Įkraunama...
Įkraunama...

Langai

QUOTE(mfsouth @ 2013 11 30, 19:58)
Kodėl rasoja stiklas? Iš lauko pusės.  Rasoja tik kai kurie langai, bet nevisada. Namas naujos statybos, langai veka alphaline 90, garo izoliacinės juostos sudėtos ir t.t. Kas gali būti? Ar čia nuo lauke esančios drėgmės?  g.gif

o kas cia blogo kad IS LAUKO rasoja langas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mfsouth @ 2013 11 30, 18:58)
Kodėl rasoja stiklas? Iš lauko pusės.  Rasoja tik kai kurie langai, bet nevisada. Namas naujos statybos, langai veka alphaline 90, garo izoliacinės juostos sudėtos ir t.t. Kas gali būti? Ar čia nuo lauke esančios drėgmės?  g.gif

Džiaukitės jeigu iš lauko pusės rasoja. Tai parodo, kad stiklo paketas geras (nelaidus šilumai).

Atsakyti
QUOTE(BangaS @ 2013 11 30, 22:52)
Džiaukitės jeigu iš lauko pusės rasoja. Tai parodo, kad stiklo paketas geras (nelaidus šilumai).

O kada lietuviui buvo gerai, is vidaus rasoja blogai, is isores blogai, jeigu is vis nerasos vistiek samokslo teorija isves.
Atsakyti
Taip akylai neziurinejau, taciau atkreipiau demesi jog pas mane irgi rasoja ryte siaurinis langas..
Atsakyti
QUOTE(*** @ 2013 12 01, 10:07)
Taip akylai neziurinejau, taciau atkreipiau demesi jog pas mane irgi rasoja ryte siaurinis langas..

Tai reikia, kaip per Nasa Rasa padaryti lauke prie lango radiatoriu pakabinti reikia, lauke bus silciau ir nerasos tada lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2013 12 01, 11:59)
O kada lietuviui buvo gerai, is vidaus rasoja blogai, is isores blogai, jeigu is vis nerasos vistiek samokslo teorija isves.

jeigu tau paprastas klausimas panasus i samokslo teorija, tai siulau pakeist vaistus, nes kazkaip nelabai gaunsi suvokt kas aplink tave vyksta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2013 11 30, 18:51)
35 kv.m. langu montavimas 2246 lt. plius sandarinimo juostos su montazu is vidines ir lauko puses 1780 lt. tai sakyciau cibulio samata nera tokia jau baisi. Sutikciau moketi tiek kiek cibulis ruosiasi.

Pareiškimas, kad 200 - 250 lt už lango m2 montaža nėra didelė kaina skamba solidžiai. Malonu, kad Lietuvoje daugėja pasiturinčių užsakovų.

Langų gamintojai už 1 m2 montažą skaičiuoja 50 lt (su viskuo). Už tą sumą gauni garantiją, įbrėžimų pašalinimą, pareguliavimą esant reikalui ir t.t. Svarbu ir kad viskas iš vienų rankų, nes paprastai kilus didesnėms problemoms gamintojai su montuotojais užsakovą pradeda siuntinėti vieni pas kitus.
Atsakyti
QUOTE(mfsouth @ 2013 12 01, 10:51)
jeigu tau paprastas klausimas panasus i samokslo teorija, tai siulau pakeist vaistus, nes kazkaip nelabai gaunsi suvokt kas aplink tave vyksta  mirksiukas.gif

Man tai vaistu nereikia pakeisti, nes ju nevartoju, o jeigu kazkam su juodu humoru problema, tai atsiprasau. O kad Lietuviai labai reiklus, tai visi isitikina padirbe Airijoje ar Anglijoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriukas5: 01 gruodžio 2013 - 12:57
QUOTE(*** @ 2013 12 01, 11:07)

labai logiska kad geras langas siaurinej pusej rasoja - jo pavirsius ryte ilgiausiai lieka saltas, nors oras jau pradeda isilt ir isgarint daugiau dregmes, kuri susidurus su saltesniu lango pavirsium ir kondensuojas. jokio samokslo smile.gif
P.S. kai pagalvoji kas daros ant stogo skardos siaurinej pusej ir koks kiekis dregmes papultu i siltala , jei ne difuzine plevele.
Papildyta:
QUOTE(Noriukas5 @ 2013 12 01, 12:56)
Man tai vaistu nereikia pakeisti, nes ju nevartoju, o jeigu kazkam su juodu humoru problema, tai atsiprasau. O kad Lietuviai labai reiklus, tai visi isitikina padirbe Airijoje ar Anglijoje.

nu va, o as visad galvojau kad vakaruose lietuviai ismosta kruopciau dirbt ir siaip rimciau i darba ziuret.
Papildyta:
QUOTE(DEU @ 2013 12 01, 11:57)
Langų gamintojai už 1 m2 montažą skaičiuoja 50 lt (su viskuo). Už tą sumą gauni garantiją, įbrėžimų pašalinimą,  pareguliavimą esant reikalui ir t.t. Svarbu ir kad viskas iš vienų rankų, nes paprastai kilus didesnėms problemoms gamintojai su montuotojais užsakovą pradeda siuntinėti vieni pas kitus.

taip cia yra, jei, anot oponentu, vien medziagos panasiai kainuoja?
Atsakyti
Pareiškimas, kad  200 - 250 lt už lango m2 montaža nėra didelė kaina skamba solidžiai. Malonu, kad Lietuvoje daugėja pasiturinčių užsakovų.

lotuliukas.gif thumbup.gif

Langų gamintojai už 1 m2 montažą skaičiuoja 50 lt (su viskuo). Už tą sumą gauni garantiją, įbrėžimų pašalinimą,  pareguliavimą esant reikalui ir t.t. Svarbu ir kad viskas iš vienų rankų, nes paprastai kilus didesnėms problemoms gamintojai su montuotojais užsakovą pradeda siuntinėti vieni pas kitus.

50Lt - cia paprastas montavimas, be jokiu juosteliu, ir, daznai - be PVM.
Atsakyti
Pareiškimas, kad  200 - 250 lt už lango m2 montaža nėra didelė kaina skamba solidžiai.

Langų gamintojai už 1 m2 montažą skaičiuoja 50 lt (su viskuo).

Mano supratimu ir giliu įsitikinimu langai yra problematiškiausia šilto namo vieta. Todėl teisingas, be šilumos tiltelių montavimas turi turėti savo kainą. Atkreipk dėmesį į paskutinę pastraipą.

Mano namo sandarumas turi būti 0,4. Tikiuosi jį pasiekti. O ši firmą tai garantuoja. Be to, idealus sandarumas tikrai kainuoja - tiek darbas, tiek medžiagos.

Štai kodėl renkuosi stiklo pluošto laikiklius.

O čia tai, ką aš turėjau mintyje sakydamas montavimo projektas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 01 gruodžio 2013 - 15:15
QUOTE(cibulis @ 2013 12 01, 15:12)
Mano supratimu ir giliu įsitikinimu langai yra problematiškiausia šilto namo vieta. Todėl teisingas, be šilumos tiltelių montavimas turi turėti savo kainą. Atkreipk dėmesį į paskutinę pastraipą.

Mano namo sandarumas turi būti 0,4. Tikiuosi jį pasiekti. O ši firmą tai garantuoja. Be to, idealus sandarumas tikrai kainuoja - tiek darbas, tiek medžiagos.

Štai kodėl renkuosi stiklo pluošto laikiklius.

O čia tai, ką aš turėjau mintyje sakydamas montavimo projektas.

Musu, cia esanciu, skirtinga poziuri didziausia dalimi salygoja finansai - vienaip statai prisilaikydamas, kitaip - taskydamasis. Trecias variantas galtu but permokejimas del bukumo - bet vistiek reikia tureti kuo permoketi smile.gif Galima tvirtinti kitaip, bet tiesa yra akivazidi..
Atsakyti