QUOTE(biesas66 @ 2013 12 05, 23:31)
Cibuli,necibulink,as taippat domejaus langais pasyviam namui.. o jei tu ziuri koki mesla,kuris vistiek uz plastika brangesnis tai jau tavo problemos.
Aš pateikiau kainas pačių geriausių Lietuvoje gaminamu medinių langų. Jie būtų Doletos, sertifikuoti pasyvių namų institute. Langų montuotojai tiesiai šviesiai nesako, bet supratau jų užuominą: jie gali pirk medinius, nepasigailėsi. Plastikas ir liek plastiku.
Aš nesakau, kad pirksiu plastikinius, - jie brangūs, nors norėčiau. Tiesą, pasakius, aš noriu medinių langų. Tik man jie per brangūs, todėl ir bandau save įtikinti, kad verti dėmesio, t.y. verta permokėti.
Pasakysiu dalyką, kurio net pats netikiu. Brolis kaip tik dabar į butą deda Megrame medinius langus su palangėmis ir dar kažkuo. Man irgi akys ant kaktos iššoko, kai pasakė kainą - 35 000 Lt. Va čia tai per mokėjimas.
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2013 12 05, 23:34)
O akiniai su dvigubu stiklo paketu,ar trigubu? plastikinis termo remelis ar aliuminis? kokia varza?
Turėjau metalinis, bet vaikas patvarkė, - pastvėrė ir sulenkė, tiesinau lūžo. Tų metalinių stiklai buvo pilnas faršas - nesibraižantys, fotochrominiai, ploninti, tonuoti. Žodžiu, kainavo apie 1700 Lt. Nesigailiu, buvo tikrai geri, tik rėmai lievi.
Ray Ban;ai - plastikiniai, madingi su storu juodu plastiko rėmu. Stiklui pataupiau - ploni, bet ne fotochrominiai ir ne nenesibraižančio stiklo. Akiniams dar tik metai, bet jau stipriai naudoti.
Vienas pažįstas optikos direktorius prieš 7-10 metų padarė dovaną: akinių rėmus ir sakė, važiuok į tokią ir tokią optiką ir rinkis kokius tik nori stiklus. Akinai - pilnas faršas. Dar ir dabar guli namuose kaip nauji. Tik man per silpni, bet - tikrai super. AMŽINI.