Įkraunama...
Įkraunama...

2001 m. gimusių paaugliukų

LAPKRITIS. ORGANIZUOJAMA KELIONĖ Į KAUNĄ, programoje: Kaunas, susitikimas su Kauno atstovėmis ir Kauno muzikinio teatro spektaklis : http://www.muzikinis...ras.html?step=1

Rašykit kam kuris šeštadienis tinka ir kuris spektaklis domina. Ifauru ketvirtadienį galėtų nupirkti bilietus.

Rašykit savo pageidavimus ir galimybes mirksiukas.

Beje, Elenuška pasiūlė suorganizuot/išnuomoti autobusiuką, jei mūsų daugiau susirinktų

Lux - tinka viskas
Keberiokšt - tinka viskas,
kavke - negali lapkričio 16
Vasarėja - tinka viskas, negali lapkričio 22-23
Neglaite - tinka viskas, gali po lapkričio 12 d.

Dar norą buvo pareiškusios:
Aušrapo
ALvydė
Elenuška - man tinka visi lapkricio men. sestadieniai

Merginos, o sekmadienių neįtraukiame? Tik šeštadienius? Nes iš to, kas pasisakė iki šiol, lieka vienintelis - lapkričio 30 d šeštadienis.
Neglaite norėtų, tiktų bet koks spektaklis, bet tik nuo lapkričio 12

Atsakyti
o as 30 d. turiu bilietus i Kongreso rumus unsure.gif
Atsakyti
[quote=Elenuška,2013 10 16, 10:43]
LAPKRITIS. ORGANIZUOJAMA KELIONĖ Į KAUNĄ, programoje: Kaunas, susitikimas su Kauno atstovėmis ir Kauno muzikinio teatro spektaklis : http://www.muzikinis...ras.html?step=1

Rašykit kam kuris šeštadienis tinka ir kuris spektaklis domina. Ifauru ketvirtadienį galėtų nupirkti bilietus.

Beje, Elenuška pasiūlė suorganizuot/išnuomoti autobusiuką, jei mūsų daugiau susirinktų

Lux - tinka viskas
Vasarėja - tinka viskas, negali lapkričio 22-23

Dar norą buvo pareiškusios:
Aušrapo
ALvydė - man galėtu but 22, Arba 30d , bet nesiderinkit prie manes. Sekmadieniai man netinka

Merginos, o sekmadienių neįtraukiame? Tik šeštadienius? Nes iš to, kas pasisakė iki šiol, lieka vienintelis - lapkričio 30 d šeštadienis.
Neglaite norėtų, tiktų bet koks spektaklis, bet tik nuo lapkričio 12

Atsakyti
Aš turbūt pasuoju, nors lb noriu, ir manau, galėčiau bet kada. Bet kol man skauda koją, tai nenoriu jokių kelionių unsure.gif .
Papildyta:
Vasarėja, tokio lego neturim. Mano bernas tai vienas viską dėlioja, net neleidžia kad padėtume doh.gif . Nebent kokia virvutė yra ir mazgą reikia užrišti.
O mano K atsikėlė su temp. Oras gražus, galvojau eisim pasivaikščioti .
Atsakyti
Sveikatos Kamilei:4u:
Atsakyti
spanguole, maniskis irgi pats deliojasi. beda ta kad ju yra labai daug, ir kai kurie sugriuve, tai gaunasi kad turim tukstancius detaliu besimetanciu, o tokiu jis nebesurenka, o nori tureti graziai viska sukonstruota doh.gif tai zaidziam abu doh.gif

sveikatytes mergaitei 4u.gif
Atsakyti

Lux - tinka viskas
Vasarėja - tinka viskas, negali lapkričio 22-23, negali lapkricio 30
Mataij - gali tik lapkričio 30
Aušrapo -
ALvydė - man galėtu but 22, arba 30d , bet nesiderinkit prie manes. Sekmadieniai man netinka

[/quote]
Atsakyti

Lux - tinka viskas
Vasarėja - tinka viskas, negali lapkričio 22-23, negali lapkricio 30
Mataij - gali tik lapkričio 30
Aušrapo - tinka viskas, tik butu gerai zinoti iki menesio pabaigos, kad MB grafika pasiderint galetu ir ramiai vaziuoti galeciau smile.gif Lapkricio pirma savaitgali negaliu tik.
ALvydė - man galėtu but 22, arba 30d , bet nesiderinkit prie manes. Sekmadieniai man netinka

Atsakyti
Na, merginos, pagal šio vakaro rezultatus daugumai patogiausia lapkričio 30 diena, šeštadienis. Tą dieną bus opera Pajacai, Baltarusijos teatro gastrolės. Kainos matau nuo 20 lt (1 ir 2 aukštuose) ir nuo 50 lt (parteris). Mūsų yra 8, jei Vasarėjai pavyktų prisijungti, tai 9.

Atsakyti
Super, kokia kompanija thumbup.gif Ar imam autobusiuką, kaip Elenuška siūlė?
Atsakyti
Ok,

Dar Smalsi, svajone, nera, vauga neatsiliepė - gal kas jų kontaktus turit, kaip nors sutikslint info?
Pabandysiu rytoj pažiūrėti, kokia reali situacija su bilietais ir informuosiu - t.y., jei bus - nupirksiu. Aš pati, jei ką dirbu 30 dieną 14:40-17:50 hihihi.gif (baigčiau anksčiau, ištrūkt iš viso tikrai nepavyks)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ifauru: 16 spalio 2013 - 19:46
man 30 d. nepavyks- Kongresu rumuose busiu
na, kitakart gal tuomet smile.gif
Atsakyti