nejaugi niekas daugiau neplanuoja vykti į Korfu?
QUOTE(Ryana @ 2014 10 21, 10:52)
nejaugi niekas daugiau neplanuoja vykti į Korfu?
As planavau, bet kai kainos per nakti pakyla beveik tukstanciu, tai atsoka noras.. Penktadieni susiplanavau, issirinkau, sestadieni atsidarau puslapi, kaina soktelejusi vos ne 1000 Lt
Be zodziu...
QUOTE(kas cia @ 2014 10 21, 12:24)
As planavau, bet kai kainos per nakti pakyla beveik tukstanciu, tai atsoka noras.. Penktadieni susiplanavau, issirinkau, sestadieni atsidarau puslapi, kaina soktelejusi vos ne 1000 Lt
Be zodziu...
Be zodziu...
Jo kazkas nenormalaus....jau ir mes rpadedam abejoti ar nuvyksim...
QUOTE(kas cia @ 2014 10 21, 11:24)
QUOTE(Zydre14 @ 2014 10 21, 11:57)
Jo kazkas nenormalaus....jau ir mes rpadedam abejoti ar nuvyksim...
Normalu... Randat kaina, kuris jus tenkina ir perkat
QUOTE(kas cia @ 2014 10 21, 12:24)
Be zodziu...
Be zodziu...
aš šiandien irgi nustebau, kad taip per naktį pabrango vis dar laukiu patvirtinimo iš viešbučio
QUOTE(Ryana @ 2014 10 21, 14:12)
aš šiandien irgi nustebau, kad taip per naktį pabrango vis dar laukiu patvirtinimo iš viešbučio
Pirmiausia pabrango nakti is penktadienio i sestadieni, siandien nakti pakilo antra karta. daugiau nebeziuresiu ir nebepirksiu...
pagaliau patvirtino viešbutis rezervaciją ir džiaugiuosi kad spėjau prieš pabrangimą
QUOTE(Ryana @ 2014 10 21, 18:43)
pagaliau patvirtino viešbutis rezervaciją ir džiaugiuosi kad spėjau prieš pabrangimą
O man paskambinus sakė, kad viešbutis rezervaciją tvirtins po to, kai bus sumokėta visa kaina (ne tik rezervacijos mokestis) prieš išvykimą. Gal jūs iš anksto viską sumokėjote?
Ir įdomu, ar čia kiekvienais metais taip būna per išankstinius vasaros kelionių išpardavimus, kad po kainų paskelbimo po to jos vėl didinamos?
QUOTE(turlaurita @ 2014 10 24, 14:03)
O man paskambinus sakė, kad viešbutis rezervaciją tvirtins po to, kai bus sumokėta visa kaina (ne tik rezervacijos mokestis) prieš išvykimą. Gal jūs iš anksto viską sumokėjote?
Ir įdomu, ar čia kiekvienais metais taip būna per išankstinius vasaros kelionių išpardavimus, kad po kainų paskelbimo po to jos vėl didinamos?
Na as jau keltas metu pirkdavau per iaansktini, bet niekad taip greitai nesukildavo kainos...
QUOTE(Zydre14 @ 2014 10 24, 13:13)
Na as jau keltas metu pirkdavau per iaansktini, bet niekad taip greitai nesukildavo kainos...
Nepamirskit, kad banktutavo "Go travel" ar kas ten tokie Tai irgi gali itakoti greitesni kainu sukilima, nes neliko vieno, pakankamai stipraus konkurento.
QUOTE(Zydre14 @ 2014 10 24, 13:13)
Taip jau gaunasi, kad gyveni, ir mokaisi Mes spėjome dar į antrą kainų etapą, bet nežinau, ar čia reikia labai džiaugtis
QUOTE(turlaurita @ 2014 10 24, 14:03)
aš pirkau novaturo kelionę ir išankstinio pirkimo sąlyga yra tokia, kad likusią sumą galiu sumokėti likus 21 dienai iki kelionės. Viešbutis rezervaciją patvirtina per dvi paras nuo kelionės pirkimo - pardavimo sutarties sudarymo. Aš mokėjau 199 lt už žmogų kelionės avansą, tai nėra vien tik tai viešbučio rezervacijos mokestis, tai yra visos kelionės pirkimo sutarties sudarymo nustatytas avansas. Jei sudarius sutartį viešbutis rezervacijos nepatvirtina, novaturas turi pasiūlyti alternatyvų viešbutį arba grąžinti klientui sumokėtą avansą. Ir tai yra išankstinio pirkimo akcijos sąlygos. Taigi priklauso kokiomis sąlygomis perkate kelionę, jei per šiuo metu vykdomą Novaturo akciją, tai tikrai neturėtų prašyti įmokėti visos sumos. Per kokią agentūrą perkate kelionę?