QUOTE(cibulis @ 2013 11 28, 18:56)
P.S. Kokie pagal tave šiuo metu iš Lietuvoje parduodamų langų patys šilčiausi ar geriausi?
Kad jau uzklausei, tai atsakysiu, tik abstrakciau.
Matau, kad tikrai nesi blogas zmogus, skirtingai nuo madwifi, kuris pats nuolat iesko priekabiu. Tu tiesiog per daug smulkmeniskas, vien prisimenant tavo leistinu poliu nuokrypiu paieskas.. Ka noriu pasakyti - niekam nerupi tie nuliukai po kablelio - nei profilio gamintojo atstovui, nei vietiniam langu gamintojui - kokios tau reiksmes reikia, tokia ir duos. O naturoj gausi dar kita. Net forume cia jokiam dalyviui tie niekiniai dydziai nerupi, o rasineja tik noredami palaikyt pokalbi ir pasirodyt, kad kazkas kazka supranta. Nepavydziu tik tam pardavejui, kuris turi tave aptarnauti, ar rangovui, kuris montuos langus - jie tegali tik pritariamai palinkseti i eiline nesamoninga tavo pastaba. Kartais apima euforija suvokiant, kad ne uzsakovai renkasi mane, o as uzsakovus, bet ne visiem gyvenime taip pasiseke. Toliau - pazistu geru meistru - bet ar galeciau panasiam zmogui juos rekomenduoti? Tokiu atveju nukentetu jau mano reputacija. Zmogui, kuris pats kada ismoko sunkiose darbinese ar net karo salygose gyventi ir dirbti su kitais, kuriam teko nemazai prekiauti ar tiesiog daug metu praleisti statybose, paprasciau ziuretu i viska - ko ir tau, ir kitiems panasiems knysliukams linkiu. Dar ir del to, kad tipinis forumo dalyvis - ne GL, isigyto vietiniam salone, vairuotojas ir niekas aplink ji netupines, nors sudarys toki, net labai itikinama ivaizdi, o uz nugaros is jusu juoksis - kaip ir tie patys meistrai. Nes kitokios reakcijos neimanoma tiketis. Budamas mazas grybukas, pasiemes didele paskola, tampi tik didelis grybas
Kas del siltu langu - judi teisinga linkme, tik ne viska lemia skaiciukai. Butu per daug paprasta.
Mano pastabos grynai draugiskos