QUOTE(hereja @ 2015 06 07, 18:35)
Mano vaikai tik spageciais minta kelionese, tai gal kaip nors issiversim su tuo maistu
Patys irgi neisrankus.
Sekmadieniais parduotuviu dirbanciu buvo?
Kaip alkoholio kainos tavernose ir parduotuvese?
Mes gyvensim siaurinej salos dalyje, tarp Kassiopi ir Kalami. Agios Stefanos.
Gal galit kas rekomenduoti, kur bus galima nusipirkti juros gerybiu ar sviezios zuvies? Griliu, bbq turesim, tik kad butu ka grilint
sekmadienį kaip tik praleidome Kerkyros centre, ten visada ir visos parduotuvės dirba, turistų, kaip koks skrusdėlynas knibždėte knibžda
Tavernose vyras tik alų gėrė, o aš kartą tik vyno dvi taures buvau pasiėmusi, kadangi visada gėriau tik gaiviuosius gėrimus, nes vairavau
man patinka vairuoti, tai savo noru tą dariau, ypač daug adrenalino suteikė važiavimas serpantinais
Dėl šviežios žuvies... keletą vietų, rytais, pravažiuojant žvejų kaimelius, mačiau pardavinėjant šviežią žuvį, tačiau sustojusi nebuvau, todėl kainų nepasakysiu. Dar mačiau pardavinėjant žuvį ir miesteliuose, šalia parduotuvių, buvau priėjusi prie vienos vietos, tai jokių gėrybių nebuvo, tik keletą rūšies žuvų. Bet žinoma, nesistengiau jos ieškoti, nes nebūčiau turėjusi kur jos kepti
Tik atsimenu tavernoje valgytą grill žuvį, viena porcija 15 Eur kainavo, buvo labai skanu
štai jos foto
čia keptas kalmaras
o čia skanioji gyros on pita