Įkraunama...
Įkraunama...

Langai

QUOTE(*** @ 2014 02 08, 22:43)
Taip sneka tie kuriem neduoda, nebeduoda veka profiliu smile.gif

Gal geriau turinciu paklausinekit o ne kazkokiu "verslynyku"

Tai ir klausiu šiame forume. Komentuokit visus tris mano svarstomus variantus ax.gif

Man dabar klausimas dėl Rehau geneo, kodėl juos taip giria, ne tik tie, kas parduoda. Kai žiūrėjau, tai man keistoka, kad viduje nėra armatūros, tik plastikas unsure.gif kažin, ar jie paskui neišsivaikšto. Vekos dar nemačiau, tad negaliu nieko komentuoti iš savo pusės, deja, tik iš pletkų blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smile_at: 08 vasario 2014 - 23:13
Na gerai, Geneo bent is specialios medziagos pagamintas, mazesniems langams nereikia armuotes, gaunasi siltesni. O koks Faugos langu privalumas? Stiklinimas iki 56mm? Ar tokius paketus naudoja kas nors? Jei reikia pigiai ir siltai - yra dar Salamander bluEvolution profilis (Tiksai irgi daro langus is jo, tik nezinau ar verta is ju uzsakinet). Reikia nusistatyt prioritetus - ko isvis ieskot. Rehau langu kaina kritus pastaruoju metu - tai reik suprast, kad reikia juos griebti, matyt.. Bet man jie man isvis neimponuoja. Siaip as daug galiu pasakyti Alphalaino naudai, tik, matau, nelabai kas juo domisi - taip, yra siltesniu langu. Bet juos kuriant zmones stengesi ir tai akivaizdu. Visi kiti (isskyrus dar Aluplast Energeto), ka jus bepaimsit, bus vienas ir tas pats - su metalu ar be jo, su polistirolu viduje ar be jo.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 02 09, 00:53)
Na gerai, Geneo bent is specialios medziagos pagamintas, mazesniems langams nereikia armuotes, gaunasi siltesni. O koks Faugos langu privalumas? Stiklinimas iki 56mm? Ar tokius paketus naudoja kas nors? Jei reikia pigiai ir siltai - yra dar Salamander bluEvolution profilis (Tiksai irgi daro langus is jo, tik nezinau ar verta is ju uzsakinet). Reikia nusistatyt prioritetus - ko isvis ieskot. Rehau langu kaina kritus pastaruoju metu - tai reik suprast, kad reikia juos griebti, matyt.. Bet man jie man isvis neimponuoja. Siaip as daug galiu pasakyti Alphalaino naudai, tik, matau, nelabai kas juo domisi - taip, yra siltesniu langu. Bet juos kuriant zmones stengesi ir tai akivaizdu. Visi kiti (isskyrus dar Aluplast Energeto), ka jus bepaimsit, bus vienas ir tas pats - su metalu ar be jo, su polistirolu viduje ar be jo.

Sveiki,
Mes vis dar svarstome tarp Tiksu ir Vekos.
Ga galite pateikti argumentu kodel Tiksu neimti, o pasirinkti Veka
Aciu
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 02 08, 23:53)

Tai papasakokit apie alfalainą daugiau. Turiu Sumedos paskaičiavimus, pigiau negu gelanas, tik terasa kažkodėl nemažai brangiau ir nepadaro man tokio plataus atidarymo kaip gelan. Dar nesupratau garo juosto kainų, sumeda metrui skaičiuoja 5 Lt, tie kur su gelan 40 lt blink.gif ar čia juostos skirtingos ar kaip.
Faugos profilius mačiau gyvai, energy passiv atrodo rimtai, šalia jo rehau toks menkas tas profiliukas atrodo blush2.gif čia aišku man vizualiai, bet vis tiek patraukliai atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2014 02 08, 20:56)
Sveiki,

atėjo laikas užsakinėti langus, bet dar nenuspręsta, kas geriau. Renkuosi tarp Inoutic eforte (energy passiv) ir Rehau geneo profilių. Dar mąsčiau Veka alfalaine, bet gavau tiek akmenukų į jų daržą, kad abejoju jau. Gal kas galit pakomentuoti Rehau geneo, labai išgirti, bet šiandien panagrinėjau profilį, keista, kad nėra jokios armatūros viduje sad.gif kas turit patirties su jais, gal galit pakomentuoti  4u.gif

Keturi metai, kai istatyti Veka Aphaline langai, du sezonai, kai gyvenu, istate langus ir tik viena karta atvaziavo pareguliuoti alia balkonines duris, tarp stiklo paketo ir profilio buvo iskrite tokie plastmasiukai ir remas buvo issilenkes neprisispausdavo gerai, sutvarke per penkias minutes ir baigta, jokiu problem dabar. O del to purvo metimo is pardavinejanciu firmu, tai nieko naujo, kito ir tiketis neverta, nemoka vadzybininkai kitaip dirbti ir parduoti produkta, tai geriausia kita produkta suvaryti, kad klientas patiketu tomis pasakomis, as tai asmeniskai neigiamai pradedu ziureti I tas firmas, kurios pradeda peikti kitus produktus.
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2014 02 09, 09:54)
Tai papasakokit apie alfalainą daugiau.

Kadangi nesu reklamos agentas, tai man nera aktualu girti kazkuria sistema. As tik noriu atverti jums akis smile.gif Jei statot kitus profilius i viena eile su Alphaline, gal is tikro jums nera jokio skirtumo, tai tada neverta ir aiskintis.
Papildyta:
QUOTE(ramune.v @ 2014 02 09, 09:18)
Ga galite pateikti argumentu kodel Tiksu neimti, o pasirinkti Veka

Vel - man nera aktualu, kuria imone pasirinksit, tiesiog langu pasirinkima vertinu rimtai ir imonei su tokia kruva komentaru internete nepatikeciau langu irengimo, nesiaiskinant ar tai tiesa, ar ne.
Papildyta:
QUOTE(Noriukas5 @ 2014 02 09, 10:52)
as tai asmeniskai neigiamai pradedu ziureti I tas firmas, kurios pradeda peikti kitus produktus.

Tiesa. Kitas sito poziurio galas yra nesveikai girti savo produkta.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 02 09, 13:38)
Kadangi nesu reklamos agentas, tai man nera aktualu girti kazkuria sistema. As tik noriu atverti jums akis smile.gif Jei statot kitus profilius i viena eile su Alphaline, gal is tikro jums nera jokio skirtumo, tai tada neverta ir aiskintis.
Papildyta:

Tiesa. Kitas sito poziurio galas yra nesveikai girti savo produkta.

Man nereikia pagyrų, norėčiau išgirsti objektyvius argumentus. Noriu gerų šiltų langų, kuriuos įstatei ir pamiršai. Langams išleisti planuoju apie 15t, tiek panašiai paskaičiavo sumeda, tiek skaičiuoja ir rehau, faugos dar neturiu paskaičiavimų. Jei kainos visų panašios, norėčiau išsirinkti geriausią sistemą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 02 01, 10:58)
... As pasiemiau kone tamsiausia spalva ir drasiai zvelgiu i ateiti smile.gif..

Kokius langus pasirinkai, na ir kokia 1m2 kaina gavosi be montavimo ?
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2014 02 09, 13:52)
Man nereikia pagyrų, norėčiau išgirsti objektyvius argumentus. Noriu gerų šiltų langų, kuriuos įstatei ir pamiršai. Langams išleisti planuoju apie 15t, tiek panašiai paskaičiavo sumeda, tiek skaičiuoja ir rehau, faugos dar  neturiu paskaičiavimų. Jei kainos visų panašios, norėčiau išsirinkti geriausią sistemą  4u.gif

Nemanau, kad butu problemu pasirinkus nors viena is jusu paminetu. Klausimas, kiek galutiniam rezultate tures itakos zmogiskasis faktorius. Rehau, kaip ir Veka, brandas vienas brangiausiu, tik, matyt svarbu tuos Geneo langus gerai sumontuoti, kadangi jie be armuotes. Kiekviena "silta" statybine technologija reikalauja ypac kruopstaus darbo. Paprastesni produkta ir ideti paprasciau. Taigi. "Lievos" vidurines tarpines argumentas nieko neveikia, sprendziant is atsiliepimu sitam forume. O man labai svarbu. Beje, "Sumeda" kaip suprantu vieninteliai Lietuvoje turi tikra vokiska Veka profili lotuliukas.gif Nes jie tai pastoviai akcentuoja biggrin.gif Bullshitas doh.gif
Papildyta:
QUOTE(VilkasPilkas @ 2014 02 09, 14:09)
Kokius langus pasirinkai, na ir kokia 1m2 kaina gavosi be montavimo ?

O ka - dar neaisku? rolleyes.gif Pabandysiu atkasti samata veliau.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 02 01, 14:57)
Tik labai viliojančius pasiūlymus turiu iš Varkojo ir Doletos. Kaina aišku aukštesnė nei plastiko, bet labai gera. Nežinau gal visgi PVC imsiu.

Idomu kokias kainas gavai is Varkojo ir Doletos. Bent grubiai modelis ir 1m2 kaina (be montavimu). Ziuri su ALU kaustytus ar be?

Sau skaiciavau langus nekaustytus ALU, vidus lakuotas / laukas dazytas (praktiskai visos langu dalys varstomos)
* Varkojis. 92 mm profilis, 48mm paketas, vidutinis Uw = 0.91. 1m2 kaina 1057 lt;
* Megrame. 110 mm profilis, 52mm paketas, vidutinis Uw= 0.84. 1m2 kaina 1120lt;
* Rudupis. 110mm, 56mm paketas, Uw tikslaus negali pateikti. 1m2 kaina 1300lt.

Plastikiniu dar neapklausiau bet itariu kaina bus 1m2 500-600lt.

Mediniu privalumas:
1. graziau is vidaus atrodo;
2. medis "kvepuoja". bet mano akimis tai bull shit ir jei neturi rekupo rasos tiek medis, tiek plastikas.

Papildyta:
QUOTE(idealistas @ 2014 02 09, 14:19)
O ka - dar neaisku?  rolleyes.gif  Pabandysiu atkasti samata veliau.

Nope. Tik speju kad mediniai (nes lyg kazkur maciau kad rasei kad uz zmoniska kaina galima gauti) arba veka alphaline.
Atsakyti
QUOTE(VilkasPilkas @ 2014 02 09, 14:38)
2. medis "kvepuoja". bet mano akimis tai bull shit ir jei neturi rekupo rasos tiek medis, tiek plastikas.

Papildyta:

Nope. Tik speju kad mediniai (nes lyg kazkur maciau kad rasei kad uz zmoniska kaina galima gauti) arba veka alphaline.

Del rasojimo - nezinau koks mediniu langu Uf, bet nemanau, kad jis zymiai aukstesnis uz plastiko (Alphaline ~0.9), o kadangi rasoja salciausios vietos, tai greiciausiai bus stiklo paketo sujungimo su remu vieta (arba arti jos). Taigi, kaip pats rasai, rasojimas del medzio tikrai neissispres.

As rinkausi Alphaline, nes medis kainuoja daugiau, nei as subjektyviai ji vertinu ir ta atlikusia suma investuosiu kitur.
Atsakyti
QUOTE(ramune.v @ 2014 02 09, 09:18)

Mes vis dar svarstome tarp Tiksu ir Vekos.

Dar prisiminiau - Tiks'u bluEvolution variantas (FutureArt ar kaip jis ten vadinasi) turbut nebus A klases (t.y. profilio sieneles 3mm), man, siais visuotinio gamybos istekliu taupymo laikais, tai irgi yra labai svarbu.
Atsakyti