http://www.paleokast...nsportation.php kitokio neradau
žodiu į / iš kaimelio tik iki 18 val.
Eisiu ir aš shutle užsisakinėt, bent jau į vieną pusę. Atgal gal galima ir autobusu
http://www.ktelkerky....._id=7 lang=el
Parasiau Makaliui, jie pasiule autobusa 105lt uz abi puses zmogui, taigi nebesimetau Dviems viso 210lt
Parasiau Makaliui, jie pasiule autobusa 105lt uz abi puses zmogui, taigi nebesimetau Dviems viso 210lt
QUOTE(*Ambra* @ 2014 07 02, 13:34)
http://www.ktelkerky....._id=7 lang=el
Makalius gal būt tą patį A2B perparduoda, užsidėję keletą litų.
QUOTE(Mulka70 @ 2014 07 02, 13:38)
Įmeskite prašau, nuorodą apie autobusus, nes aš radau tik 18.30 paskutinį į Paleo. Ką tik užsisakiau pervežimą per A2B, nors vyksiu tik rugsėjo men. Buvau nusižiūrėjus pervežimą per Travel republik, buvo 16 svarų, bet per dvi diena pabrango iki 25 svarų. Šiek tiek pabrango ir A2B, keliais eurais, tai nusprendžiau nebelaukti.
Dar klausimėlis buvusioms - kaip ten reikalai su dviračiais? Ar jie populiarūs, ar dėl reljefo ir eismo saugu būtų važinėti. Norėčiau bent kelis kaimus aplink Paleo dviračiu aplankyti. Kiek pamenu Kosas tai buvo dviračių rojus, gal taip ir Corfu?
Dar klausimėlis buvusioms - kaip ten reikalai su dviračiais? Ar jie populiarūs, ar dėl reljefo ir eismo saugu būtų važinėti. Norėčiau bent kelis kaimus aplink Paleo dviračiu aplankyti. Kiek pamenu Kosas tai buvo dviračių rojus, gal taip ir Corfu?
dviraciai ...nemanau ten kalnauota neblogai..motoroleriai ten labiau
QUOTE(xxxsaulyte @ 2014 07 02, 16:07)
kokie komentarai apie Glyfada miestuką su pležu ?dėkinga būčiau , vis blašausi
apart nebloga kaina siūlo...
apart nebloga kaina siūlo...
labai ko nepasakysiu ..bet ten kai leidomes zemyn nuo Pleo tai man nyku pasirode smelio papludimiai ..tokia palanga ...tokia va mano nuomone
QUOTE(trintuks @ 2014 07 02, 15:57)
labai ko nepasakysiu ..bet ten kai leidomes zemyn nuo Pleo tai man nyku pasirode smelio papludimiai ..tokia palanga ...tokia va mano nuomone
Aciu
Tai kur tada normalus plezai , kad butu smagu su vaiku , salia tavernos, plezas....
O tai kaip Pln pilni ar tusti tusti ner blogai , jei ramu , jei salia bent kokia dvasia kad galima butu pavalyti vakare...
QUOTE(xxxsaulyte @ 2014 07 02, 17:01)
Aciu
Tai kur tada normalus plezai , kad butu smagu su vaiku , salia tavernos, plezas....
na man Paleokastrica asmeniskai labiausiai patiko ten gamta, graziausi kalnai ..papludimiai kokie nori smelio akmenio ir t.t gal tokia ramesne ..pvz. Sidari kai ziuri paveiksliuka tai grazu ..o kai mes buvom buvo vejuota ir jura banguota ..tai jovalas is to papludimio rudas vanduo na ir Britai karaliauja
As su mazu vaiku rinkciausi greiciausiai Sidari del plezo, nes ten smelis, jura palei kranta nera gili, o toliau pavaziavus ir lb graziu nuosaliu plezu yra. Paleokastricoj tikrai grazu, bet irgi is toli graziau: arti priejus pamatai, kad tai kas atode smeliukas yra akmenys vkr beveik visus graziausius plezus ten aplankem nes 3val buvom motorini kateri issinuomave. Labai labai patiko!
jau kelinta diena susirašinėju su vienine agentūra nuomos čia ir vietiniu agentu Vasillios, dirbančiu nuomos srityje jau 10 m. Labai neblogai sudėliojo pagal mano norus. Gal kam pravers
yra ir transfer pasiūla , bet man per A2B pigiauį vieną pusę asm 11,10 eur - tai pirmyn -atgal iš skirtingų vietų gaunasi 66,60 eur - ....
ir auto nuoma ....
Lyg jau gavosi galutinis variantas toks
savaitei 16-23 rugpj. Sidari su pusryčiais, 500 eur
kitai sav 23-30 rupgj, Agios Georgios be pusr. 490 eur
lyg ir limpa jau
taip pamastėm, kad dvejose vietose geriau po pusė salos važiuoti, nes su 4,5 m vaiku, tai nelabai gali pernešti serpantinų...
ir šiuos papludimius pasiūlė kaip geriausius...
yra ir transfer pasiūla , bet man per A2B pigiauį vieną pusę asm 11,10 eur - tai pirmyn -atgal iš skirtingų vietų gaunasi 66,60 eur - ....
ir auto nuoma ....
Lyg jau gavosi galutinis variantas toks
savaitei 16-23 rugpj. Sidari su pusryčiais, 500 eur
kitai sav 23-30 rupgj, Agios Georgios be pusr. 490 eur
lyg ir limpa jau
taip pamastėm, kad dvejose vietose geriau po pusė salos važiuoti, nes su 4,5 m vaiku, tai nelabai gali pernešti serpantinų...
ir šiuos papludimius pasiūlė kaip geriausius...
Sveikutes, linkejimai is sauletosios Corfu. Cia laaaabaiii karsta .
Dar nedaug kur buvom, bet kiek buvom, tai su vaikiukais rinkciausi Sidari, jaunimeliui Kavos miesteli.
Girl, kiek mokejot uz privatu kateri? Mes dar nebuvom Paleokastricoj, tai butu visai smagu paplaukioti.
Plaukem privaciu kateriu ir melynasias olas ir zydraja laguna, super diena praleidom
Dar nedaug kur buvom, bet kiek buvom, tai su vaikiukais rinkciausi Sidari, jaunimeliui Kavos miesteli.
Girl, kiek mokejot uz privatu kateri? Mes dar nebuvom Paleokastricoj, tai butu visai smagu paplaukioti.
Plaukem privaciu kateriu ir melynasias olas ir zydraja laguna, super diena praleidom