Įkraunama...
Įkraunama...

Langai

Nu ok - susidedat langus ant ziemos, o ka toliau veikti tam name?
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 12 11, 20:40)

Mažiau pripustys, nereikia langų sandarinti šiltnamio plėvele.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 12 11, 21:40)

darbu daug:
1. galima vedzioti elektra
2. galima vedzioti vandens kanalizacija ir vandentieki
3. galima paciam, saziningai ir neskubant apsiklijuoti vidinius angokrascius eps'u
4. galima atlikti pora operaciju is "stogo siltinimas" eilutes - pvz. pas mus siltinama perdanga, is apacios trauksim plevele

ka, dar mazai darbu?
Atsakyti
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 12 11, 20:53)
darbu daug:
1. galima vedzioti elektra
2. galima vedzioti vandens kanalizacija ir vandentieki
3. galima paciam, saziningai ir neskubant apsiklijuoti vidinius angokrascius eps'u
4. galima atlikti pora operaciju is "stogo siltinimas" eilutes - pvz. pas mus siltinama perdanga, is apacios trauksim plevele

ka, dar mazai darbu?

Mazoka, juos padaryti daug laiko neuzima..
Papildyta:
QUOTE(cibulis @ 2013 12 11, 20:49)
Mažiau pripustys, nereikia langų sandarinti šiltnamio plėvele.

lotuliukas.gif Tiksliai, nebuvau paruoses sprendimo pripustymo klausimui spresti lotuliukas.gif Neduokdie.. thumbup.gif
Atsakyti
Kokios nuomonės apie tokius stiklo paketus.
Papildyta:
QUOTE(idealistas @ 2013 12 11, 21:00)
lotuliukas.gif Tiksliai, nebuvau paruoses sprendimo pripustymo klausimui spresti  lotuliukas.gif  Neduokdie..  thumbup.gif

Aš čia irgi juokų formų parašiau, nes mano name langų nėra ir puikiai pusto. Kiekvieną rytą šiek tiek prakasu. Šiandieną jau tirpsta sniego likučiai, bet ne tragedija. Tik faktai.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 12 11, 21:04)
Kokios nuomonės apie tokius stiklo paketus.
Papildyta:

Aš čia irgi juokų formų parašiau, nes mano name langų nėra ir puikiai pusto. Kiekvieną rytą šiek tiek prakasu. Šiandieną jau tirpsta sniego likučiai, bet ne tragedija. Tik faktai.

As irgi sedziu ir skaitineju apie stiklo paketus - koks didziausias galimas sviesos pralaidumas dvikameriniam paketam?
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 12 11, 21:19)
As irgi sedziu ir skaitineju apie stiklo paketus - koks didziausias galimas sviesos pralaidumas dvikameriniam paketam?

O kas tau asmeniškai svarbiau - šviesos (saulės) pralaidumas arba šilumos sulaikymas (Ug) reikšmė? Aš tai žadu suskaičiuoti su PHPP.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 12 11, 21:24)
O kas tau asmeniškai svarbiau - šviesos (saulės) pralaidumas arba šilumos sulaikymas (Ug) reikšmė? Aš tai žadu suskaičiuoti su PHPP.

Turbut g (kiek praleidzia saules energijos), ne Ug. Man svarbu sviesa, vistiek tie visi dydziai susije.
Atsakyti
As pasirinkau GNP niauktus langus smile.gif

QUOTE(cibulis @ 2013 12 11, 21:24)

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2013 12 11, 21:35)

kas tas GNP?
Atsakyti
http://skpstiklas.lt/Produktai/THERMO

GNP dar kitaip saules kontrole turi maza g kas bendra Uw uzkelia, taciau jie maziau laidus saulei, tamesni.
nrG labiau laidus saulei siektiek maziau silti.

Mano pozicija buvo tokia kad pas mus saikingai saules nera viskas veda arba perkaitima arba jos nera..

QUOTE(idealistas @ 2013 12 11, 21:50)
kas tas GNP?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ble: 11 gruodžio 2013 - 21:55
QUOTE(*** @ 2013 12 11, 21:35)

O kokie kiti skaičiai: 4-16 ar 4-18 ar kaip? Beje, kaip realybėje tokie stikliai? Ypač prie jūros, kur daug saulės. O gal reikėtų sakyti: prie jūros GNP geriau, nes jūs turit saulės perteklių (daugiau saulės nei mes Vilniuje), o Vilniuje nrG geriau? Aš aišku tik spėlioju? Kaip praktika? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti