Sveikos, retai ir aš žodį tariu.
Gintariuk, normali tavo reakcija. Gal nusiteik geriau optimistiškiau. Elena noriai daržan eina, bet kai ateini ją paimti susigraudina lig šiol. Daugumos vaikų tokia reakcija.
Choco, aš pradėjau dirbti irgi daug ko nespėju. Ai, nespėju tai nespėju, dzin. Apie save iš vis nekalbu. Dar tokia apsileidėle niekada nesijaučiau. Seniau labai rūpindavausi, kad kiekvienas plaukas teisingai gulėtų, kad makiažas tinkamas būtų, manikiūras. O dabar kartais darban net nepasidažius nulinguoju ir galvą ne kasdien išsiplaunu. Rūbų irgi neperku, nes nėr kada. Vaikams dar randu kada , o sau be šansų. Hobiai irgi dulka.
Oho... kokia tema. Del karjeros ir seimos. Paskutiniu metu daug galvoju, daug minciu visokiu turiu. labai bijau nematyti kaip mano vaikai auga. Kadangi pradesiu darbo reikaluose viska nuo nulio (nes dabar esu bedarbe).. tai po truputi galvoju apie nedideli savo versla, darba kuris man patiktu, taciau galeciau kazkiek dirbti ir namuose ir t.t. Vis tik seima man pirmoje vietoje, nors kai neturejau vaiku buvo visiskai kitokie prioritetai, vertybes ir t.t. Nors aisku per metus dar irgi gali gyvenime labai daug pasikeisti
O siandien as su klausimu atejau... Buna vaikams i masinas tokie kilimeliai, kad su batukais nespardytu sedyniu. kaip jie vadinasi, kur ju ieskoti?
O siandien as su klausimu atejau... Buna vaikams i masinas tokie kilimeliai, kad su batukais nespardytu sedyniu. kaip jie vadinasi, kur ju ieskoti?
QUOTE(Gintariukass @ 2013 10 19, 17:08)
va mums irgi tokiu reikia, vadinasi masinos sedyniu apsaugos, tai mv bendradarbis patare ieskoti senukuose. tik vis neprisiruosiam
ziuriu cia niekad dar nerase del Vaiku svajoniu, mamos, ar kooperuojames pildyti kazkokia svajone bendrai? FB mamos pasiraso
tik as kazkaip sikart galvoju, kad bent man noretusi geriau kelias, bet pigesnes ispildyt. nes ir su tom lovom, kad ir pernai, tokias svajones visokios imones isperka vis tiek, o kiek vaiku lieka be dovanu...
QUOTE(sinita @ 2013 10 20, 15:41)
va mums irgi tokiu reikia, vadinasi masinos sedyniu apsaugos, tai mv bendradarbis patare ieskoti senukuose. tik vis neprisiruosiam
Vasarą mačiau Maximoj, prie automobilinių užuolaidėlių.
Labas vakaras
aciu uz atsakymus, ieskosim
ziuriu cia niekad dar nerase del Vaiku svajoniu, mamos, ar kooperuojames pildyti kazkokia svajone bendrai? FB mamos pasiraso
Gal galit daugiau papasakoti?
QUOTE(sinita @ 2013 10 20, 15:41)
Gal galit daugiau papasakoti?
Gintariuk- va http://vaikusvajones.lt/
Pildom, pildom butinai.
Labas rytas,
Kaip jus> ? As sirgau, dabar jau puse velnio. Savaitgali pas uosvius buvom, tai visa laika ant sofkes pratupejau, nes nebuvo sveikatos. Uztat mergos mano apsokinetos.
Del darbo ir nedarbo, as ir bijau pagalvot, kaip cia viska suspet, kaip vyrui paaiskinu, kad visiskai nedziugina grizti is darbo 18 val, pabuni kelias valandas su vaikais ir miegot. Jis visad atsako: bet toks gyvenimas. Bet manes toks atsakymas netenkina. Bet nedirbti irgi neplanuoju,i durnyna isveztu mane. Nu zodziu, as kaip visad optimiste. Viskas bus gerai.
Pildom, pildom butinai.
Labas rytas,
Kaip jus> ? As sirgau, dabar jau puse velnio. Savaitgali pas uosvius buvom, tai visa laika ant sofkes pratupejau, nes nebuvo sveikatos. Uztat mergos mano apsokinetos.
Del darbo ir nedarbo, as ir bijau pagalvot, kaip cia viska suspet, kaip vyrui paaiskinu, kad visiskai nedziugina grizti is darbo 18 val, pabuni kelias valandas su vaikais ir miegot. Jis visad atsako: bet toks gyvenimas. Bet manes toks atsakymas netenkina. Bet nedirbti irgi neplanuoju,i durnyna isveztu mane. Nu zodziu, as kaip visad optimiste. Viskas bus gerai.
Gintariuk, šis kartas jau bus trečias, kai mes visos kurios norim, gegužiukų mamos surenkam kažkokią sumą pinigų ir išpildom vieną didesnę svajonę. Kelios kartu nuvažiuojam ją įteikti paskui, tik pernai Renash organizavo siuntimą, nes buvo lovytės ir ne Vilniuj, kiek žinau.
Sinita, galim ir mažesnes, bet dar daugiau organizacinių darbų bus. Be to, kiek rašė organizatoriai, pagrindinės svajonės, kurios lieka neišpildytos ir yra tos brangiosios. Šiemet net nelabai priima brangesnių, kaip supratau, nes vedžiau čia aš jas, buvo dviratukų ir telefonų brangesnių, tai kol kas nepatvirtino - paaiškino, kad tikrinamos kaip per brangios.
Kadangi turiu nemažai laisvo laiko, apsiimu organizuoti rinkimą/pirkimą/perdavimą, o įtiekinėti, jei bus galimybė varysim keliose, ok?
Tai gal susirenkam sumą per, tarkim, visą lapkritį ir paskui atitinkamai perkam svajonę, ar kelias? Man bus užimta lapkričio antra pusė, tai kaip tik gruodžio pradžioj galėčiau viską suorganizuoti.
Sinita, galim ir mažesnes, bet dar daugiau organizacinių darbų bus. Be to, kiek rašė organizatoriai, pagrindinės svajonės, kurios lieka neišpildytos ir yra tos brangiosios. Šiemet net nelabai priima brangesnių, kaip supratau, nes vedžiau čia aš jas, buvo dviratukų ir telefonų brangesnių, tai kol kas nepatvirtino - paaiškino, kad tikrinamos kaip per brangios.
Kadangi turiu nemažai laisvo laiko, apsiimu organizuoti rinkimą/pirkimą/perdavimą, o įtiekinėti, jei bus galimybė varysim keliose, ok?
Tai gal susirenkam sumą per, tarkim, visą lapkritį ir paskui atitinkamai perkam svajonę, ar kelias? Man bus užimta lapkričio antra pusė, tai kaip tik gruodžio pradžioj galėčiau viską suorganizuoti.
QUOTE(Zuma @ 2013 10 21, 12:11)
Gintariuk, šis kartas jau bus trečias, kai mes visos kurios norim, gegužiukų mamos surenkam kažkokią sumą pinigų ir išpildom vieną didesnę svajonę. Kelios kartu nuvažiuojam ją įteikti paskui, tik pernai Renash organizavo siuntimą, nes buvo lovytės ir ne Vilniuj, kiek žinau.
As uz. Kaip visada. jau FB sakiau
As isigijau jau 8 vaiku svajones. bet neskubu dar, nes kazkaip man norisi ispildyti gruodi, kai ta nuotaika sventine o dar per lapkriti kiek pririnksiu svajoniu.
ir isvis jau as Kaledomis tuoj pradesiu gyvent
QUOTE(ZZirafa @ 2013 10 21, 07:12)
o kokia faina ideja as uz
QUOTE(Viktė. @ 2013 10 21, 14:52)
mes praejusia savaite ikea buvom, tai jau ten Kaledoms pradeda puostis ir dovanos jau sventines man dar siek tiek anksti... as sniego vis laukiu nors siais metais galvoju su suneliu daryti advento kalendoriu, kad laukimas butu idomesnis
Nu ka.. o mes is poliklinikos. Gydytojos diagnoze - laringitas suneliui. Dar buvom pas logopeda, tai pas ji liezuvelis labai trumpas, bet patvirtino, kad viska supranta ir girdi, tai liepe pratimus liezuvio daryti ir zodzius skiemenim aiskinti, kad jis kartoti pradetu. tai pas logopede net pasake AM-AM Tai mums cia didelis pasiekimas ir dziaugsmas
QUOTE(Gintariukass @ 2013 10 21, 17:13)
o kokia faina ideja as uz
mes praejusia savaite ikea buvom, tai jau ten Kaledoms pradeda puostis ir dovanos jau sventines man dar siek tiek anksti... as sniego vis laukiu nors siais metais galvoju su suneliu daryti advento kalendoriu, kad laukimas butu idomesnis
Maciau jau JYSK irgi su visais kalediniais pribumbasais. ankstoka tikrai. Bet dovanas apgalvoti jau pats tas, nes paskui per paskutini menesi taip kerta per kisenes tos visos dovanos todel megstu rupintis is anksto.
advento kalendoriu jau praeitais metais dariau. siais irgi darysiu.
QUOTE(Viktė. @ 2013 10 22, 12:04)
Maciau jau JYSK irgi su visais kalediniais pribumbasais. ankstoka tikrai. Bet dovanas apgalvoti jau pats tas, nes paskui per paskutini menesi taip kerta per kisenes tos visos dovanos todel megstu rupintis is anksto.
as dovanas nuo rugsejo menesio jau po truputi pradedu pirkti nes jeigu gruodzio menesi vienu kartu viska tai turbut liktu be dovanu dauguma
QUOTE(ZZirafa @ 2013 10 21, 08:12)
Del darbo ir nedarbo, as ir bijau pagalvot, kaip cia viska suspet, kaip vyrui paaiskinu, kad visiskai nedziugina grizti is darbo 18 val, pabuni kelias valandas su vaikais ir miegot. Jis visad atsako: bet toks gyvenimas.
mv sako ta pati: betgi visi taip gyvena. nu zinau, bet vis tiek man tas nepatinka neturiu zalio supratimo, kaip viska suderint reiks
QUOTE(Zuma @ 2013 10 21, 13:11)
tai va kadangi labai brangiu kaip ir nebus, tai jeigu pvz surinktumem kokius 500lt vel, tai tada galima kokias 2 ar 3 ispildyt. man pernai ziauriai gaila buvo, kai dar buvo like 11% neispildytu svajoniu paskutine diena... aisku, tikrai be sansu visiems vaikams gaut dviracius ar kompus, bet jei siemet tokiu brangiu nebus, tai gal daugiau tu svajoniu bus nupirkta. kita vertus, vienam zmogui ir 150-200lt moket yra daug, tai uztat ir siulau musu surinktus pinigu tokiom svajonem panaudot ir dar siulau palaukt, kai bus zymiai daugiau ju suvesta, gruodzio pradzios-vidurio galim drasiai laukt ir paziuret kokia nors idomesne, pvz pernai vienas berniukas norejo, bet taip ir negavo naminio batuto (kaip jusu ), o buvau radus, kad galima ir uz apie 100lt rast.
o del organizaciniu reikalu, tai nemanau, kad bus labai jau daug ju, nes svarbiausia issirinkt tokia svajone, kuriai dovanos nereiktu maltis ir ieskot per puse miesto o paskui i Oza priduodi ir vsio cia tokie pamastymai
Papildyta:
QUOTE(Viktė. @ 2013 10 21, 15:52)
As uz. Kaip visada. jau FB sakiau
As isigijau jau 8 vaiku svajones. bet neskubu dar, nes kazkaip man norisi ispildyti gruodi, kai ta nuotaika sventine o dar per lapkriti kiek pririnksiu svajoniu.
as irgi lygiai 8 pavardink kokias emei? pagal ka sprendei? as ziuriu, vis labiau linkstu prie mergaiciu-nu norisi man nuo berniukisku daiktu pailset matyt o dar ziurejau ivairaus amziaus, kad butu ir siaip kreipiau demesi i idomesni aprasyma nei vien sausa "noriu leles" taskas.
sakai per lapkriti pririnksi, as tai bijau, kad ir per gruodi dar, nes iki sausio 11 gi projektas vyks
dabar zvejoju Lego pigiau, kai jau isigysiu, ieskosiu kuriems vaikams padovanot ai, dar siemet ziuriu, kad butu daugiau vaiku is Vilniaus. kazkaip norisi tiesiai perduot, kokiu saldainiu dar pridet, pamatyt reakcija