Įkraunama...
Įkraunama...

Langai

Sveiki smile.gif
turiu nemažą patirtį dirbant su kokybiškais mediniais langais - projektuojant, konstruojant, dirbant su montavimu ir priežiūra. Jei kyla kokių klausimų, dėl langų keitimo, pačių medinių langų specifikacijų ir ypatumų, jų priežiūros, montavimo, mielai lauksiu klausimų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintarė.. @ 2013 11 14, 16:09)
Sveiki  smile.gif
turiu nemažą patirtį dirbant su kokybiškais mediniais langais - projektuojant, konstruojant, dirbant su montavimu ir priežiūra. Jei kyla kokių klausimų, dėl langų keitimo, pačių medinių langų specifikacijų ir ypatumų, jų priežiūros, montavimo, mielai lauksiu klausimų  smile.gif

yra teke dirbt su taip vadinamom beremem konstrukcijom?
Atsakyti
QUOTE(Gintarė.. @ 2013 11 14, 16:09)
Sveiki  smile.gif
turiu nemažą patirtį dirbant su kokybiškais mediniais langais - projektuojant, konstruojant, dirbant su montavimu ir priežiūra. Jei kyla kokių klausimų, dėl langų keitimo, pačių medinių langų specifikacijų ir ypatumų, jų priežiūros, montavimo, mielai lauksiu klausimų  smile.gif

Ar tikrai mediniai langai daug geresni už plastikinius? Kodėl?
Atsakyti
sveiki, turiu tokį klausimą, statomes namą, vyras užsakė langus ir apsižioplino, nepasitaręs, užsakė puse atidaromu , kiti ne, ar įmanoma butų jau iš gatavų neatidaromų langu perdaryt juos į atidaromus? ačiū
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2013 11 15, 09:59)
sveiki, turiu tokį klausimą, statomes namą, vyras užsakė langus ir apsižioplino, nepasitaręs, užsakė puse atidaromu , kiti ne, ar įmanoma butų jau iš gatavų neatidaromų langu perdaryt juos į atidaromus? ačiū

taip, galima
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 11 15, 11:05)
taip, galima

ar labai tai brangiai kainuoja? kažkaip ir man atrodo kad galiama, bet vyras priešinasi sako yra jau kaip yra, bet kol dar nieko nepadaryta manau reikia geriau ištaisyti
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2013 11 15, 10:24)
ar labai tai brangiai kainuoja? kažkaip ir man atrodo kad galiama, bet vyras priešinasi sako yra jau kaip yra, bet kol dar nieko nepadaryta manau reikia geriau ištaisyti

Skambinat tiems, kas gamino ir viską išsiaiškinat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cibulis: 15 lapkričio 2013 - 11:15
QUOTE(mars @ 2013 11 15, 10:59)

O gal taip bus geriau, gal vyras pasiskaičiavo ir nusprendė, kad už tokią kainą užteks ir tiek varstomų wink.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2013 11 15, 12:47)
O gal taip bus geriau, gal vyras pasiskaičiavo ir nusprendė, kad už tokią kainą užteks ir tiek varstomų wink.gif ?

nežinau net ką daryt, šiaip kiekvienoj patalpoj yra vienas varstomas langas, bet man iškylo klausimas kaip juos reikės plauti tuos nevarstomu iš lauko pusės? dėl patogumo manau jei yra galimybė reikia taisyti
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2013 11 15, 12:53)
nežinau net ką daryt, šiaip kiekvienoj patalpoj yra vienas varstomas langas, bet man iškylo klausimas kaip juos reikės plauti tuos nevarstomu iš lauko pusės? dėl patogumo manau jei yra galimybė reikia taisyti

Jei tik del valymo, tai atrodo cia buvau uztikes minti, kad sutaupytu pinigu uzteks valytoju komandos samdymui keliems metams, o varstomi langai ne tik kad brangiau kainuoja, bet ir kelia nemazai problemu ziemos metu.
Atsakyti
QUOTE(mintas @ 2013 11 15, 13:41)
Jei tik del valymo, tai atrodo cia buvau uztikes minti, kad sutaupytu pinigu uzteks valytoju komandos samdymui keliems metams, o varstomi langai ne tik kad brangiau kainuoja, bet ir kelia nemazai problemu ziemos metu.

ta prasme kokios tos problemos žiemos metu?
Atsakyti
QUOTE(mars @ 2013 11 15, 13:48)
ta prasme kokios tos problemos žiemos metu?

Pagrinde surištos su sandarumu ir didesniais šilumos nuostoliais. Kartais pasitaiko ir rimtesnių problemų, tokių, kaip negalėjimas uždaryti lango žiemą, nes žiemą šiek tiek pakinta langų matmenys ir atitinkamai atsiranda poreikis pareguliuoti langų uždarymo mechanizmą. Aišku su uždarymu yra išsprendžiama problema, kviečiat langistus ir jie viską sureguliuoja, bet nemalonumų, kol jie atvyks, tikrai patirsit.
Atsakyti