Įkraunama...
Įkraunama...

2001 m. gimusių paaugliukų

labas rytas,

laukiu jau keliones. Kaip smagu, kai yra ko laukti, ar ne?
Grazios dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2013 10 18, 07:25)
Et, tik ką Kaune buvau, lamkiausi velnių muziejuj ir Prisikėlimo bažnyčios apžvalgoj. Visi kiti pasiūlymai labai viliojantys ax.gif

Rašydama objektus kažkaip tap ir pagalvojau....

QUOTE(Keberiokšt @ 2013 10 18, 08:27)
labas rytas,

laukiu jau keliones. Kaip smagu, kai yra ko laukti, ar ne?
Grazios dienos visoms 4u.gif

Bet šis pasirodymas bus ne Kauno muzikinio pastatymas ir ne operetė - taip, kad teks atvažiuoti dar sykį ax.gif
Atsakyti
Labukas. Vakar dirbau, šiandiena parsiradau, nespėjau su Jumis. Prašau prisiminti apie mane jei kažkam nepavyks vykti į kelionę. Dėl visa pikta pasiėmiau laisvą tą dieną.
Atsakyti
Smalsi, taigi galima rezervuoti dar desimt bilietu papildomu, mes nenupirkome. Tu aiskiai parasyk - ar vaziuosi, ar rezervuoti tau bilieta ir deti tave sarasan?
Atsakyti
Autobusiuke 16 vietu. Kaina 600Lt mirksiukas.gif
Atsakyti
Dviem automobiliais kainuotų apie 150 Lt. nuvažiuoti, jei dyzelis - dar pigiau. Aš už automobilį.
Atsakyti
Aš irgi už pigesnį variantą. Jei liksim paskutinę dieną kokios 10, tai busikui jau po 60 išeitų, per daug 4u.gif
Atsakyti
Taip su masina pigiau ax.gif nors busiku butu smagiau vairuot nereiktu plepet galetume
Atsakyti
Mano mazius su tempr 40 virs doh.gif lauzo kaulus daugiau jokiu pozymiu, laukiu kas per liga islys
Atsakyti
kavke, imk sveikatos balionėlį 4u.gif
Atsakyti
Kavke, kaip mažius? Kas jam? Sveikatos jam 4u.gif Laikyk ir tu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Lux,as Kaune visur buvus biggrin.gif ,bet su tokia kompanija mielai visur eisiu ax.gif Ko pasiilgstu Kaune,tai senosios Laisves alejos,dabar ji nebetokia,nors nebuvau ten keleta metu,bet ir nebetraukia ...

QUOTE(kavke @ 2013 10 18, 21:01)
Mano mazius su tempr 40 virs doh.gif lauzo kaulus daugiau jokiu pozymiu, laukiu kas per liga islys

Kas maziui unsure.gif ?
Atsakyti