Įkraunama...
Įkraunama...

2001 m. gimusių paaugliukų

nu gis laba diena detektyvės biggrin.gif
Atsakyti
nus, ir kas pokycius itakojo tamstoms? g.gif
vat reik ir man matyt keistis, gerai Spanguole sako, kiek galima... rolleyes.gif
Atsakyti
Aš nelabai spėju detektyvų žaisti. Gal galit man kas parašyti kuri yra kuri blush2.gif Kol kas aišku, kad ne smalsi, ne spanguole ir ne vasarėja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NERA: 02 gruodžio 2013 - 13:46
Labas dienas,
as daraus imbierine arbata, cia berneliu itakota lotuliukas.gif ziuresiu kokia gausis.
Kai taip salta norisi kazko karsto ir tonizuojancio
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2013 12 02, 13:40)
nus, ir kas pokycius itakojo tamstoms?  g.gif
vat reik ir man matyt keistis, gerai Spanguole sako, kiek galima... rolleyes.gif

nus...reik kartais pasikeisti, bo nefaina susitikus senai matyta zmogu isgirsti is jo lupu tai ka rasei tik SM...aisku geriausia "uzsicementuoti" bet kai bus gresme buti identifikuotai daugumos tuomet taip pasielgsiu, kol kas uztenka vardo keitimo...per 10 metu tai jau 4 vardas smile.gif

Vasareja, tu kiek pamenu irgi karta keiteisi mirksiukas.gif

QUOTE(kavke @ 2013 12 02, 13:59)
Labas dienas,
as daraus imbierine  arbata, cia berneliu itakota lotuliukas.gif ziuresiu kokia gausis.
Kai taip salta norisi kazko karsto ir tonizuojancio

pas mane darbe nei kiek nesalta schmoll.gif

nesuprantu, SM neleidzia rasyti zodzio junginio "mėtyti pėdas" (be LT raidziu) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irreelle: 02 gruodžio 2013 - 14:50
Aš tai galvoju, reiks kada padaryti kaip Lux ar smalsi, tiesiog ateiti nauju nicku ir tiek. Nes kam laaabai reikės, suras vis tiek. Žino kokiose temose lankaisi, ką rašei vienu ar kitu momentu, kas laaabai norės- išriš.

Bandau rašyti "mėtyti pėdas" be lt raidžių - metyti ****** (pe.das), čia turbūt asociacija į homoseksualus g.gif
Atsakyti
nu uzduosiu durna klausima - kodel kazkam idomu skaityti apie jus/mane sm? g.gif
cia ta prasme pazistami zmones ne gyvai klausia kaip gyveni, o sm bando rasti info ar kaip cia? ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2013 12 02, 15:31)
nu uzduosiu durna klausima - kodel kazkam idomu skaityti apie jus/mane sm?  g.gif 
cia ta prasme pazistami zmones ne gyvai klausia kaip gyveni, o sm bando rasti info ar kaip cia? ... unsure.gif

Nu aš neįsivaizduoju kuo aš tokia įdomi, ale žinau kad buvau sekama. Dbr nežinau, ir tiesą sakant, dzin man.
Atsakyti
QUOTE(spaNguolė @ 2013 12 02, 15:09)
*Aš tai galvoju, reiks kada padaryti kaip Lux ar smalsi, tiesiog ateiti nauju nicku ir tiek. Nes kam laaabai reikės, suras vis tiek. Žino kokiose temose lankaisi, ką rašei vienu ar kitu momentu, kas laaabai norės- išriš.

**Bandau rašyti "mėtyti pėdas" be lt raidžių - metyti ****** (pe.das), čia turbūt asociacija į homoseksualus  g.gif

* nu man gaila trinti visa istorija doh.gif nes pvz. kai kazka perki ar parduodi i naujokus itariai ziurima, vien todel nenoriu registruoti is naujo..aisku, kas nori tas randa, bet vis tiek sunkiau...

** matyt su homoseksualais susije doh.gif

QUOTE(vasarėja @ 2013 12 02, 15:31)
nu uzduosiu durna klausima - kodel kazkam idomu skaityti apie jus/mane sm?  g.gif 

na taip, keliu dienu senumo ivykiai- susitinku pazistama o ji man pyskina mano zodzius is SM apie pensijas(paskutiniu metu aktyviai reiskiausi), nu tai kaip man reaguoti unsure.gif kam to reikia zmonem tai ju klausti reikia...pvz. man neidomus kitu gyvenimai schmoll.gif nebent kazkas dingsta ilgam, tai kai itariu kazka negero tai kelias zinutes perskaitau, bet tik tiek....
Atsakyti
QUOTE(Irreelle @ 2013 12 02, 16:44)

na taip, keliu dienu senumo ivykiai- susitinku pazistama o ji man pyskina mano zodzius is SM apie pensijas(paskutiniu metu aktyviai reiskiausi), nu tai kaip man reaguoti  unsure.gif kam to reikia zmonem tai ju klausti reikia...pvz. man neidomus kitu gyvenimai  schmoll.gif nebent kazkas dingsta ilgam, tai kai itariu kazka negero tai kelias zinutes perskaitau, bet tik tiek....

doh.gif
Atsakyti
Vasareja, tikiuosi tai reakcija i pirma mano zinutes dali smile.gif Del antrosios tai jauciu pareiga pasiaiskinti- as daznai paskaitau tema apie onkologinius ligonius, tai va ten kai kazko pasigendu tuomet pasiziuriu to nario aktyvuma...rupi kaip sekasi zmonem kovoti su sita bjaurastim...
Atsakyti
taip, i pirma dali biggrin.gif
Atsakyti