Įkraunama...
Įkraunama...

2001 m. gimusių paaugliukų

QUOTE(ifauru @ 2013 10 30, 23:53)
Aš trečiadieniais vis Vilniuj būnu, bet neturiu praktiškai laiko - tik pietums 40 min.

susitinkam wink.gif
kur ir kelinta? as treciadieniais bunu 12;30-13,00 zveryne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 31 spalio 2013 - 17:52
QUOTE(vauga @ 2013 10 31, 18:37)
susitinkam wink.gif
kur ir kelinta? as treciadieniais bunu 12;30-13,00 zveryne.

O mano pietūs 11:40-12:30 netoli halės turgaus...
Atsakyti
Sveikos, kokie planai ilgajam savaitgaliui? Mes likome Vilniuje, nevažiavome į tėviškes, kai abu vaikai ką tik po bronchitų, sakau, namie pasibūsim, į Antakalnio kapines nueisim žvakutės uždegti prie kokio apleisto kapelio.

Tiesa, dar norėjau pasidžiaugti su jumis, pirmadienį buvo atvirų durų diena B mokykloje, susipažinau su kai kuriom mokytojom, buvo galima eiti pasikalbėti apie vaiką asmeniškai, tai išgirdau tiek komplimentų, kad buvo baisiai malonu. Vienas tai patiko labiausiai - anglų mokytoja sakė, kad nuolat besišypsantis berniukas, mandagus ir visada malonus šiais laikais yra tikra retenybė. Sako,džiaukitės, mama. Tai va, net garsiai su jumis pasidžiaugiau thumbup.gif

Gero ilgojo savaitgalio visoms 4u.gif
Atsakyti
Labas,

Pasakiškas oras. Mes savaitgalį gal sulauksim svečių iš kaimo, tai vis galvoju apie programą. Neradau Tavo vaiko renginių anonso.

Keberiokšt, smagu, kad tavo toks puikus vaikas thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kur visos prapuole g.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Užsikasę po lapais smile.gif
Jei rimtai - darba skiriasi vien nuo užduočių pavadinimų, nebešneku apie tai, kad nežinau, kada jas padaryti....
Grįžtam prie šio mėnesio renginių - kur man skelbti, kam siųsti sąskaitą, kad per savaitėlę būtų aišku, kiek bilietukų turėčiau paimti?
Atsakyti
ifauru, gal AŽ parašyk, tada garantuotai visos bus perskaičiusios, kurios planavo važiuoti ax.gif Arba FB asmeninę. Nežinau kas ką daugiau skaito.
Atsakyti
Man geriau FB, nes Sm tik iš kompo įlendu, daugiau su telefonu bendrauju, tai fb patogiau smile.gif
Atsakyti
Manau, gali FB musu grupeje parasyti, o po to juk istrinti galima ta irasa, arba asmeniskai. Ziurek, kaip tau patogiau. ACIU

As uzsikasusi su darbais ir M reabilitacija, lakstom pirmyn atgal i poliklinika, tai masazai, tai manksta, tai sildymai ir t.t.t... Kita savaite gal bus laisvesne, tikiuosi 4u.gif
Atsakyti
Keberiokst, sveikit 4u.gif
ale gerai kai gali darbo metu lakstyti...
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2013 11 05, 16:02)
Keberiokst, sveikit  4u.gif
ale gerai kai gali darbo metu lakstyti...

o kaip Tavo darbo reikalai? g.gif
Atsakyti
Darbo metu nelakstau, pasiskyrem proceduras 7,7.30,8,30, 16.30, 17.30, 17,45, kad pries ir po darbo galeciau.
Atsakyti