Įkraunama...
Įkraunama...

Ar lankotės meno galerijose?

Apklausa: ar da=nai lankotes meno galerijoe ar parodu centruose? jei taip kokiose (23 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
as tai nueinu, o jus?
parasykit kokias megstat, kodel ienant ar neinat
Atsakyti
as tai kartais apsilankau....dazniausiai einu i dailes parodas...visai smagu buna,kai matai kaip keiciasi megstamu autoriu kuryba... thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai norėčiau nueit į ŠMC dabar eksponuojamą Naujosios Zelandijos ir Australijos meno parodą
Atsakyti
Neinu, kazkodel menas, o gal tiksliau, paveikslai manes visiskai nedomina. Gal nesuprantu meno, bet visokiu teplioniu megeja nesu. O va forografija megstu, anksciau i SMC pasikulturint nueidavau, bet kad labai jau prastos ju parodos visada budavo, paskui jau visikai vilti praradau.
Atsakyti
ŠMC daugiau orientuojasi į šiuolaikinius menus, į tai kas aktualu visame pasaulyje, bet dažnai Lieytuvoje yra gana atitrūkę nuo vietinio konteksto
bet kitose taip pat kartais neblogų parodų būna mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš mėgstu vaikščioti po meno parodas, ir į užsienį kai nuvažiuoju, būtinai aplankau žymiausias meno galerijas. Mano tėvas mane nuo mažens vedžiodavosi po įvairias parodas, maža dar nesuprasdavau, būdavo nuobodu, o po to pati užsikrėčiau šiuo pomėgiu smile.gif Pas tėvą yra sukaupta didžiulė meno knygų kolekcija, jis dažnai važinėja po užsienį, ir vis atsiveža jų iš skirtingų šalių. Tai visada su malonumu jas pavartau. Tėvas negali ramiai praeit pro kokį geresnį paveikslą, vis nusiperka, išleidžia ant jų tūkstančius doh.gif Ir man ar broliui mėgsta dovanoti paveikslus. Tai brolis juokauja, sako, tėvai, kai tau kils idėja pirkt man kokį paveikslą, tai gal geriau tu jo nepirk, o man padovanok jam skirtus pinigus lotuliukas.gif
Pas tetą Vilniuje tai visos sienos nukabinėtos paveikslais, ir jie daugiausia dovanoti, nes ji pažįsta ir bendrauja kone su visais Vilniaus dailininkais, jie ir pridovanoja. Tai sakom, labai gerai - sienų remontuoti niekada nereikia, nei dažyti, nei tapetuoti, nes paveikslai užstoja biggrin.gif
Papasakokit, kokius dailininkus mėgstat, kokios meno kryptys labiausiai patinka? mirksiukas.gif Kokie Lietuvos, kokie užsienio tapytojai, jūsų nuomone, geriausi? wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalilė: 13 birželio 2006 - 00:19
QUOTE(Dalilė @ 2006 06 13, 01:16)

Papasakokit, kokius dailininkus mėgstat, kokios meno kryptys labiausiai patinka?  mirksiukas.gif Kokie Lietuvos, kokie užsienio tapytojai, jūsų nuomone, geriausi? wink.gif

mn ti nepramusamas is lietuviu yra R. P. Vaitekūnas, ypač jo 10 deš. paveikslai na aišku yra ir kitų bet čia tai, ką "ant staigiųjų" prisiminiau.
o kiakias meno galerijas aplankote? pvz. ar žinot tokia juvelyrikos galerija "Meno niša", kur apskritai dažniausiai užsukate?
Atsakyti
aytvirai pasakius tai nenueinu blush2.gif
Atsakyti
nueinu pora kartu per metus. blush2.gif
Atsakyti
nieko nesuprantu apie mena blush2.gif ,todel nesilankau verysad.gif
Atsakyti
Anksciau tai lankydavausi labai daznai,dabar kazko upas sumazejo..... ax.gif
Dabar man labiau patinka ziureti ivairiu krastu architektura ir ten lankytis parodose
Atsakyti
as tai be kompanijos neinu:)... nors reiktu, juk toks grozis! g.gif
Atsakyti