Įkraunama...
Įkraunama...

Corfu arba Kerkyros sala

QUOTE(Ciquita @ 2018 05 05, 19:20)
Et kaip abydna. Buciau net nepirkus, nes vaziuojam tik keliom dienom ir dziaugiausi, kad va visa pilna diena bus. O dabar...  unsure.gif


Nu man bendras kelionės laikas nesutrumpėjo mirksiukas.gif Tad viskas normaliai. O ir atostogaujame kaip visada dvi savaites, tai užteks to laiko.

Mane domina informaciją apie kelionę į Meteoritų vienuolynus. Pamatyti labai norisi... gal bus tik vienintelė galimybė šį kartą... žemyninė Graikija visai netraukia smile.gif
Atsakyti
Trasferį užsisakinėjau iš www.hoppa.com
Atsakyti
Įdomu kada perkant keliones internetu per firmas atsiunčia kelionės dokumentus. Mums iki skrydžio liko 6dienos
Atsakyti

Pasiskambinkit organizatoriui, mes kartu skrendam, bet kelionės dokumentus ir turizmo paslaugų sutartį jau nuo įsigijimo dienos turim pasirašę. Mes irgi pirkom internetu, bet labai greit dokumentus atsiuntė. O gal dar trūksta kokių nors papildomų, tik pati nežinau?

 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latuke: 07 gegužės 2018 - 08:02
QUOTE(Latuke @ 2018 05 07, 08:59)
<p>Pasiskambinkit organizatoriui, mes kartu skrendam, bet kelionės dokumentus ir turizmo paslaugų sutartį jau nuo įsigijimo dienos turim pasirašę. Mes irgi pirkom internetu, bet labai greit dokumentus atsiuntė. O gal dar trūksta kokių nors papildomų, tik pati nežinau?</p>
<p> </p>



Gal kartais per Makalių pirkote, nes pasirašytus dokumentus nuskenavau ir nusiunčiau paskui žadėjo kad atsiųs kelionės dokumentu, bet antra savaitė jau kaip nėra tai kaip suprantu jau ten turi būti neskenuoti? Tundra aš, mat, primąkart skrendam tai kyla visokių klausimų.

Atsakyti

Ne, ne per Makalių. Bet yra tekę keliauti ir su jo firma. Viskas vyko sklandžiai, turėtų būt ir jums viskas gerai. Patarimas būtų visais klausimais skambinti organizatoriaus nurodytais numeriais, o ne rašyti el.laišką. Į skambutį atsiliepia iškart, o į laiškus, kol atsako, tai ilgai reikia nervintis.

Atsakyti
QUOTE(Latuke @ 2018 05 07, 12:44)
<p>Ne, ne per Makalių. Bet yra tekę keliauti ir su jo firma. Viskas vyko sklandžiai, turėtų būt ir jums viskas gerai. Patarimas būtų visais klausimais skambinti organizatoriaus nurodytais numeriais, o ne rašyti el.laišką. Į skambutį atsiliepia iškart, o į laiškus, kol atsako, tai ilgai reikia nervintis.
</p>



Ačiū, skambinsiuosi tuomet, nes nesulauksiu kada susisieks su manim.
Atsakyti
Per Makalių tai iš karto viską atsiunčia, kai tik sumokėta būna. Man deja, taip nepavyko smile.gif Kažkaip paštas prafiltravo laiškus... todėl rašiau jiems ir pakartojo siuntimą.
Atsakyti
Atsiuntė man kelionės dokumentą. Vienaas lapas kuriame nurodyta kiek žmonių skrenda bagažas ir data. Tai čia ir viskas,,,,,,kažin kur nuskrisiu.

Nelabai suprantu ką ten reikia daryt likus 72val. iki skrydžio ax.gif
Atsakyti
Kuo arčiau kelionė, tuo daugiau klausimų. Gal galit pasidalinti kur šalia Vilniaus oro uosto yra stovėjimo aikštelė, parekomneduotumėte. Vakar vėlai vakare vienos kur (150m. iki oro uosto nedavė rezervuoti) o dabar anksti ryte jau viskas vietų nebėra angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(audradv @ 2018 05 09, 06:57)
Kuo arčiau kelionė, tuo daugiau klausimų. Gal galit pasidalinti kur šalia Vilniaus oro uosto yra stovėjimo aikštelė, parekomneduotumėte. Vakar vėlai vakare vienos kur (150m. iki oro uosto nedavė rezervuoti) o dabar anksti ryte jau viskas vietų nebėra angel_sadangel.gif

www.1414.lt , minsko plente, didele aikstele, ten paliekat masina ir nuveza/parveza is/ i oro uosta su mikriuku. Kainos zemiausios, lyginant su tom prie oro uosto.
Atsakyti
Nagi ar yra jau poilsiaunjančių? vacation1.gif Man įdomu ne tik orai, kurie labai neramino, nes visuose kurortuose, net Turkijos rode prasta orą, bet lyg taisosi situacija, bet įdomu ir kaip su turistai šuo metu saloje, ar ner labai tusčia? Ar visos tavernos ir pramogos vekia?
Atsakyti