as, matyt, likau studiju laikuose:))) is tu keliu procentu
pas mane tai is tiesu nera ka rengtis skarmalai vieni. O as, be to, esu 'vienrube' mazochiste (o gal aplinkiniams as sadiste?), jei taip galima pavadinti - isimyliu viena ruba ir trinu, kol klynas pradyla ar rankoves nubrygzta. neretai dar ir po to pora kartu uzsidedu
O vat zaviuosi musu Lux, kiek beateiciau i ofisa, visad pasitempusi, spalviskai susiderinusi, kokia detale uzakcentavusi. Saunuole.
Keberiokst, tell me. Ar buvai Siauliuose, katinu muziejuje? Kazko uzknietejo man jis...
As siandien buvau darbo pokalbyje. Priimineja ispanas. Tarptautine kompanija, lietuvoj dar neturi ofiso, zada nuo manes pradeti. bet - atsakomybe milziniska, reiks 3 sav. gyventi Lenkijoj, paskui 3 sav. Ispanijoj, na, ilgokai man... Ir alga tai ziauriai juokinga, bent jau bandomuoju laikotarpiu tai is jos uztektu tik paskola padengt ir komunalines sumoket. Na liktu gal koks litas dar. Nezinau. Ryt nuspresiu. Jei paliks man laiko dar papildomai projekte kitam dirbti, tai sutiksiu. Jei nores manes visos - nesutiksiu.
O vat zaviuosi musu Lux, kiek beateiciau i ofisa, visad pasitempusi, spalviskai susiderinusi, kokia detale uzakcentavusi. Saunuole.
Keberiokst, tell me. Ar buvai Siauliuose, katinu muziejuje? Kazko uzknietejo man jis...
As siandien buvau darbo pokalbyje. Priimineja ispanas. Tarptautine kompanija, lietuvoj dar neturi ofiso, zada nuo manes pradeti. bet - atsakomybe milziniska, reiks 3 sav. gyventi Lenkijoj, paskui 3 sav. Ispanijoj, na, ilgokai man... Ir alga tai ziauriai juokinga, bent jau bandomuoju laikotarpiu tai is jos uztektu tik paskola padengt ir komunalines sumoket. Na liktu gal koks litas dar. Nezinau. Ryt nuspresiu. Jei paliks man laiko dar papildomai projekte kitam dirbti, tai sutiksiu. Jei nores manes visos - nesutiksiu.
Vaugut, laikau kumsčius, kad pasisektų ir nuspręstum teisingai
I tell you about katinų muziejus: buvusi nesu. BET. Jei būsi Šiauliuose, dar labiau rekomenduoju naująjį šokolado muziejų!!
Mes su B buvom krepšinyje, Siemens. Man tai buvo pirmas kartas krepšinio varžybose, likau sužavėta atmosferos krepšininės, gaila, kad prakišom juodai
I tell you about katinų muziejus: buvusi nesu. BET. Jei būsi Šiauliuose, dar labiau rekomenduoju naująjį šokolado muziejų!!
Mes su B buvom krepšinyje, Siemens. Man tai buvo pirmas kartas krepšinio varžybose, likau sužavėta atmosferos krepšininės, gaila, kad prakišom juodai
Žinokit, mano A irgi neturi ką apsirengti , nors spinta vos užsidaro .
Kašį žiūrėt arenoj yra super, nepalyginsi namie prie tv.
Mūsų Lux ir į meetus visada ateina gražiai pasipuošus .
Kašį žiūrėt arenoj yra super, nepalyginsi namie prie tv.
Mūsų Lux ir į meetus visada ateina gražiai pasipuošus .
mano A. tai istisai yra pasipiktines, kad pas ji per daug rubu vienas vargas, sako jis Mat i mane, trina viena ruba, kol anas beveik byret pradeda.
o as jauciu kazkoki nenumaldoma nora ji puosti. va pas vienos is musu mamyte parduotuvej laiks nuo laiko ka nors grazaus vis paimu, dazniausiai Jack & Jones , tai kelnes, tai marskinius, tai sortus ar dar bile ka.... Nu man labai norisi ji puosti
o as jauciu kazkoki nenumaldoma nora ji puosti. va pas vienos is musu mamyte parduotuvej laiks nuo laiko ka nors grazaus vis paimu, dazniausiai Jack & Jones , tai kelnes, tai marskinius, tai sortus ar dar bile ka.... Nu man labai norisi ji puosti
QUOTE(Keberiokšt @ 2013 10 17, 19:20)
Ifauru, o Kaune funikulierius važiuoja? Gal tetas pavėžintų?
Patikrinta, funikulierius tikrai veikia - pas mus atostogauja pusseserė iš Vilniaus, tai pakeliui buvom apžvalgos aikštelėj, viskas super. O funikulierius kaip tik pakyla prie aikštelės Matėm, kaip važiavo.
Kaip jau rašiau, už bilietus yra laiko susimokėti - iki lapkričio 10 d. Nežinau, ar verta pavedimus daryti - visgi bendrai vos ne po pora litų bankai pasiima nuo kiekvieno pavedimo.
Aš trečiadieniais vis Vilniuj būnu, bet neturiu praktiškai laiko - tik pietums 40 min.
Dar būtų tik gerai (ne šiandien, bet prieš perkant bilietus) susiskaičiuoti
1. Lux
2. Keberiokšt
3. kavke
4. Mataij
5. Aušrapo
6. ALvydė
7. Elenuška - ?
8. Makuke
9. Spanguolė
10. Ifauru
11. Neglaite - ?
12. vauga
13. svajone - ? lyg ir pasirašė?
14. smalsi - ?
Kol nesumokėta, tai manau, kad bus galima kažkiek skaičių keisti, o va kai jau sumokėsiu, tada jau matyt, nelabai....
Ifauru, man tai labai patogu pervesti internetu, niekur eiti nereikia
Be to, manau, pirkti bilietus reiktų tik toms, kurios iki tol perves pinigus, tada bus garantija. O tai kai pripirksi už visas iš anksto, išbyrės dar per mėnesį ir liks nuostolis. Žodžiu, aš už pervedimą.
Be to, manau, pirkti bilietus reiktų tik toms, kurios iki tol perves pinigus, tada bus garantija. O tai kai pripirksi už visas iš anksto, išbyrės dar per mėnesį ir liks nuostolis. Žodžiu, aš už pervedimą.
Labas rytas
Aš pritariu Keberiokšt, ifauru po to neapsiženytų su tais bilietais
ačiū už gražius žodžius, man labai malonu Aš gi mirkstu interneto parduotuvėse ir gaudau nuolaidas. Vaikų spintos lūžta
QUOTE(Keberiokšt @ 2013 10 31, 09:21)
Ifauru, man tai labai patogu pervesti internetu, niekur eiti nereikia
Aš pritariu Keberiokšt, ifauru po to neapsiženytų su tais bilietais
ačiū už gražius žodžius, man labai malonu Aš gi mirkstu interneto parduotuvėse ir gaudau nuolaidas. Vaikų spintos lūžta
QUOTE(Lux @ 2013 10 31, 08:40)
Aš gi mirkstu interneto parduotuvėse ir gaudau nuolaidas. Vaikų spintos lūžta
Aš irgi tik perku ir perku, bet nei aš nei R neturim ką apsirengti Vyras juokiasi,kad mums su dukra po rūbinę reiktų. O va bernužėliui kažkaip nelabai perku Gal kad po mergaitiškų grožių berniukiški rūbai niūrūs Aišku nevaikšto plikas ir tom pačiom kelnėm, bet nepalyginsi su dukros kiekiu
Aš internete nepirkau jau kokius trejus metus anei daiktelio. Šiandien važiuodama mačiau, kad Humanoje prekės iki trijų litų, reiks šiandien po darbo prasinešti savo rajonėlyje:))
Sveikos mamaikos,
Visiems ir visoms su praejusiu
Tinginyste valdo. Del keliones I Kauną vis misliju ar pajegsiu puskiot paskui jus del rubu pilna spinta bet kad gabaritai nepaliaujamai vis kinta vel naujas garderobas o kur dar pavasaris
Visiems ir visoms su praejusiu
Tinginyste valdo. Del keliones I Kauną vis misliju ar pajegsiu puskiot paskui jus del rubu pilna spinta bet kad gabaritai nepaliaujamai vis kinta vel naujas garderobas o kur dar pavasaris
QUOTE(NERA @ 2013 10 31, 09:58)
Aš irgi tik perku ir perku, bet nei aš nei R neturim ką apsirengti Vyras juokiasi,kad mums su dukra po rūbinę reiktų. O va bernužėliui kažkaip nelabai perku Gal kad po mergaitiškų grožių berniukiški rūbai niūrūs Aišku nevaikšto plikas ir tom pačiom kelnėm, bet nepalyginsi su dukros kiekiu
Man patinka kaip gauti iš JAV rūbai kvepia A irgi daug mažiau rūbų turi, nes jis ką nors vieną pasiėmęs ištisai tampo, o G tris kartus per dieną persirengia. tik reikalas tame, kad ji viską kieme dralinti nori, o stalčiai pilni rūbų, kurių gaila, o ir apsirengti progų mažai. Tai dabar bandysiu tamsius pigius rūbus pirkti, kad kieme galėtų su jais negailėdama lakstyti.