Keberiokšt, super idėja ifauru, lauksim žinių. Dėk žydrų Kalėdų tai aš čia tik šiaip Nieko žydro net netriu
Kazkaip pagalvojau, Minsko operas, Rygos, isbandem, o Kauno - nea.. . As asmeniskai nesu buvusi muzikiniame teatre Butu tikrai faina Ten gi opereciu tiek pristatyta, mes Vilniuje dvi teturime, tik baletai ir operos. Operete lengvesnis zanras, kaip tik mums, mergaitems, turetu tikti.. Paziurim ir pacios repertuara, gal kris i akis kuris savaitgalis. As siulau Kaledu nelaukti, ir taip bus veiklos, imam lapkriti
Del zydros spalvos as pritariu, reiktu pasukti galva, ka cia nupirkti zydro Ale ir fainumas tame galvos sukime
Labas rytas
P.S. Sugalvojau - bilietas i Zydraji Dunoju tiktu kaip sykis zydros spalvos temai
Del zydros spalvos as pritariu, reiktu pasukti galva, ka cia nupirkti zydro Ale ir fainumas tame galvos sukime
Labas rytas
P.S. Sugalvojau - bilietas i Zydraji Dunoju tiktu kaip sykis zydros spalvos temai
keberiokst, superine dovana butu
labas rytas
labas rytas
QUOTE(vauga @ 2013 10 08, 19:30)
nugis greit greit man papasakokit kuo jos tokios stebuklingos? gal ir man reikia? urmu imtumem maz pirkiniu kiek idedi, dvigubai tiek isimi?
Tikrai verta pirkti. Labai patogios. Bent man labai gerai laiko(kas būna labai retai ). O susisuka i tokį ruloniuką. Aš kolegėm dovanų užsakiau. Tik ten iš tos parduotuvės labai ilgai siunčia
Keberiokšt, pažiūrėk, jų visokių yra Ir kvadratinių
Nera, nesupratau tavo posto - o kur dziaugsmas, kad prašomės pas tave miestan į svečius, pasimatyti norime???
Aš dar į programą Čiurlionio muziejų įtraukčiau, jei laiko būtų
QUOTE(vasarėja @ 2013 10 08, 22:06)
oj, keberiokst, liuks, laiku prisiminei
skelbiam dabar bus laiko daugiau .
o as maiseliu visokiu turiu, tik vat daznai ir pasiimt pamirstu
skelbiam dabar bus laiko daugiau .
o as maiseliu visokiu turiu, tik vat daznai ir pasiimt pamirstu
as irgi noreciau tokiso tasytes, jei uzskainesit nepalikit ir manes
Nebėra nuolaidų tom tašikėm , matyt vieną dieną buvo. NERA, kur dar matei tokių pirkti, a?
Dėl kalėdinio meeto, labai už , dėl ekskursijos- norėč, ale... po gimdymo lb skauda nugarą, ir vieną koją, tai ilgi pasivaikščiojimai netinka . Kitą sav. einu pas neurologą, žiūrėsim kokią diagnozę nustatys .
Dėl kalėdinio meeto, labai už , dėl ekskursijos- norėč, ale... po gimdymo lb skauda nugarą, ir vieną koją, tai ilgi pasivaikščiojimai netinka . Kitą sav. einu pas neurologą, žiūrėsim kokią diagnozę nustatys .
QUOTE(Keberiokšt @ 2013 10 09, 09:04)
Nera, nesupratau tavo posto - o kur dziaugsmas, kad prašomės pas tave miestan į svečius, pasimatyti norime???
Man , kaip kaip žmogui ne prie meno, tašės svarbiau
QUOTE(spaNguolė @ 2013 10 09, 09:38)
Nebėra nuolaidų tom tašikėm , matyt vieną dieną buvo. NERA, kur dar matei tokių pirkti, a?
aš envirosax pirkau. Nors pažiūrėjau,jau mėnuo nuo paskutinio užsakymo praėjo, o dar neturiu net paskaičiavimo Aš kaip tik komplektuką (4 tašytės) ėmiau, visoas skirtos dovanoms
Spanguole, gal nervą kur užspaudė
spanguole, manau jokios diagnozes
nugaros skausmas po gimdymo- labai daznai buna.
nugaros skausmas po gimdymo- labai daznai buna.
Spanguole, tik mankšta tau padės. Aš jogos pratimais gydausi tokias problemas. Bet reikia daryti visą laiką, kad raumenys būtų stiprūs.
arba baseinas
Sutinku kad reikia mankštų, baseinų, nu bet taip sunku prisiversti . Žiūrėsim ką gyd. pasakys, ką rekomenduos. Šiaip ir masažai turbūt nepakenktų .