Įkraunama...
Įkraunama...

Langai

QUOTE(idealistas @ 2013 12 06, 23:13)
Pazistu baxura, kuris Sumedai montuoja - jis daugeliui firmu montuoja, montuotoju jie neturi  smile.gif  Del kokybes - pasiseke - parduoda ta pati, ka ir visi.

Pažįstu technikos direktorių, montuotojus jie turi savo (gal samdo tam tikriem atvejam ir kitus). O dauguma parduoda tą patį ką ir visi, mano atveju buvo veka alphaline, cibuliui bus aktualu jų mediniai langai. Tiesa konkrečiai jais nesidomėjau, todėl nieko konkrečiau ir nepapasakosiu.
Atsakyti
QUOTE(kackac @ 2013 12 06, 19:08)
Nakčiai vieną varčią visada paliekame mikroventiliacijos pozicijoje.

Kaimynai šilčiau gyvena, tai ir prišildo smile.gif.

Nepalikinėkit ant mikroventiliacijos, kai lauke minusas, sušals kondensatas į ledą, neuždarysit langų net norėdami.
Atsakyti
QUOTE(mfsouth @ 2013 12 07, 13:18)
Pažįstu technikos direktorių, montuotojus jie turi savo (gal samdo tam tikriem atvejam ir kitus). O dauguma parduoda tą patį ką ir visi, mano atveju buvo veka alphaline, cibuliui bus aktualu jų mediniai langai. Tiesa konkrečiai jais nesidomėjau, todėl nieko konkrečiau ir nepapasakosiu.

Tai reiketu pradet sneket apie langu pasirinkima nuo pazistamo technikos direktoriaus, o ne kokybes smile.gif
Atsakyti
Papildyta:

Ačiū, pabandysiu, bet tikriausiai jų Uw vertė bus ne itin įspūdinga.
[/quote]
Gal kam pravers smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 12 08, 12:17)
Tai reiketu pradet sneket apie langu pasirinkima nuo pazistamo technikos direktoriaus, o ne kokybes  smile.gif

kad pažįstu technikos direktorių, tai man nuo to langai netampa geresni. smile.gif nesikabinėjam prie žodžių, AČIŪ.
Atsakyti
QUOTE(saaba @ 2013 12 08, 20:35)
Gal kam pravers  smile.gif
user posted image

Šaltas langas, t.y. U vertė prasta.
Atsakyti
Kitą savaitę pagaliau turėtumėme sulaukti langų. Montuosime šiltinimo sluoksnyje, kurio dar nėra ir greičiausiai atsiras tik pavasarį. Mąstau kaip būtų tesinga uždengti / apsaugoti langus ir namo vidų iki pavasario?
Atsakyti
QUOTE(D'Arbuzas @ 2013 12 10, 19:58)
Kitą savaitę pagaliau turėtumėme sulaukti langų. Montuosime šiltinimo sluoksnyje, kurio dar nėra ir greičiausiai atsiras tik pavasarį. Mąstau kaip būtų tesinga uždengti / apsaugoti langus ir namo vidų iki pavasario?

Aš vien dėl to, kad bijau, jog kaip ant lėkštutės paliktus langus, gali pavogti, dabar nemontuoju. Be to, sako, kad sausio antroje pusėje - jie būna pigiausi.

O tarpus žiemai užsandarink vata.
Atsakyti
QUOTE(D'Arbuzas @ 2013 12 10, 19:58)

o kiek jums kainavo kronsteinai langams?
Atsakyti
QUOTE(D'Arbuzas @ 2013 12 10, 20:58)

Po langų išneštų iš mūro ant metalinių kronšteinų sudėjimo, praūžė audra. Nekreipiant dėmesio į tai, kad visame rajone buvo pilna išvartytų medžių, vienas buvo nuvirtes prie pat mano namo sklypo.

Laimės dalykas, kad mano langai neišskrido su tuo vėjeliu paskraidyti. Žiemos metu stipraus vėjo tikimybė didelė, nebijot rizikuot? Cibulio pastaba apie vagystės galimybę, taipogi teisinga.
Atsakyti
Cia kas domisi mediniais langais ewg.lt
Atsakyti
QUOTE(korida @ 2013 12 11, 13:31)
Cia kas domisi mediniais langais ewg.lt

Keisti gamintojai. Kam langus sudėjo - daugybė nuotraukų, o ką siūlo - užsimena vos pusę lūpos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 11 gruodžio 2013 - 20:07