Įkraunama...
Įkraunama...

2001 m. gimusių paaugliukų

Kompanija tai olialia, cia jau praktiskai Kaledas galim svesti, toooks burys.
Del busiko, tai, manau, svarbi kaina, kiek mums kainuotu. Jei ne, tilptume i dvi paprastas masinas (5+5), benzinui susimestume.
Atsakyti
LAPKRITIS. ORGANIZUOJAMA KELIONĖ Į KAUNĄ, programoje: Kaunas, susitikimas su Kauno atstovėmis ir Kauno muzikinio teatro spektaklis : http://www.muzikinis...ras.html?step=1

Rašykit kam kuris šeštadienis tinka ir kuris spektaklis domina. Ifauru ketvirtadienį galėtų nupirkti bilietus.

Rašykit savo pageidavimus ir galimybes mirksiukas.

Beje, Elenuška pasiūlė suorganizuot/išnuomoti autobusiuką, jei mūsų daugiau susirinktų

Lux - tinka viskas
Keberiokšt - tinka viskas,
kavke - negali lapkričio 16
Vasarėja - tinka viskas, negali lapkričio 22-23, negali lapkricio 30
Neglaite - tinka viskas, gali po lapkričio 12 d.
Mataij - gali tik lapkričio 30
Aušrapo - tinka viskas, tik butu gerai zinoti iki menesio pabaigos, kad MB grafika pasiderint galetu ir ramiai vaziuoti galeciau smile.gif Lapkricio pirma savaitgali negaliu tik.
ALvydė - man galėtu but 22, arba 30d , bet nesiderinkit prie manes. Sekmadieniai man netinka
Elenuška - man tinka visi lapkricio men. sestadieniai

Merginos, o sekmadienių neįtraukiame? Tik šeštadienius? Nes iš to, kas pasisakė iki šiol, lieka vienintelis - lapkričio 30 d šeštadienis.

Makuke - po 11 galiu visus savaitgalius kolkas
Atsakyti
Uf, 30-a vakare tikrai niekaip, bet prieš spektaklį gal bandyčiau bent trumpam g.gif
Atsakyti
Gerai dėliojasi - vilnietės Kaunan, kaunietės - į krūmus hihihi.gif Bet tokis tas gyvenimas. Tai jei gerai skaičiuoju, perku 10 bilietų, jei jų bus? vauga, svajone - auuuuuu....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifauru: 17 spalio 2013 - 08:29
Parašiau joms SMS.
Atsakyti
Vaziuoju ir as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ifauru @ 2013 10 17, 08:28)
Gerai dėliojasi - vilnietės Kaunan, kaunietės - į krūmus  hihihi.gif

Dar primuš lotuliukas.gif
Atsakyti
Drįstu pareikšti, kad tokios masinės kelionės kultūros labirintais dar neturėjome. Kaunas, laikomės 4u.gif
Atsakyti
Ryt pasiklausiu del autobusiuko mirksiukas.gif
Atsakyti
Bilietai po 30 lt rezervuoti, muzikinio III aukštas. Dar yra galimybė keisti į brangesnius žemiau. Ką manot? Apmokėti reikės iki lapkričio 10 d.
Atsakyti
ot, lapkričio 30 d. man nelabai tinka... Užsikroviau čia sau renginį...
Papildyta:
QUOTE(Neglaite @ 2013 10 17, 14:19)
ot, lapkričio 30 d. man nelabai tinka... Užsikroviau čia sau renginį...

nebent išvažiuojam popiet
Atsakyti
Siūlau išvažiuoti kokią 10 -11, kad Kaune papietauti su Nera spėtume kur nors Kaune, ir po senamiestį pasivaikščioti, ir į teatrą su Ifauru. Kaip supratau, Nera gali su mumis dieną, o Ifauru - vakarą praleisti?

Lapkričio 30, šeštadienis, Kauno muzikinis teatras. PAJACAI. Bilietai po 30 lt rezervuoti, muzikinio III aukštas. Dar yra galimybė keisti į brangesnius žemiau. Apmokėti reikės iki lapkričio 10 d.

Lux
Keberiokšt
kavke -
Mataij
Aušrapo
ALvydė
Elenuška
Makuke
Spanguolė
Ifauru
Neglaite - ?
Atsakyti