QUOTE(*** @ 2013 12 02, 14:38)
Man atrodo mintas cia perdejo su kainom.
Neperdėjau, tik vienas niuansas, kaip langų užsandarinimo bonusas, mano visas namas apipurkštas 5cm storio PUR putomis, taip, kad visos mano nurodytos kainos priskirti tik langams irgi neteisinga, bet namo užsandarinimas apipurškiant juos PUR putomis, buvo pagrindinė priežastis, kodėl visą namą nupurškiau šiomis putomis (tik langų užpurkšti niekas nevažiavo).
Kruopstumas reikalauja nemazai laiko,
Pritariu. Iš vidaus kai plėvelę klijavau, sugaišau apie mėnesį. Aišku tai darant visą darbo laiką, o ne tik po darbo ir savaitgaliais, taip kruopščiai dirbant padarysi ir per nepilną savaitę, bet kai pats darai, gali atsakyti už kiekvieną užklijuotą centimetrą.
Papildyta:
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 12 02, 15:25)
kuris variantas butu teisingesnias? A ar B?
na, kad isvengti trukio tarp polistirolo ir tinko ir pan nesklandumu
http://img29.imagesh...9/6650/mg3l.jpg
Dekui
P.S cia reikia deti tinkavimo kampa ar paprasta isorini kampa kaip siltinant fasada?
Pas mane yra B variantas. Kad tinkas liptų, kraštinę užtepiau armavimo mišiniu. Panašiai pažįstamam padarė namą apšiltinę, fasado išorę ir vidų apdailinę profesionalai. Kaip bus formuojamas kampas nesigilinau. Turiu idėją dėti gipskartonį. Kaip tam pažįstamam padarė nesidomėjau.
Papildyta:
QUOTE(Loreciukaz @ 2013 12 02, 15:48)
o trukio nebus? tarp tinko ir polistirolo. skirtingos medziagos siaip ar taip...
Jei temperatūros labai nekis, tai ir vaikščiojimų neturėtų būti
.