Labukas visoms
Neglaite, siunciu sveikinimus ir siuo kanalu
Soda su actu meginau- nelabai man patinka, kaip neblizga bet uztat sveika. Indaplovei irgi reikia pakaitalioti plovimo priemones.
Tai gal skalavimo priemonę reikia dar įpilti?
Actas siuo atveju ir bus skalavimo priemone.
Labas rytas
Bet žinutės kokiu laiku rašomos
QUOTE(Ausrapo @ 2013 10 25, 05:23)
Actas siuo atveju ir bus skalavimo priemone.
Bet žinutės kokiu laiku rašomos
Ausrapo ryskiai viturys
labas rytas
labas rytas
Ai merginos, as jau buvau kaip valanda atsikelusi Mane mazius perlauze, as dabar nei peleda, ne vyturys Nepamenu kaip ten vadinasi. Vakar gulti nuejau 23,30
Sunki savaite.. Daug P reikalu, o dar mazius apsirgo..
Sunki savaite.. Daug P reikalu, o dar mazius apsirgo..
sveikatos sergantiems!
Oj nespėjau į gimtadienio sveikinimus, tai nors pavėluotai, 12 kartų valio !!!!!!!!!!!
Ačiū už sveikinimus! Švęsim ryt su keliais draugais.
Aš visiškai be balso. Dar grįžau iš darbo, kažkiek kalbėjau, kritau į lovą- atsikėliau - nebeprakalbu . Bet kaip staigiai sugriebė . O man nekalbėti labai sunku
Aš visiškai be balso. Dar grįžau iš darbo, kažkiek kalbėjau, kritau į lovą- atsikėliau - nebeprakalbu . Bet kaip staigiai sugriebė . O man nekalbėti labai sunku
Neglaite, linkejimai tavo bernuzeliui
Papildyta:
Skrendam 2014-03-12/14 i Paryziu
http://www.makalius....arch/66c1df3152
Papildyta:
Skrendam 2014-03-12/14 i Paryziu
http://www.makalius....arch/66c1df3152
Neglaite,tavo dickiui 12 noru issipildymo
Kaip ligoniukai laikos? Kavke,Keberiokst ?
As jau 3 sav. sprangsiu,na kaip uzkimes sarginis suo ,bet nieko,lyg ir mazeja. A. nuo pirmadienio namie su kosuliu uzsitesusiu,mazajai vakar temp. uzkilo iki 38.5 po vaistu nukrito ir siandien nuo ryto viskas gerai.Taip ir nesupratau kas cia buvo.
Kaip ligoniukai laikos? Kavke,Keberiokst ?
As jau 3 sav. sprangsiu,na kaip uzkimes sarginis suo ,bet nieko,lyg ir mazeja. A. nuo pirmadienio namie su kosuliu uzsitesusiu,mazajai vakar temp. uzkilo iki 38.5 po vaistu nukrito ir siandien nuo ryto viskas gerai.Taip ir nesupratau kas cia buvo.
Labas rytas,
vaikams abiems atostogos - B jau pasveikęs, M dar kosti. Gydėmės Ventolinu ir Hedelixu.
Ifauru, iki kada reikia pinigėlius sumokėti už teatro rezervaciją? Gal tu parašytum savo sąskaitą, mes pervestume, o tu galėtum nupirkti bilietukus?
Merginos, man rodos aš galiu turėti 2 bilietus (nemokamus) rytoj į Koršunovo Išvarymą Dramos teatre, bet eiti pati negalėsiu. Gal jūs kuri norėtumėte? Pradžia 17 val., nes jis ilgai trunka. Parašykite, tada pasidomėčiau tais bilietais.
vaikams abiems atostogos - B jau pasveikęs, M dar kosti. Gydėmės Ventolinu ir Hedelixu.
Ifauru, iki kada reikia pinigėlius sumokėti už teatro rezervaciją? Gal tu parašytum savo sąskaitą, mes pervestume, o tu galėtum nupirkti bilietukus?
Merginos, man rodos aš galiu turėti 2 bilietus (nemokamus) rytoj į Koršunovo Išvarymą Dramos teatre, bet eiti pati negalėsiu. Gal jūs kuri norėtumėte? Pradžia 17 val., nes jis ilgai trunka. Parašykite, tada pasidomėčiau tais bilietais.