Įkraunama...
Įkraunama...

Corfu arba Kerkyros sala

Is kurios puses geriau vaziuoti i Pantokrator kalna?
Atsakyti
Nuo sostinės
Atsakyti

Artėja kelionė ir jau pradedu galvot, kaip čia protingai susidėlioti maršrutus 🙂 ar viską tiksliai susiplanuot, ar sėst į automobilį ir važiuot... pirmą kartą vyksime savarankiškai, ne per agentūrą😊

apsistosime Sidari... 

Ką patartumėte? 🙂

Atsakyti
QUOTE(ausryte.b @ 2018 09 26, 15:06)
<p>Artėja kelionė ir jau pradedu galvot, kaip čia protingai susidėlioti maršrutus 🙂 ar viską tiksliai susiplanuot, ar sėst į automobilį ir važiuot... pirmą kartą vyksime savarankiškai, ne per agentūrą😊</p><p>apsistosime Sidari... </p><p>Ką patartumėte? 🙂</p>

aš tai visada darau taip: sisidėlioju lankytinas vietas ant žemėlapio, susiskaičiuoju daug maž kiek km ir susiplanuoju kur kurią dieną važiuoti.
Atsakyti
Ar yra kylanciu si sestadieni? Iki siol oras buvo puikus, o butent ta savaite rodo nemazai lietaus verysad.gif o po to vel grazu sauleta biggrin.gif et, liudna truputi butu. Auto turesime 4 dienas, zemelapyje susizymejau visas lankytinas vietas, tik i salos apacia nesileisime smile.gif
Porto Timoni, vienas graziausiu papludymiu - kiek km, arba kiek laiko reikia eiti pestute? Nuo kurios vietos jau atsiveria graziausias vaizdas, jei nenorime maudytis ir gulineti? Ir skaiciau kad lyg sunku rasti..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 27 rugsėjo 2018 - 15:17
QUOTE(FoxLady @ 2018 09 27, 17:16)
Porto Timoni, vienas graziausiu papludymiu - kiek km, arba kiek laiko reikia eiti pestute? Nuo kurios vietos jau atsiveria graziausias vaizdas, jei nenorime maudytis ir gulineti? Ir skaiciau kad lyg sunku rasti..?

Mes tai priplaukėm su laivu iki Porto Trimoni, nieko įspudingo nepamateme jame, net nelipom is laivelio, ir pležas jei gerai pamenu akmenuotas ir toks nlb tvarkingas pasirode. Pataisykit jei klystu, gal be reikalo nesilaipinome jame.
Man regis Porto Trimoni garsus dėl savo vaizdo iš viršaus. Bet man Cape drastis uolų panorama padare daug didesnį įspudį, tik nepamenu nuo kur tas gražiausias vaizdas buvo, pamenu ten leidomės į apačią nuo tos panoramos, tai apačioje irgi labai įdomios uolos su įlanka buvo.
Atsakyti

Šiame forume radau nuorodą į labai smulkiai aprašytą kelionę į Korfu, man labai pravertė dėliojantis maršrutą. Ten smulkiai aprašyta, kaip iki Porto Timoni nusigauti. Ir apie krioklį pirmą kartą iš to reportažo sužinojau. 

http://smalsimuse.lt...je-korfu-corfu/

Dėl orų, tai matau, kad buvo geresni, ateina prastesni, kylam rytoj su sinusitu ir antibiotikų pakeliu :) Kiekviena kelionė su savo istorija... Automobilį ėmėm savaitei, nes neapsimoka 4 dienoms su atvarymu, tas pats išeina. Na gal neištirpsim ir netgi šiek tiek sušilsim lyginant su orais Lietuvoje. 

Atsakyti
QUOTE(Melajja @ 2018 09 28, 09:50)
Mes tai priplaukėm su laivu iki Porto Trimoni, nieko įspudingo nepamateme jame, net nelipom is laivelio, ir pležas jei gerai pamenu akmenuotas ir toks nlb tvarkingas pasirode. Pataisykit jei klystu, gal be reikalo nesilaipinome jame.
Man regis Porto Trimoni garsus dėl savo vaizdo iš viršaus.  Bet man Cape drastis uolų panorama padare daug didesnį įspudį, tik nepamenu nuo kur tas gražiausias vaizdas buvo, pamenu ten leidomės į apačią nuo tos panoramos, tai apačioje irgi labai įdomios uolos su įlanka buvo.

Cape Drastis turite omenyje prie meiles kanalo? Googlas duoda Akra drastis, tai turbut tas pats, daug pestute eiti?
Cape Kefali - gal kas buvote?
Agios Gordios, ar dar verta iki jo zemyn pavaziuoti?
Papildyta:
QUOTE(Daluze 2 @ 2018 09 28, 10:36)
<p>Šiame forume radau nuorodą į labai smulkiai aprašytą kelionę į Korfu, man labai pravertė dėliojantis maršrutą. Ten smulkiai aprašyta, kaip iki Porto Timoni nusigauti. Ir apie krioklį pirmą kartą iš to reportažo sužinojau. </p><p></p><p><a data-ipb='nomediaparse' href='http://smalsimuse.lt/kelione/mazute-sala-graikijoje-korfu-corfu/'>http://smalsimuse.lt/kelione/mazute-sala-graikijoje-korfu-corfu/</a></p><p></p><p>Dėl orų, tai matau, kad buvo geresni, ateina prastesni, kylam rytoj su sinusitu ir antibiotikų pakeliu smile.gif Kiekviena kelionė su savo istorija... Automobilį ėmėm savaitei, nes neapsimoka 4 dienoms su atvarymu, tas pats išeina. Na gal neištirpsim ir netgi šiek tiek sušilsim lyginant su orais Lietuvoje. </p>

Mano vyras irgi su didziule sloga:( mus kadangi agentura perves, ir atskrisime nakti, tai auto imem trumpiau, ir radau agentura kuri neima mokescio uz atvaryma i musu miesteli
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FoxLady: 28 rugsėjo 2018 - 09:56
[quote=FoxLady,2018 09 28, 11:58]
Cape Drastis turite omenyje prie meiles kanalo? Googlas duoda Akra drastis, tai turbut tas pats, daug pestute eiti?

Taip, taip šitas, pasilikus mašina viršuje, leidžiantis gražių panoramų buvo į tas uolas, o nusleidus bus valčių nuomą Viewpoint & boat rental google maps vadinasi, tai va ten ir yra ta graži baltų uolienų įlankėlė, ne nedaug eit 10-15 min.
Atsakyti
Jei kas galvojate vykti į Meteora vienuolynus ir gyvensite piečiau sostinės, tai labai rekomenduoju plaukti ne iš jos, o iš Lefkimmi uosto. Iš čia kelionė trunka tik valandą ir yra gerokai pigiau. Už 2 suaugusius, 8 m vaiką (iki 4 m išvis nemokamai) ir mašiną į abi puses sumokėjom 47 eur. Kai iš sostinės net į vieną pusę daugiau būtų atsiėję.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Killing_me_softly: 28 rugsėjo 2018 - 19:30
Turint dvi pilnas dienas ka rekomenduojate aplankyti must see 4u.gif kad nesimetyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciquita: 30 rugsėjo 2018 - 16:24
QUOTE(Ciquita @ 2018 09 30, 17:23)
Turint dvi pilnas dienas ka rekomenduojate aplankyti must see  4u.gif  kad nesimetyti.

Mums tai lb patiko Paleokastritsa ir Korfu senamiestis, siauros gatvelės, šalimais parkai su vaizdais į apačioje esančią jūrą.Taip pat Korfu senamiestyj aplankėm senovinį natūralaus muilo fabriką- Patounis soap factory. Jo savininkas aprodė net gamybines patalpas. Įsigijom muilo, kurio puiki kokybė, net mažai sausaodei dukrytei galiu jį naudoti, tai gailiuos, kad tik 4 gabaliukus pirkom biggrin.gif
Atsakyti