Įkraunama...
Įkraunama...

Langai

QUOTE(apievata @ 2013 11 03, 01:28)
Idealistui-O pas jus , liankus , sklypai tokie , kad tik kaimyno trioba sugebate matyti?

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 10 31, 23:11)
Chebra, jus nesupykit, bet as noriu ispyzdavot jusu terasinius langus - kam lietuviam terasiniai langai? Kad ziuret i kaimyno langus ar tvora? Jus nors vienas man atsakykit kas cia per nesveika mada? Ir jei tas nors vienas bus mates terasinius langus kokioj nors uzsienio saly, tai gal pasakys kurioj? Ir kokiuose namuose su kokiais vaizdais jie buna sustatyti?

kam? na as planuoju konkreciai su situo vaizdu:
Atsakyti
Uzskaitom smile.gif vaizda
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2013 11 03, 12:30)
Uzskaitom  smile.gif vaizda

gal idealistui pakaks tokio argumento terasinems durims ir langams pateisint.
Atsakyti
Geras vaizdelis smile.gif

Kaip sy vaizda saugai nuo bambaliniu?

QUOTE(madwifi @ 2013 11 03, 12:25)

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2013 11 03, 13:15)
Geras vaizdelis smile.gif

Kaip sy vaizda saugai nuo bambaliniu?

beveik visa teritorija aptverta tinklu ir salia kaimynas gyvena. uz kokiu 200m. Nuo kelio musu abieju sklypai istisai atitverti, tik ivaziavimas bendras likes atviras.
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2013 11 03, 12:25)

Cia ant dienu tiek prilijo?
Papildyta:
QUOTE(apievata @ 2013 11 03, 00:28)
Idealistui-O pas jus , liankus , sklypai tokie , kad tik kaimyno trioba sugebate matyti?

Idomu, kokios tu tautybes ir is kur, jei aplinkui triobu nesimato.
Atsakyti
Kadangi puolet irodinet, kad pro jusu langus vaizdai verti terasu, idedu paveiksliuka, kur, mano manymu, ir terasa, ir langai yra savo vietoj. Apie angliskus namus gal nerutuliojam diskusijos.
[attachmentid=230562]
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 11 03, 21:52)
Kadangi puolet irodinet, kad pro jusu langus vaizdai verti terasu, idedu paveiksliuka, kur, mano manymu, ir terasa, ir langai yra savo vietoj.

kad cia praktiskai tik pati terasa ir tesimato,
Papildyta:
QUOTE(idealistas @ 2013 11 03, 21:35)

cai tipo bajeris ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 11 03, 22:35)
Papildyta:

Idomu, kokios tu tautybes ir is kur, jei aplinkui triobu nesimato.

Tu netaip pasivadinai..ne idealistas o debilistas.. Sorry,bet is tokiu tavo postu tik taip teiseina pavadinti. Jei tau neaktualu dideli langai,tai nereiskia kad kitiem taippat nereikia.. Jei patinka,tai gyvenk saudymo angas pasidares,bet kitu nepeik,nezinodamas kodeltaip zmones renkasi.. mirksiukas.gif
Neturi ka parasyti,tai geriau protingai patylek. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 11 03, 23:21)
Tu netaip pasivadinai..ne idealistas o debilistas.. Sorry,bet is tokiu tavo postu tik taip teiseina pavadinti. Jei tau neaktualu dideli langai,tai nereiskia kad kitiem taippat nereikia.. Jei patinka,tai gyvenk saudymo angas pasidares,bet kitu nepeik,nezinodamas  kodeltaip zmones renkasi.. mirksiukas.gif
Neturi ka parasyti,tai geriau protingai patylek. 4u.gif

Pasinaudok savo patarimu pats.

Niekas ir neparase, kodel tokius renkasi, isskyrus pora atveju, kas turi grazesni vaizda pro langus, kitiems puikiai sueina ir peizazai su kaimynu tvoromis ir tariamas patogumas. As cia iziuriu tik akla mados vaikymasi - galima spresti vien is to, kokia audringa reakcija ir nepakantus pasisakymai mano adresu. Tas pats, kas anksciau buciau parases, kad lietuviskas alus shudas (isskyrus keleta rusiu), ka dabar kiekvienas supranta.
Atsakyti
Pradziai tai gera stumdoma sistema gali kainuoti daugiau nei like langai.
Antra tai 90cm pakelti langai be radiatoriu man asmeniskai atrodo keistai...
Jai pas tave kaimyno troba uz 5m tai fakatas kad su didziuliais langai bus keista.. Bet gi cia situacija asmeninke kiekvienas ziuri is savo varpines.. Pas mane va kaimyno tvora uz 40m

QUOTE(idealistas @ 2013 11 04, 08:53)
Pasinaudok savo patarimu pats.

Niekas ir neparase, kodel tokius renkasi, isskyrus pora atveju, kas turi grazesni vaizda pro langus, kitiems puikiai sueina ir peizazai su kaimynu tvoromis ir tariamas patogumas. As cia iziuriu tik akla mados vaikymasi - galima spresti vien is to, kokia audringa reakcija ir nepakantus pasisakymai mano adresu. Tas pats, kas anksciau buciau parases, kad lietuviskas alus shudas (isskyrus keleta rusiu), ka dabar kiekvienas supranta.

Atsakyti