Įkraunama...
Įkraunama...

2001 m. gimusių paaugliukų

Labukas visoms smile.gif

Neglaite, siunciu sveikinimus ir siuo kanalu 4u.gif

Soda su actu meginau- nelabai man patinka, kaip neblizga lotuliukas.gif bet uztat sveika. Indaplovei irgi reikia pakaitalioti plovimo priemones.
Atsakyti
Tai gal skalavimo priemonę reikia dar įpilti?
Atsakyti
Actas siuo atveju ir bus skalavimo priemone.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Ausrapo @ 2013 10 25, 05:23)
Actas siuo atveju ir bus skalavimo priemone.

Bet žinutės kokiu laiku rašomos doh.gif
Atsakyti
Ausrapo ryskiai viturys biggrin.gif

labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Ai merginos, as jau buvau kaip valanda atsikelusi biggrin.gif Mane mazius perlauze, as dabar nei peleda, ne vyturys biggrin.gif Nepamenu kaip ten vadinasi. Vakar gulti nuejau 23,30 biggrin.gif
Sunki savaite.. Daug P reikalu, o dar mazius apsirgo..
Atsakyti
sveikatos sergantiems!
Atsakyti
Oj nespėjau į gimtadienio sveikinimus, tai nors pavėluotai, 12 kartų valio !!!!!!!!!!!
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus! Švęsim ryt su keliais draugais.

Aš visiškai be balso. Dar grįžau iš darbo, kažkiek kalbėjau, kritau į lovą- atsikėliau - nebeprakalbu doh.gif. Bet kaip staigiai sugriebė doh.gif. O man nekalbėti labai sunku blush2.gif
Atsakyti
Neglaite, linkejimai tavo bernuzeliui 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
Skrendam 2014-03-12/14 i Paryziu bigsmile.gif
http://www.makalius....arch/66c1df3152
Atsakyti
Neglaite,tavo dickiui 12 noru issipildymo 4u.gif

Kaip ligoniukai laikos? Kavke,Keberiokst ?

As jau 3 sav. sprangsiu,na kaip uzkimes sarginis suo lotuliukas.gif ,bet nieko,lyg ir mazeja. A. nuo pirmadienio namie su kosuliu uzsitesusiu,mazajai vakar temp. uzkilo iki 38.5 po vaistu nukrito ir siandien nuo ryto viskas gerai.Taip ir nesupratau kas cia buvo.

Atsakyti
Labas rytas,
vaikams abiems atostogos - B jau pasveikęs, M dar kosti. Gydėmės Ventolinu ir Hedelixu.

Ifauru, iki kada reikia pinigėlius sumokėti už teatro rezervaciją? Gal tu parašytum savo sąskaitą, mes pervestume, o tu galėtum nupirkti bilietukus?

Merginos, man rodos aš galiu turėti 2 bilietus (nemokamus) rytoj į Koršunovo Išvarymą Dramos teatre, bet eiti pati negalėsiu. Gal jūs kuri norėtumėte? Pradžia 17 val., nes jis ilgai trunka. Parašykite, tada pasidomėčiau tais bilietais.
Atsakyti