Įkraunama...
Įkraunama...

Langai

QUOTE(arkava @ 2014 02 24, 18:20)
Ko jie gali neturet? Uzsakai langa, ju reikalas is kur ima priedus. Kas jie? Ko gali trukt sistemoj  g.gif

Cia taip rase forume smile.gif Konkreciai - nezinau. Logiskai imant, tai jo - koks skirtumas, jei yra pasiulymas ir kaina normali. Man patinka isbaigtumas, o ju gaminiu katalogas, reik pripazint, skystokas. Reik dar patikrint, kokio storio sieneles.
Atsakyti
Tai siaip langus renkasi pagal parametrus. Sitie visai nieko. Ug, Uw, brandas naujas, nedaug kainuoja...
Jei man reik siltu langu - visiskai dzin, ka jie dar pasiuloje turi (gausiai, negausiai) ..
cia atrodo sis:\http://www.vindov.com/nowosc-okna-optitherm-i-maxtherm/
o Thermicco - Decco giminaitis

QUOTE(idealistas @ 2014 02 24, 17:35)
Cia taip rase forume  smile.gif Konkreciai - nezinau. Logiskai imant, tai jo - koks skirtumas, jei yra pasiulymas ir kaina normali. Man patinka isbaigtumas, o ju gaminiu katalogas, reik pripazint, skystokas. Reik dar patikrint, kokio storio sieneles.

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 02 24, 19:19)
Tai siaip langus renkasi pagal parametrus. Sitie visai nieko. Ug, Uw, brandas naujas, nedaug kainuoja...
Jei man reik siltu langu - visiskai dzin, ka jie dar pasiuloje turi (gausiai, negausiai) ..
cia atrodo sis:\http://www.vindov.com/nowosc-okna-optitherm-i-maxtherm/
o Thermicco - Decco  giminaitis

Kiek zmoniu - tiek nuomoniu. Man pirma - brendas, tada jau galima ziureti savybes. Megstu pasigilinti i kai kuriuos dalykus. O kai kurie - isvis pofik, kaip tau langu brendas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 02 24, 17:14)
Nelabai gerai, gali medis issikraipyti, suputi laikui begant. Yra specialios medziagos tasai tam reikalui, bet kainuoja nezmoniskus pinigus.

10Lt už stiklo plastiko kronšreiną čia daug ar mažai skaitosi?
Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2014 02 24, 19:32)
10Lt už stiklo plastiko kronšreiną čia daug ar mažai skaitosi?

Nedaug. Metalinis kainuoja vos maziau. Sakykim pigiausias 5Lt ir i virsu.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 02 24, 19:34)
Nedaug. Metalinis kainuoja vos maziau. Sakykim pigiausias 5Lt ir i virsu.

Aš irgi taip manau. Iš esmės nėra ten to brangumo medžiagose, gal tik meistrams tai dar naujovė ir todėl jie laužia kainas.
Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2014 02 24, 19:49)
Aš irgi taip manau. Iš esmės nėra ten to brangumo medžiagose, gal tik meistrams tai dar naujovė ir todėl jie laužia kainas.

Pas mane kaip tik meistrai vargsta su kronsteinais. Langai jau sandelyje o jie per tris savaites nesugebejo metaliniu kronsteinu isigyti nors ir kaina uz juos buvo paskaiciave. Is pradziu zadejo deti is situ kazka http://www.reimpex.l...-sluoksnyje.htm

Bet ju reikia laukti iki 3 sav kol atves. Dabar laukiu kitu ju sprendimu ir manau desim situos bent jau lango apacioje http://domuslangai.l...nimo-sluoksnyje Ju kaina taip pat didele.

kas liecia kodel nededu stiklo kronsteinu tai vienas dalykas jie man netilptu nes langai uzsakant jiem nebuvo pritaikyti. kitas dalykas kaip paskui klijuos ant muro sandarinimo juostas jie tie kronsteinai angose prigrezti ir gaunasi kaip linksmieji kalneliai. Langai jau pagaminti veka su lietuviskais stiklo paketais U 0.5
Atsakyti
QUOTE(mantesas @ 2014 02 24, 19:57)
Pas mane kaip tik meistrai vargsta su kronsteinais. Langai jau sandelyje o jie per tris savaites nesugebejo metaliniu kronsteinu isigyti nors ir kaina uz juos buvo paskaiciave.

Sveikinu, matyt meistrams bus pirmas kartas. Laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
Paskui fasadininkams bus pirmas kartas, apsiltint toki montavima.
Bet kuriuo atveju sekmes.
Ziurejau beremi montaza, silta, gerai - bet nepatiko vaizdas is vidaus, kai per paketa matosi EPS krastas...

QUOTE(idealistas @ 2014 02 24, 19:05)
Sveikinu, matyt meistrams bus pirmas kartas. Laikykis mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 02 24, 20:13)
Ziurejau beremi montaza, silta, gerai - bet nepatiko vaizdas is vidaus, kai per paketa matosi EPS krastas...

nieks netrukdo kokia spalvota juosta uzklijuoti.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 02 23, 23:14)
Del 10 metu atsipirkimo deadlaino - negaliu nesutikti. Ypac kas liecia technologine iranga, kuri gali sugesti. Langai gali ir ilgiau uzsibuti  smile.gif

Na bent stiklo paketus eiktų keisti, nes po 10 metų argono juose tikrai nerasta. Dėl pačių langų aš irgi nebūčiau tokia tikra. Kas buvo prieš 10 metų ir kas dabar. Neaišku, kas bus po dar 10. Bet visi tie pasyvūs langai yra pakankamai nauji kūdikiai, laiko neišbandyti, nenustebsiu, jei apie kai kuriuos bent jau bus pasakyta, kad nepasiteisino, gal net nebegamins smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2014 02 24, 20:13)

Fasadininkas pabusiu as pats smile.gif naudosiu klezio technologija nes noriu ventiliuojamo fasado smile.gif Kas is to gausis paaiskes po geru poros menesiu. tada jau tikiuos but apsiltines nama. smile.gif o langistam tikra tiesa man paciam teko jiem parodyt kronsteinus. Vienu metu jau ju vos nepasiunciau smile.gif Matysim kaip montuos bet kuriuo atveju stovet salia reikes smile.gif
Atsakyti