Prašau pagalbos, užsisakėme viešbutį vietovėje, į kurią neveža jokie shuttle. kaip suprantu vienintelė išeitis taxi? Ar verta sakytis taxi internetu ar rasime taxi oro uoste? Skrydis tai gana vėlai..Važiuojame į Pelekas kurortą..
QUOTE(mango @ 2015 06 10, 21:21)
Prašau pagalbos, užsisakėme viešbutį vietovėje, į kurią neveža jokie shuttle. kaip suprantu vienintelė išeitis taxi? Ar verta sakytis taxi internetu ar rasime taxi oro uoste? Skrydis tai gana vėlai..Važiuojame į Pelekas kurortą..
Kodėl nėra? Ar bandėt www.corfuairporttransfer.com? Mes irgi vėlai būsim, tai imam auto iš orouosto.
QUOTE(mango @ 2015 06 10, 21:21)
Taxi tai tikrai bus, ner orouosto be taxi tik kainu nezinau. Netoli tas Pelekas.
Kam aktualu - šiek tiek info apie salą anglų kalba: http://www.arrivalgu...pe/Greece/Corfu
rusų kalba: http://svect.ru/mixt...reece_Korfu.pdf
rusų kalba: http://svect.ru/mixt...reece_Korfu.pdf
QUOTE(Ryana @ 2015 06 09, 19:17)
prašom smagios jums kelionės, lauksiu jūsų įspūdžių apie šią salą
O mes laukiam ir nesulaukiam jūsiškių.
QUOTE(Ryana @ 2015 06 14, 16:28)
Sveikos keliautojos, pagaliau paruoštas mano trumpas fotoreportažas iš atostogų Corfu saloje jį rasite čia.....
Ech... koks smagus reportažas, dabar bus tik dar sunkiau laukti rugsėjo atostogų...
QUOTE(Tūla @ 2015 06 15, 13:05)
Ech... koks smagus reportažas, dabar bus tik dar sunkiau laukti rugsėjo atostogų...
ačiū laikas greitai prabėgs, kas čia beliko, aš 8 mėnesius pamenu savo atostogų labai laukiau ir dabar dar laukiu, rugsėjo mėnesį šausiu į Kretą
QUOTE(Ryana @ 2015 06 15, 20:52)
ačiū laikas greitai prabėgs, kas čia beliko...
O dar dėl vairavimo subtilybių noriu pasiteirauti - labai ten baisūs tie serpantinai ir šiaip keliai, parkavimasis ar ten nieko baisaus? Nes mane, pamenu, apie Sicilijoje vairavimą visi gąsdino, pati prisižiūrėjau ir prisiskaičiau, o nuvažiavom - ir nieko ten baisaus...
QUOTE(Tūla @ 2015 06 16, 10:11)
O dar dėl vairavimo subtilybių noriu pasiteirauti - labai ten baisūs tie serpantinai ir šiaip keliai, parkavimasis ar ten nieko baisaus? Nes mane, pamenu, apie Sicilijoje vairavimą visi gąsdino, pati prisižiūrėjau ir prisiskaičiau, o nuvažiavom - ir nieko ten baisaus...
Sicilijoje tikrai baisiau nei Corfu, vien dėl eismo intensyvumo Corfu žymiai paprasčiau: eismo srautai mažesni, vietų parkavimuisi rasti paprasčiau (na sudėtingiau kiek Kerkyros centre pačiam gal), o ir serpantinai tikrai nėra labai baisūs.
QUOTE(Girl. @ 2015 06 16, 15:30)
Sicilijoje tikrai baisiau nei Corfu, vien dėl eismo intensyvumo Corfu žymiai paprasčiau: eismo srautai mažesni, vietų parkavimuisi rasti paprasčiau (na sudėtingiau kiek Kerkyros centre pačiam gal), o ir serpantinai tikrai nėra labai baisūs.
Dėkui.
QUOTE(Tūla @ 2015 06 16, 10:11)
QUOTE(Girl. @ 2015 06 16, 15:30)
pilnai pritariu Girl. komentarui
Tik Kerkyros centre sunkiau rasti kur pasistatyti automobilį. O asvaltuotais serpantinais važiavome gan normaliai, aišku daug patirties tuo atžvilgiu neturiu, tai sunku ir lyginti man su kažkuo kitu. Buvo keletą momentų, kada buvo itin nejauku ir galvojom, kad neduok dieve priešais kokia mašina neatvažiuotų, nes tikrai neprasilenksime, o ir aukštis nelabai jau mažas buvo, adrenalino gavome nemažą dozę ties kai kuriomis vietomis, tai arba mums pasisekė, jog kita mašina neatvažiavo priešais arba jos išvis praktiškai tuo keliu nevažiuoja, nes navigacija buvo mumis šiek tiek į "šunkelius" nuvedusi Vieni sutikti lietuviai minėjo, kad buvo problemų važiuojant serpantinais, čia matyt priklauso jei užtaikai ant eismo intensyvumo, mums praktiškai mašinų nepasitaikė