Įkraunama...
Įkraunama...

2001 m. gimusių paaugliukų

QUOTE(ifauru @ 2013 11 27, 22:32)
NERA, kada šeštadienį prisijungtum prie panų? Jei gerai suprantu, apie 12 planuoja atsirasti prie Aleksoto funikulieriaus.

Aš turiu dar pasiderinti, bet 12 tikrai negalėsiu. Aš gal popietų kažkaip ištrūkčiau ir atlėkčiau trumpam.
Lux, tavo telefonas nepasikeitęs? kad turėčiau kam paskambinti ir pasiklausti kurioj vietoj esat.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2013 11 28, 12:30)
Aš turiu dar pasiderinti, bet  12 tikrai negalėsiu. Aš gal popietų kažkaip ištrūkčiau ir atlėkčiau trumpam.
Lux, tavo telefonas nepasikeitęs? kad turėčiau kam paskambinti ir pasiklausti kurioj vietoj esat.

Bandysiu 14:30-15 val. bookint bernelius Valančiaus g., bet aš pati nebūsiu. Gal ten prisijungtum?
Atsakyti
Nera, junkis i Bernelius, mes jau meniu issirinkinejam wink.gif Labai taves lauksim!!!
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2013 11 28, 22:15)
Nera, junkis i Bernelius, mes jau meniu issirinkinejam wink.gif Labai taves lauksim!!!

Bent kol kas , tai viskas dėliojasi ne mano naudai unsure.gif
Atsakyti
nu va sad.gif as jau pamirsau, kaip atrodai sad.gif
Atsakyti
O mes Nera matem ax.gif
Aciu Ifauru uz nuosirdu organizavima ir globojima
Atsakyti
Ačiū ifauru už mūsų išvykos organizavimą 4u.gif Labai smagu buvo pamatyti Nera ir su paplepėti thumbup.gif Buvo šauni kompanija, šauni išvyka. vauga, laukiam fotkių FB bigsmile.gif Ačiū, kad fotkinai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kavke @ 2013 11 30, 23:42)
O mes Nera matem ax.gif
Aciu Ifauru uz nuosirdu organizavima ir globojima

QUOTE(Lux @ 2013 12 01, 00:15)
Ačiū ifauru už mūsų išvykos organizavimą 4u.gif Labai smagu buvo pamatyti Nera ir su paplepėti thumbup.gif Buvo šauni kompanija, šauni išvyka. vauga, laukiam fotkių FB bigsmile.gif Ačiū, kad fotkinai blush2.gif

Jūs tik atvažiuokit, o mes jau paorganizuosim smile.gif geriau pavasarį, Pažaislis juk liko neaplankytas, ąžuolynas...
Ačiū už dovanėles. aciuks.gif
Atsakyti
Ir aš labai noriu padėkoti Ifauru 4u.gif 4u.gif .
Netikėjau, kad NERA prisijungs blush2.gif , maloniai nustebino, tik tolokai sėdėjau, tai nepabendravom. Viskas buvo puiku, išskyrūs cepelinus biggrin.gif doh.gif .
Atsakyti
Neskanūs buvo? O man patiko.
NERA šaunuolė, kad mums laiko rado thumbup.gif
Atsakyti
Atlieku pareiga jums prisistatyti- persikrikstijau rolleyes.gif

Pagal fotkes sprendziant smagi isvyka buvo thumbup.gif

Atsakyti
smalsi, praeitų metų eglutė buvo iš butelių. Tik išsiskyrėm ir atsiminiau-alzhaimeris,ne kitaip smile.gif O šiemetinė-iš maišiukų-matyt ne veltui nori juos apmokestinti lotuliukas.gif
O aks čia pas mus persivadino g.gif
Man irgi labai smagu buvo visas pamatyti , o svarbiausia-papliurpti lotuliukas.gif
Atsakyti