Įkraunama...
Įkraunama...

Corfu arba Kerkyros sala

QUOTE(Miaška @ 2018 04 30, 11:21)
Mes Santorinyje, tai šiek tiek virš 20, bet labai keičiasi oras, tai plūsti prakaitu, tai velkiesi džempą nuo vėjo. Aišku, Corfu gerokai toli nuo čia, tai gal ten ir karščiau.

Pasitikrinau, mano orų žemėlapis rodo, kad Santorinyje +19, beveik tiksliai. O Vilniuje šiuo metu +20 ir tvanku biggrin.gif
Atsakyti
Ar man taip atrodo, ar pasikeite skrydziu laikai. unsure.gif
Pirkom spalio pradzioje bilietus. esu 100 proc isitikinus, kad skrydis buvo rytinis. Dar pagalvojau, kad kaip gerai,visa diena pries akis.
dabar rodo skrydi vakarini verysad.gif
Atsakyti

Mes skrisim gegužės 12 d. skrydis 20.00 val.

Atsakyti
Skrydžius nukėlė. Aš pirkau skrydžius kaip rytinius. TUrėjome ryte išskristi ir ryte parskristi. Gavosi, kad išskrendame vėlai vakare ir parskrendame nakties metu. Transferių neužsakinėjau dar tai labai nepergyvenu.. nors planuose buvo iki miestelio važiuoti autobusais...
Atsakyti
QUOTE(Latuke @ 2018 04 30, 16:10)
<p>Mes skrisim gegužės 12 d. skrydis 20.00 val.
</p>

Mes irg i 12d. 20.00val.
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2018 04 30, 19:41)
Skrydžius nukėlė. Aš pirkau skrydžius kaip rytinius. TUrėjome ryte išskristi ir ryte parskristi. Gavosi, kad išskrendame vėlai vakare ir parskrendame nakties metu. Transferių neužsakinėjau dar tai labai nepergyvenu.. nors planuose buvo iki miestelio važiuoti autobusais...

Ir mes pirkom rytinį, nukelė 18.10 . tai planas nuvykt autobusais irgi žlugo..teko nuomuotis auto
Atsakyti
QUOTE(mamile @ 2018 05 01, 14:42)
Ir mes pirkom rytinį, nukelė 18.10 . tai planas nuvykt autobusais irgi žlugo..teko nuomuotis auto

Mes pirkom, kad vėlai nuskrisim, bet atkėlė anksčiau, tai būsim apie 15 val. Man labai geras laikas smile.gif oj, jau laikas chekintis biggrin.gif
Atsakyti
kurioje salos dalyje rekomenduotumėte apsistoti?
Atsakyti
Verta paskaityti:

http://smalsimuse.lt...je-korfu-corfu/
Atsakyti
sveiki, kiek mazdaug kainuotu kelione 4iems? 2 suauge 2 vaikai savaite-10d rugpjuti. Bilietai matau apie 800eur. ar i 3000eur isipaisytumem nakvojant 4*vietose/apartamentuose?
Atsakyti
QUOTE(-Anna- @ 2018 05 02, 23:15)
sveiki, kiek mazdaug kainuotu kelione 4iems? 2 suauge 2 vaikai savaite-10d rugpjuti. Bilietai matau apie 800eur. ar i 3000eur isipaisytumem nakvojant 4*vietose/apartamentuose?

Dėl 10 dienų pasvarstykit vykimą iš Varšuvos, bilietus per pus pigiau tikrai pagausit, manau, t.y. žmogui ~100 eur.
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2018 04 30, 18:41)

Et kaip abydna. Buciau net nepirkus, nes vaziuojam tik keliom dienom ir dziaugiausi, kad va visa pilna diena bus. O dabar... unsure.gif
Atsakyti