Įkraunama...
Įkraunama...

Langai

QUOTE(Freke @ 2013 11 08, 17:33)
matyt blogai trankotes biggrin.gif nes ne iena ir ne du zinau kas susideje. tiesiog tai buna kaip durys isejimui i terasa, o jos tikrai ne i gatve atsuktos. ir langu iki zemes apsciai pas juos. ir tu duru. gal nenustumamu, bet su stiklais iki zemes biggrin.gif
cia turbut maziukas hobito langiukas
ir t.t. ir panasiai. visos foto is realiu vokieciu namu. o ne piestu kompu smile.gif

Grazu, bet niekur nematau plastiko, taip mylimo LT.
Papildyta:
QUOTE(madwifi @ 2013 11 09, 19:31)
uztai kad dauguma vokieciu dar didesni stabdziai uz idealista smile.gif jei rimtai, tai tos visos langu ir vitrinu konstrukcijos ir profiliai is tu paciu vokieciu ir ateje.

Kodel as stabdis??
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2013 11 09, 20:19)
Kaikam neduota tai suprasti.. lotuliukas.gif
Papildyta:
Man tai juokinga,kai zmones tuoj bado su pirstu i kitas salis. Ten nedaroma taip..  Taip,pasaulyje daug nedaro taip kaip Lietuvoje ir ka?

Vienas nuozmiausiu mano kritiku galu gale sutinka su teiginiu, kad vitrininiai langai ant LT - tik vietine mada.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 11 09, 23:41)
Grazu, bet niekur nematau plastiko, taip mylimo LT.
Papildyta:

Kodel as stabdis??
Papildyta:

Vienas nuozmiausiu mano kritiku galu gale sutinka su teiginiu, kad vitrininiai langai ant LT - tik vietine mada.

Debile tu,nieko as nesutinku. Tai ne mada,tai gyvenimo stilius.. Bet tau to nesuprasti. Aik uzsimurik visus langus (jei nama turi) ir gyvenk..

Ispradziu vitrinos uzkliuvo,daba jau plastiko nematai.prasikrapstyk akis viena karta. Norvegijoje,tokioje konservatyvioje salyje vis daugiau plastikiniu langu atsiranda...
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2013 11 09, 22:51)
Debile tu,nieko as nesutinku. Tai ne mada,tai gyvenimo stilius.. Bet tau to nesuprasti. Aik uzsimurik visus langus (jei nama turi) ir gyvenk..

Ispradziu vitrinos uzkliuvo,daba jau plastiko nematai.prasikrapstyk akis viena karta. Norvegijoje,tokioje konservatyvioje salyje vis daugiau plastikiniu langu atsiranda...

aik uzsimurik lotuliukas.gif As rasiau apie nuotraukas, kuriose yra fantastisko grozio stiklinis fasadas - ten nera plastiko. Pas mus visi bando islauzt maximuma is plastiko - vien kiek klausimu uzduodama apie didziausius plastikiniu vitrinu ismatavimus. Ir pigu, ir (kaip pats rasai) - gyvenimo stilius.
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 11 09, 23:56)
aik uzsimurik  lotuliukas.gif As rasiau apie nuotraukas, kuriose yra fantastisko grozio stiklinis fasadas - ten nera plastiko. Pas mus visi bando islauzt maximuma is plastiko -  vien kiek klausimu uzduodama apie didziausius plastikiniu vitrinu ismatavimus. Ir pigu, ir (kaip pats rasai) - gyvenimo stilius.

Labanakt. Tebunie teisybe tavo puseje,Lietuviai tik del mados viska daro. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(idealistas @ 2013 11 09, 22:56)
aik uzsimurik  lotuliukas.gif As rasiau apie nuotraukas, kuriose yra fantastisko grozio stiklinis fasadas - ten nera plastiko. Pas mus visi bando islauzt maximuma is plastiko -  vien kiek klausimu uzduodama apie didziausius plastikiniu vitrinu ismatavimus. Ir pigu, ir (kaip pats rasai) - gyvenimo stilius.

ar skiri beremius stiklo fasadus nuo paprastu langu? tos beremes kontrukcijos dazniausia gaminamos is metalo, plastikas tam netinka.
Atsakyti
QUOTE(madwifi @ 2013 11 10, 21:18)
ar skiri beremius stiklo fasadus nuo paprastu langu? tos beremes kontrukcijos dazniausia gaminamos is metalo, plastikas tam netinka.

Taip, skiriu, juk rasiau, kad tose nuotraukose nera plastiko. Todel grazu. O dideli plastikiniai langai, is kuriu beveik fasadas gaunasi - man negrazu.
Atsakyti
vaikų darželis, o ne konstruktyvi diskusija, primenat man delfi komentatorius rusiškais slapyvardžiais....
Atsakyti
QUOTE(tylaa @ 2013 11 11, 09:03)
vaikų darželis, o ne konstruktyvi diskusija, primenat man delfi komentatorius rusiškais slapyvardžiais....

zalias-ia dar kad senius mokyt, laikykites subordinacijos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madwifi: 11 lapkričio 2013 - 11:43
Kam tau namas? Gyvent chrusciofkei ir dziaukis langu su baterija po apacia smile.gif

QUOTE(idealistas @ 2013 11 10, 21:28)
Taip, skiriu, juk rasiau, kad tose nuotraukose nera plastiko. Todel grazu. O dideli plastikiniai langai, is kuriu beveik fasadas gaunasi - man negrazu.

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2013 11 11, 17:45)
Kam tau namas? Gyvent chrusciofkei ir dziaukis langu su baterija po apacia smile.gif

Tikrai ne tam, kad pridaryt vitrinu - ne parduotuve juk. O namas reikalingas vien tam, kad visokie dundukai netriuksmautu uz sienos - uztenka jusu:) Gal jau traukiam sita thread'a?
Atsakyti
As turiu vitrina ir didele, taigi sneku is patirties. Sprendziant is tavo postu neturi nei projekto. Taigi kuris cia pilsto is tuscio i kiaura? Kam isvis diskutuoji apie nieka?

QUOTE(idealistas @ 2013 11 11, 18:03)
Tikrai ne tam, kad pridaryt vitrinu - ne parduotuve juk. O namas reikalingas vien tam, kad visokie dundukai netriuksmautu uz sienos - uztenka jusu:) Gal jau traukiam sita thread'a?

Atsakyti
QUOTE(*** @ 2013 11 11, 18:18)
As turiu vitrina ir didele, taigi sneku is patirties. Sprendziant is tavo postu neturi nei projekto. Taigi kuris cia pilsto is tuscio i kiaura? Kam isvis diskutuoji apie nieka?

Nu, su dedukcija pas tave sunkiai - dabar dengia stoga;)
Atsakyti