Nesenai grįžau iš klajonių po Korfu..žinoma ir meteorai aplankyti
Pranoko mano lūkesčius, kartais gerai tikėtis mažiau
...
Dauguma mitų apie Liepos mėn žmonių grūstis visiškai paneigti, netgi pagrindiniuose pležuose tarkim Paleokastricoj...ne tiek ir daug pvz. jei nueini 9 ryto išviso būni vienas...na bet gal čia mums taip pasisekė
Šiukšlių..na taip yra...tačiau jos matomos labiau važiuojant aplink salą - vietomis suvežtos...
Tiek buvau prisiskaičius dėl uodų, jau kad priemonių visokių vežiausi
...tai gal koks vienas kitas įsegė, net nejaučiau ( su Lt ežerų uodų gausa nėra ką lyginti), draugų vaikai miegojo vilos terasoje ir viskas ok
...bet va užtat grįžus į Lt jau tenka naudotis tas priemones
...
Pirmas apsistojimas tokiame kaime už Benitsės...turėjome tokį privatų džiunglių paplūdimį
su figomis, bananų medžiais ir akmenukais tarytum meno dirbiniais, vienas už kitą gražesni
ten praleidom 3 paras, vakarais išvažiuodavom aplankyti miestelių - vakarieniauti juose. Kitas 3 paras praleidome Viloje Babartyje - iš čia nuomojomės laivelius ir plaukėm į laukinius paplūdimius, šokome iš laivelio kur tik norėjom...nu nerealiai smagu - tikros atostogos. Vėliau patraukėm į žemyninę dalį - lankyti meteorų - buvo taip pat paprasčiau nei aš tikėjausi, žinoma ir dėka šio forumo sužinojau daug detalių. Pvz. vienai mašinai išsipirkome žemyninį mokestį t.y. 59 Eur, kitą išsinuomojome tik atplaukę į Igoumenitsą, meteorus lankėme ir saulėlydžio metu
bei kitą dieną anksti ryte lipom, kopėm , važiavom ir fotografavom
..ten buvau "užsibookinus" viešbutuką su vaizdu į meteorų kalnus..nereali lokacija. Grįžus patraukėm į Paleokastricą iš ten pasiėmėm saulėlydžio turą, plaukėm tik mūsų šeima ir draugai 6 žmonės su jachta...šis turas, tai iš viso 10 balų, plaukiant grojo nereali muzika priderinta prie kiekvienos uolos, urvo, jei išvystydavo greitį - tuomet paleisdavo trankią muziką...tuomet vėl nurimdavo..taip kad nuo sirtakio iki Jonh Lenono muzikos...vaizdai ir vaišinamas vynas svaigino mus
ir t.t. nuplukdė mus saulei leidžiantis į Paradise pležą...ten buvo iš viso tik du laiveliai... ( Turas 15 Eur žmogui)
O jeigu apie tai kas man nepatiko...tai Rodos Pležas....( tačiau šeimoms su leliukais gal ir gerai, nes vanduo labai šiltas, smėliukas..gali eiti toli toli, o mes ieškojome gėlesnio vandens, žydrynės ir kitų pojūčių )