Įkraunama...
Įkraunama...

Langai

QUOTE(cibulis @ 2014 02 01, 14:57)
Kiek putplasčio užleidai ant profilio? Profilio storis būna apie 8 cm? Visą rėmą ir paslėpei? Ar kaip?

mano rėmas jei gerai pamenu, apie 7 cm, uždengiau 5cm likę 2cm armavimui ir tinkui.

Tik labai viliojančius pasiūlymus turiu iš Varkojo ir Doletos. Kaina aišku aukštesnė nei plastiko, bet labai gera. Nežinau gal visgi PVC imsiu.

Neblogi ir mediniai, tik kaina/kokybė santykis jų prastesnis. Plius ant jų, putplasčio jau greičiausiai neužleidinėčiau.

Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2014 02 01, 19:24)
mano rėmas jei gerai pamenu, apie 7 cm, uždengiau 5cm likę 2cm armavimui ir tinkui.

Geras. Tai tu visai paslėpei langų profilius. Visus ar tik kai kuriuos? Kaip vaizdas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 01 vasario 2014 - 19:29
QUOTE(cibulis @ 2014 02 01, 19:28)
Geras. Tai tu visai paslėpei langų profilius. Visus ar tik kai kuriuos? Kaip vaizdas?

Taip rėmas iš šonų ir viršaus visai pradingęs, iš apačios tik mątosi, nes palangės, be to dar kur langas skeltas dar irgi matosi rėmas.

Taip apšiltinau dar ne visus, bet pavasarį su visais pabaigsiu.

Man tai visai normaliai. Gal tik kiek neįprastai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 01 vasario 2014 - 19:42
QUOTE(mintas @ 2014 02 01, 19:40)
Taip rėmas iš šonų ir viršaus visai pradingęs, iš apačios tik mątosi, nes palangės, be to dar kur langas skeltas dar irgi matosi rėmas.

Man tai visai normaliai. Gal tik kiek neįprastai.

Jau sukrovei nuotraukų? Galima pažiūrėti?
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2014 02 01, 19:43)
Jau sukrovei nuotraukų? Galima pažiūrėti?

Deje, nelaime paturėjau, fotką pražaidžiau, tai visos naujesnės nuotraukos, kurios dar nebuvo perkeltos į kompą pražuvo sad.gif.
Atsakyti
Sveiki,

atėjo laikas užsakinėti langus, bet dar nenuspręsta, kas geriau. Renkuosi tarp Inoutic eforte (energy passiv) ir Rehau geneo profilių. Dar mąsčiau Veka alfalaine, bet gavau tiek akmenukų į jų daržą, kad abejoju jau. Gal kas galit pakomentuoti Rehau geneo, labai išgirti, bet šiandien panagrinėjau profilį, keista, kad nėra jokios armatūros viduje sad.gif kas turit patirties su jais, gal galit pakomentuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2014 02 08, 21:56)
Sveiki,

atėjo laikas užsakinėti langus, bet dar nenuspręsta, kas geriau. Renkuosi tarp Inoutic eforte (energy passiv) ir Rehau geneo profilių. Dar mąsčiau Veka alfalaine, bet gavau tiek akmenukų į jų daržą, kad abejoju jau. Gal kas galit pakomentuoti Rehau geneo, labai išgirti, bet šiandien panagrinėjau profilį, keista, kad nėra jokios armatūros viduje sad.gif kas turit patirties su jais, gal galit pakomentuoti  4u.gif

Ar galetumet papilti tuos Alphaline akmenukus cia?
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 02 08, 22:05)
Ar galetumet papilti tuos Alphaline akmenukus cia?

Man sakė, kad labai jiems daug reikia garantinio remonto, amžinai kažkokių bėdų atsiranda. Rehau ale įstatei ir pamiršai. Eforte man negalėjo pakomentuoti...
geriau pakomentuokit Rehau geneo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2014 02 08, 22:16)
Man sakė, kad labai jiems daug reikia garantinio remonto, amžinai kažkokių bėdų atsiranda.  Rehau ale įstatei ir pamiršai. Eforte man negalėjo pakomentuoti...
geriau pakomentuokit Rehau geneo  4u.gif

Tuoj tuoj - kas ta autoritetinga organizacija/asmuo, kalbeje apie amzinas Alphaline bedas?
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2014 02 08, 22:19)
Tuoj tuoj - kas ta autoritetinga organizacija/asmuo, kalbeje apie amzinas Alphaline bedas?

tie, kas perpardavinėja kitų gamintojų ir jau atsisakė vekos dėl problemų
Atsakyti
QUOTE(smile_at @ 2014 02 08, 22:25)
tie, kas perpardavinėja kitų gamintojų ir jau atsisakė vekos dėl problemų

Taip sneka tie kuriem neduoda, nebeduoda veka profiliu smile.gif

Gal geriau turinciu paklausinekit o ne kazkokiu "verslynyku"
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2014 02 08, 22:43)
Taip sneka tie kuriem neduoda, nebeduoda veka profiliu smile.gif

Gal geriau turinciu paklausinekit o ne kazkokiu "verslynyku"

Mane sita nuomone apie Veka irgi lengvai sokiravo..
Atsakyti