Įkraunama...
Įkraunama...

2001 m. gimusių paaugliukų

QUOTE(Lux @ 2013 10 22, 15:32)

Man ekrane Air Baltic reklama. Skrendam į Prahą už 169 Lt. bigsmile.gif Dar nesigilinau į salygas, tik visas langas užstotas reklamos doh.gif  biggrin.gif

Skrendam bigsmile.gif

Ligoniukams po 4u.gif Mes neatsiliekam - Ervinui gerkle skauda, man irgi verysad.gif
Atsakyti
tuoj atostoso bus, bus proga visiems pasigydyt nMucuuos. nesirkit 4u.gif
Lux, mano K irgi daznai galva skauda unsure.gif as akims zinok nurasau arba nuovargiui... unsure.gif
Atsakyti
Na pas man jau du vaikai namie doh.gif dar vemia priedo doh.gif
Atsakyti
Oj kavke, sveikit greiciau.
Vienos kaimynkos visa seima 4asm. Ligoninej- vemia, viduriuoja, bet kraujas roto nerodo g.gif .
Atsakyti
Oi Spanguole negasdink doh.gif .
Mazajam visgi virusas zarnyna isreguliavo, sedim ant dietos, nes acetonu is burnytes smirda.
Vat taip idomiai ir gyvenu verysad.gif
Atsakyti
Kavke, sveikatos šeimynai 4u.gif
Vauga, gal nerinko sumos free shipui g.gif
Atsakyti
Sveikinimai Neglaitei ir didžiajam trijulės broliui. Valio 4u.gif

Jau 12. Kopiam į 13 -uosius thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai Neglaitei ir jos bernužėliui 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kai šnekėjot nebuvo aktualu. Lyg sakėt, kad indaplovėj naudojat actą. Kur jį pilat ir ar jis atstoja druską ir minkštiklį, ar čia vietoje plivimo miltelių.
Atsakyti
Neglaites vyriausiaji su gimtadieniu wub.gif
Atsakyti
Lux, neturiu indaplovės, nžn.

Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2013 10 23, 20:23)
Merginos, kai šnekėjot nebuvo aktualu. Lyg sakėt, kad indaplovėj naudojat actą. Kur jį pilat ir ar jis atstoja druską ir minkštiklį, ar čia vietoje plivimo miltelių.

vietoj milteliu ir tableciu- soda, o actas - i skalvimo skyscio talpa. bandziau su soda, visai gerai, tik kartais reikia ir su milteliais praplaut pacia masina.
Atsakyti