Įkraunama...
Įkraunama...

2001 m. gimusių paaugliukų

QUOTE(ifauru @ 2013 12 04, 09:30)
Pas dičkį irgi tokia tradicija yra, jau antrus metus taip daro....
O mes darbe irgi "nežaisim" dovanėlių keitimosi - tiesiog surenkam simboliškai pinigėlių ir kažką paremiam. Pernai - gyvūnėlių prieglaudą. Šiais metais - vaikų dienos centrą.  ax.gif

Man labai patinka šita idėja. Norėjau ir mūsų SM mamoms pasiūlyti vietoj kavinės nueiti su dovanėlėmis ir vaišėmis į kokius nors vaikų namus. Pradžiugintumėm daug širdelių.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2013 12 04, 11:51)
Man labai patinka šita idėja. Norėjau ir mūsų SM mamoms pasiūlyti vietoj kavinės nueiti su dovanėlėmis ir vaišėmis į kokius nors vaikų namus. Pradžiugintumėm daug širdelių.

Einammmmmm thumbup.gif
O paskui pas mane kavos, arbatos ax.gif
Atsakyti
as neisiu... as vien nuo minties apie juos ten vargsiukus apsibliaunu. Kokai cia svente apsibliovus... as prisijungciau tokiu atveju iskart pas Mataij biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 04 gruodžio 2013 - 11:08
Tokia realybė. Aš nuvažiuoju į žolyno gatvę vis ką nors nuvežu.
Atsakyti
tai jus varykit, ideja puiki, as nuo saves irgi prideciau kazko smile.gif as prisijungsiu ,kai iseisit smile.gif
Atsakyti
Mintis gera dėl labdaros, bet ir aš neičiau unsure.gif . Pinigėlių, kokių daiktų galiu perduoti, bet eiti negaliu ... sad.gif
O pas Mataij kavos tai mielai biggrin.gif.
Atsakyti
Aš tai kažkaip užsigrūdinus mano toks darbas
Atsakyti
As ko gero tokia pati, kaip Vauga...

Simet dalyvauju projekte vaikusvajones.lt ir su darbu, ir asmeniskai, ir per P mokykla kitam projekte.. Bet nuvaziavus ten- man sirdis plystu.
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2013 12 04, 12:12)
tai jus varykit, ideja puiki, as nuo saves irgi prideciau kazko  smile.gif as prisijungsiu ,kai iseisit smile.gif

QUOTE(spaNguolė @ 2013 12 04, 12:13)
Mintis gera dėl labdaros, bet ir aš neičiau  unsure.gif . Pinigėlių, kokių daiktų galiu perduoti, bet eiti negaliu ... sad.gif
O pas Mataij kavos tai mielai biggrin.gif.

QUOTE(Ausrapo @ 2013 12 04, 13:07)
As ko gero tokia pati, kaip Vauga...

Simet dalyvauju projekte vaikusvajones.lt ir su darbu, ir asmeniskai, ir per P mokykla kitam projekte.. Bet nuvaziavus ten- man sirdis plystu.

Panos, bet jie gi vaikai. Reikia taip žiūrėti ir vertinti. Aš savo laiku irgi nežinojau kaip kalbėti, ko reikalauti iš ratukuose sėdinčių studentų, bet jie tokie patys, kaip mes. Gal kiek nelaimingesni.... O padarydavo dažnai daugiau už sveikus sad.gif
Atsakyti
NERA, į AŽ mestelk emeilą, kokią fotkę įmesiu mirksiukas.gif
Rašau...dirbu...kartais akis pakeliu, kad kas kur kaip žinočiau
Atsakyti
Nu tik baikit. Net negalvokit neit. Visų pirma, tai jūs nunešat mažmožį, o gaunat atgal labai labai daug. Ir ta šiluma širdyje, lieka labai labai ilgam.
Jūs žiūrėdamos į juos matot vargšiukus be mamų , tėčių ir t.t. O reikia žiūrėti kaip į vaiką. Jis toks pats, kaip ir kiti. Ir jūs ateinat DUOTI, va šito neužmirškit, ne pagailėti, paguosti, o būtent DUOTI.
Atsakyti
Merginos, kodėl jūs galvojat tik apie save ir negalvojat ką galėtumėt DUOTI mažiems žmogučiams, kurie dėl savo tėvų visiško abejingumo yra tokie nelaimingi ir nereikalingi, kad net geriausios mamos pasaulyje bijo pas juos nueiti. Mes gi jiems dovanotume laimės turpinėlį ir trumpam pamirštume apie save. Gi nesiūlau savanoriauti vaikų namuose. Paklausykit NERA žodžius, ji jau seniai tą daro.
Atsakyti