Įkraunama...
Įkraunama...

2001 m. gimusių paaugliukų

sveikos, naujokes, malonu susipazinti.
Atsakyti
sveikos
QUOTE(NERA @ 2013 12 02, 13:46)
Aš nelabai spėju detektyvų žaisti. Gal galit man kas parašyti kuri yra kuri

as irgi jau anksciau esu grieztai pareiskusi, kad neturiu laiko zaidimams.
manau, jei kazkuri pasikeite nika, tai turetu pvz musu Fb uzdaroj grupej pasisakyti, gerbiant musu laika.
O siaip tai man tie kaitaliojimai atrodo tuscias laiko gaisimas, pvz mes Katrin nauja nika isryskinom ta pacia diena, man atrodo. Tad jei kazkas kazka seka, tai suseks ir nauju niku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 02 gruodžio 2013 - 20:25
Tingiu ieškoti, o ir pasikeitusios nickus paskutiniu metu rašydavo - sveikinam tą, ar sveikinam aną, tai reikia žaisti detektyvą, kad išsiaiškinti kas. Žodžiu mūsų temoje nedaug pasireiškiančios tongue.gif Būtų labai malonu, jei FB uždaroje grupėje prisistatumėt, kad nežaisti žaidimų rolleyes.gif

Aš pakeičiau viską SM, nes manodrabuziai.lt i google ismete mano nicka ir varda pavarde cool.gif

Kaip jums orelis? Man darbe 9 aukšte ūžia langai ir "dangoraižis" juda nuo vėjo biggrin.gif

Gal jau kas namus pasipuošėt? Mes jau iš rūšio papuošimus atsinešėm, turbūt savaitgalį puošimės. Iki gimtadienio nu niekaip nesutinku laukti Kalėdų ax.gif O va dabar jau pradėsiu smile.gif
Atsakyti
Va tep va.... Tyluma buvo gal pora mėnesių, o paskui per dieną du lapai SM....
Atsakyti
Mes jau truputi pasipuosem ax.gif
pakabinom advento kalendorius, istraukem kaledinius papuosimus , vaikams buvo dziaugsmo wub.gif
Atsakyti
Augustas siemet advento kalendoriaus nenorejo...
Atsakyti
Mes koridoriuje lemputes pasikabinę. Manau po kokios savaitėlės eglę puošim.
Atsakyti
Ok, savo klaida supratau, reikejo tiesiog pasikeisti ir lyg niekur nieko retkarciais rasyti temoje. Sorry, kad savo zinute kazkam sukeliau neigiamas emocijas.

Jeigu kam idomu ir kad postas butu "i tema", tai mes jau pasipuosem palanges ir nupirkom vaikui advento kalendoriu, egle statysime veliau.

Atsakyti
Irreelle, nugi nepyk 4u.gif

mes irgi savaitgali manau puosimes, kojine jau kabo biggrin.gif (vyras buvo isvykes su viskais sandeliuko raktais, kur kalediniai papasimai sudeti, tai teko traukti vilnone kojine, ka nykstukai turetu kur lauktuves det biggrin.gif ).
ale kaip kasmet tas Advento laikas mano maziui labia blogina bendra savijauta, mikciojimas stipriai dideja unsure.gif
Atsakyti
labas rytas

QUOTE(vauga @ 2013 12 02, 20:25)
sveikos

as irgi jau anksciau esu grieztai pareiskusi, kad neturiu laiko zaidimams.
manau, jei kazkuri pasikeite nika, tai turetu pvz musu Fb uzdaroj grupej pasisakyti, gerbiant musu laika.
O siaip tai man tie kaitaliojimai atrodo tuscias laiko gaisimas, pvz mes Katrin nauja nika isryskinom ta pacia diena, man atrodo. Tad jei kazkas kazka seka, tai suseks ir nauju niku.

sorry, nepridejau sypseneliu - dedu smile.gif 4u.gif :w:) 4u.gif wub.gif smile.gif 4u.gif wub.gif smile.gif 4u.gif wub.gif ub: smile.gif 4u.gif wub.gif smile.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Mes Advento kalendorių pasigaminom ir pasigaminom, tai dbr nykštukai darbuojasi - šiandien Barnį iškepė, vakar graikinių riešutų pribėrė. Vakar vyras iš Vilniaus urėdijos eglę vazone parvežė - ir sau, ir B. auklėtoja buvo prašiusi klasei. Pernai iš jų pirkom,tai tokios šviežios jų eglutės, kad nė iš tolo neprilygsta iki tol pirktoms iš Senukų. Plius pigumas, už vazoninę apie pusantro metro - 30 lt. Tik vakar papuošti MB neleido, sakė, eglei šokas patekus į šilumą ir reikia apsiprasti, šįvakar dabinsim.
Atsakyti
QUOTE(Keberiokšt @ 2013 12 03, 09:35)
Tik vakar papuošti MB neleido, sakė, eglei šokas patekus į šilumą ir reikia apsiprasti, šįvakar dabinsim.

Labai teisingai pasakė. Reikėjo ją bent prie atviro lango parą palaikyti. Sunku jai vargšei ax.gif
Mes nieko kol kas nepuošiam, manau viskasbus vėliau. Tiesą sakant aš pati dar nesuvokiu, kad gruodis jau blush2.gif
Atsakyti