Aš pabandysiu ryt dėl transferio parašyti.. esu kelis pasirinkusi... bet kitam kompiuteryje išsisaugojau. Dėl kateriukų nuomos..... užstatą kokį ima?.. Ir jeigu norėtume Paleokastricoje?.. gal kontaktus turite?
Aš pabandysiu ryt dėl transferio parašyti.. esu kelis pasirinkusi... bet kitam kompiuteryje išsisaugojau.
Dėl kateriukų nuomos..... užstatą kokį ima?.. Ir jeigu norėtume Paleokastricoje?.. gal kontaktus turite?
Labas vakaras, na kadangi mūsų tai pirmoji kelionė tai labai daug klausimų kyla. Gal kam teko apsistoti čia kažin kokie atsiliepimai Hotel Nostos Paradise (ex. Basilia)
Europietiska draudimo kortele pasidaryti butina,nes ja nemokamai isduoda,po europa mes su ja ir keliaujam,papildomo neimam,o kad butu ramiau aisku galima ir papildoma draudima pasidaryti ypac jei su vaikais.
Jei kreditinėmis nesinaudojate, tiksliau jei nepasinaudojote ja pirkdami kelionę (mokėdami apgyvendinimo, skrydžio sumą ar dalį jos) tai taip, išsiimkite ES sveikatos koretelę.
Gal kas nuomavotės auto iš http://www.corfucars4hire.com/ Kaip suprantu lauks žmogelis oro uoste, ir kažkos dasideda 15 eur. mokestis vietos jei nurodau oruostą, čia turbūt už parkingą jame? Ar draudimas įskaičuotas, nebus jokių papildomų mokesčių prie vietos? O gal kokią kitą nuomos kompaniją rekomenduosit?