QUOTE(Brella @ 2014 02 26, 22:47)
Greztinius pamatus gal but itakoja ne tiek SM,kiek mada,bandos jausmas gal but.As statysiu tik ant plokstuminiu
Langu isnesimas i siltinimo sluoksni labai logiskas sprendimas,bet as nelabai suvokiu kronsteinu naudos.Suprasciau jeigu butu apsiltinama vata,bet kam jie reikalingi polistirolo atveju?
Taip pat daug skaitau ir renkuosi man priimtinus ir logiskus variantus
Mano atzvilgiu greztinius itakojo konstruktoere, irengimo greitis ir zinoma kaina siektiek pigesne negu juostiniu
O del plokstuminiu svarsciau kaip ir liktiniu klojiniu blokelius bet esu toks konservativesnio budo ir todel atsisakiau
Mane naujoves kaip ir domina bet kaip ir minejau isgirdes ir apsvartes daug nuomoniu pasirenku mano manymu man priimtiniausia
QUOTE(idealistas @ 2014 02 26, 23:04)
Kadangi, kaip rasot, ilgai svarstot, pries priimdami sprendima, tai kas motyvuoja statyti is 24cm storio Arko blokeliu? Ir jei dar tik planuojat statyti, tai nuomone apie langus ir kitus dalykus keisis daug kartu. Buvo ir man tas priesstatybinis svaigimas, koks tipo turi buti namas..
Blokeliu stori itakojo konstruktore dar uzvakar klausiau ar tikrai man reik tu Arko 24M bet patikino kad pagal mano dvieju aukstu nama 8m aukstis, stogo konstrukcija, o svarbiausiais ju pasirinkimas perdengimo ploksciu uzdejimas.
Cia pabreziu konstruktore skaiciavo tad esu linkes tiketi jos nuomone nors man atrodo, kad Arko 18 butu per akis man
Nes 24 ir daugiabucius stato
Manau jog ji tiesiog apsidraudzia ar panasiai
O taip jau svartau gal 30cm neoporo uztektu gal 35 jau nereik