Įkraunama...
Įkraunama...

Langai

QUOTE(*** @ 2013 12 01, 19:33)
as pats visus sandarinimo darbus dariau tai esu uz viska garantuotas kelis men prie langu praleides smile.gif

Aš irgi panašiai užtrukau, tai irgi jaučiausi garantuotas už sandarinimo kokybę, kol sienų neištinkavo lotuliukas.gif .

Dėl montavimo, tai jis man kainavo pakankamai nebrangiai, bet visus sandarinimo darbus vėliau atlikau pats, vis dasipirkinėdamas reikalingų medžiagų. Dabar negaliu pasakyti kiek tiksliai jos man kainavo, bet montuodamas primetinėjau, kad už jas sumokėjau panašiai, kaip už langų sumontavimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mintas: 02 gruodžio 2013 - 09:16
QUOTE(mintas @ 2013 12 02, 09:16)
Dabar negaliu pasakyti kiek tiksliai jos man kainavo, bet montuodamas primetinėjau, kad už jas sumokėjau panašiai, kaip už langų sumontavimą.

Tai kokia bendra galutinė suma išėjo? Bent apytiksliai.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 12 02, 11:31)
Tai kokia bendra galutinė suma išėjo? Bent apytiksliai.

Tikrai nepasakysiu tiksliai. Gal bus netoli 80 Lt/m2 iš akies. Bet jei priskaičiuoti putas, kurias purškiau pagrinde dėl langų, tai ir visi ~400 Lt/m2.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2013 12 02, 13:06)
Tikrai nepasakysiu tiksliai. Gal bus netoli 80 Lt/m2 iš akies. Bet jei priskaičiuoti putas, kurias purškiau pagrinde dėl langų, tai ir visi ~400 Lt/m2.

O kai kas sako, kad 180-200 Lt už kruopščiai užsandarintus langus yra daug.
Atsakyti
QUOTE(cibulis @ 2013 12 02, 13:09)
O kai kas sako, kad 180-200 Lt už kruopščiai užsandarintus langus yra daug.

Man atrodo mintas cia perdejo su kainom. Paimsi kokiu soudal putu 20 flakonu po 20lt, soudal juostos 20cm ar platesnes nors nzn ar tokios yra. Suskaiciuok langu perimetrus tai pleve nepamenu gal kokie 5lt metras. Kruopstumas reikalauja nemazai laiko, netikiu kad tie tavo samdomi darbininkai krapstysis savaite prie langu. Nepamirsk kad iki kol jie prie ju prades krapstytis turesi dar apsiltinti sienas tai praeis nemazas laiko tarpas tarp montavimo ir sandarinimo.

Dar neteko sutikt ne vieno darbininko kuris nepareikstu mes taip darom arba nesityciotu kai pradedi reikalaut perdeto kruopstumo. Arba perdirbtu viska is naujo jai rezultatas netenkinamas...
Atsakyti
kuris variantas butu teisingesnias? A ar B?
na, kad isvengti trukio tarp polistirolo ir tinko ir pan nesklandumu smile.gif

http://img29.imagesh...9/6650/mg3l.jpg

Dekui smile.gif

P.S cia reikia deti tinkavimo kampa ar paprasta isorini kampa kaip siltinant fasada?
Atsakyti
Nemanau, kad B atveju pavyktu is tinko suformuot grazu kampa.
Kampukas (AL ar koks kitas) pagrazintu situacija mirksiukas.gif

QUOTE(Loreciukaz @ 2013 12 02, 13:25)
na, kad isvengti trukio tarp polistirolo ir tinko  ir pan nesklandumu smile.gif

Dekui  smile.gif

P.S cia reikia deti tinkavimo kampa ar paprasta isorini kampa kaip siltinant fasada?

Atsakyti
Nemanau, kad B atveju pavyktu is tinko suformuot grazu kampa.
Kampukas (AL ar koks kitas) pagrazintu situacija  mirksiukas.gif

o trukio nebus? tarp tinko ir polistirolo. skirtingos medziagos siaip ar taip...
Atsakyti
Na turetu (juk skirtingos visiskai medziagos). Gal vertetu tinkliuka , kad ir GK skirta det ir kokiu Uniflotu glaistyt ta sandūra. Vis maziau tikimybes.

QUOTE(Loreciukaz @ 2013 12 02, 13:48)
o trukio nebus? tarp tinko ir polistirolo. skirtingos medziagos siaip ar taip...

Atsakyti
QUOTE(arkava @ 2013 12 02, 16:05)
Na turetu (juk skirtingos visiskai medziagos). Gal vertetu tinkliuka , kad ir GK skirta det ir kokiu Uniflotu glaistyt ta sandūra. Vis maziau tikimybes.

trukis mums nepriimtinas smile.gif
kaip sita mazga sprende tie kurie angokrascius apdirbinejo ESP? patarimai, rezultatai po metu/dvieju?

Aciu smile.gif
Atsakyti
Tai jei tinklas bus - trukio neturetu but.
As sau sioj vietoj esp pjauciau kampu, deciau AL kampa ant Unifloto.
Tada medziagu sandura bus po kampuku ir viskas bus OK

QUOTE(Loreciukaz @ 2013 12 02, 14:27)
trukis mums nepriimtinas smile.gif
kaip sita mazga sprende tie kurie angokrascius apdirbinejo ESP? patarimai, rezultatai po metu/dvieju?

Aciu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2013 12 02, 14:38)
Man atrodo mintas cia perdejo su kainom.

Neperdėjau, tik vienas niuansas, kaip langų užsandarinimo bonusas, mano visas namas apipurkštas 5cm storio PUR putomis, taip, kad visos mano nurodytos kainos priskirti tik langams irgi neteisinga, bet namo užsandarinimas apipurškiant juos PUR putomis, buvo pagrindinė priežastis, kodėl visą namą nupurškiau šiomis putomis (tik langų užpurkšti niekas nevažiavo).

Kruopstumas reikalauja nemazai laiko,

Pritariu. Iš vidaus kai plėvelę klijavau, sugaišau apie mėnesį. Aišku tai darant visą darbo laiką, o ne tik po darbo ir savaitgaliais, taip kruopščiai dirbant padarysi ir per nepilną savaitę, bet kai pats darai, gali atsakyti už kiekvieną užklijuotą centimetrą.

Papildyta:
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 12 02, 15:25)
na, kad isvengti trukio tarp polistirolo ir tinko  ir pan nesklandumu smile.gif

Dekui  smile.gif

Pas mane yra B variantas. Kad tinkas liptų, kraštinę užtepiau armavimo mišiniu. Panašiai pažįstamam padarė namą apšiltinę, fasado išorę ir vidų apdailinę profesionalai. Kaip bus formuojamas kampas nesigilinau. Turiu idėją dėti gipskartonį. Kaip tam pažįstamam padarė nesidomėjau.
Papildyta:
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 12 02, 15:48)

Jei temperatūros labai nekis, tai ir vaikščiojimų neturėtų būti g.gif .
Atsakyti