as antra diena su migrena tai nelabai ir gyva...
ir dar bandau darbus keist
kazkoks keistas gyvenimo laikotarpis... dar ta pilnatis greiciau pasibaigtu.. tokius ryskius ir spalvotus sapnus sapnuoju, ir kai kurie visai nera malonus...
vasarėja, užjaučiu. Laikykis ir gyk
Aš nieko nespėju - darbe pravalas, 4 dienas buvau mokymuose, antradieniais tėvų kursai. Vaikai manęs nemato, indų kalnas O dar laukia labai sunkus gruodis. Kažkaip rudenį pas mane visada viskas labai suaktyvėja, nieko nespėju, o žiemą štilis.
Aš nieko nespėju - darbe pravalas, 4 dienas buvau mokymuose, antradieniais tėvų kursai. Vaikai manęs nemato, indų kalnas O dar laukia labai sunkus gruodis. Kažkaip rudenį pas mane visada viskas labai suaktyvėja, nieko nespėju, o žiemą štilis.
As su mazuoju sergam, panasu gripu, nes lauzo visus kaulus
Danielei dvylika valio su gimimo diena!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sveikinam Daniele su gimtadieniu
Sveikinimai Danielei. Tėveliams - lengvos paauglystės!
aciu uz sveikinimus ryt antros bangis sveciu laukiam
ziurekit ka prisiminia - apie Kaledas kazkada seniai pakalbejom. gal laikas kazka pradet tartis ar cia isvyka i Kauna kaledine skaitysis?
ziurekit ka prisiminia - apie Kaledas kazkada seniai pakalbejom. gal laikas kazka pradet tartis ar cia isvyka i Kauna kaledine skaitysis?
Danielei 12 kartų valioooooooooooo
Paveluoti, bet tikrai nuosirdus sveikinimai Danielei ir jos mamai
aciu, merginos
Tadamtamtadam!!!! Sveikinimai skrieja žaviajai Lux. Žavėk ir toliau, ir būk visada lux