Eiii yra dar cua gyvu? Taip isisukau i darbus,bet jau greitsi turesiu gal daugiau to laiko. Linkejimsi visoms.
Laba diena,
Manes turbut neprisimenat, labai retai snekedavau, nebudavo laiko
Noriu paklaust. Kiek sveria jusu geguzinukai?
Maniske sveria 10 kg., bet ji gime mazo svorio 2400g.
QUOTE(antoniene @ 2014 02 19, 12:18)
Laba diena,
Musu dukryte irgi gime panasaus svorio. Dabar sveria 15. Bet mes apetitu nesiskundziam
QUOTE(ana-banana @ 2014 02 19, 12:30)
Musu dukryte irgi gime panasaus svorio. Dabar sveria 15. Bet mes apetitu nesiskundziam
maniske irgi gerai valgo, didcke apvalgo.
QUOTE(ana-banana @ 2014 02 19, 11:02)
Eiii yra dar cua gyvu? Taip isisukau i darbus,bet jau greitsi turesiu gal daugiau to laiko. Linkejimsi visoms.
yra yra kaip tavo geguziuke ? turbūt jau apsakymus pasakoja kai pamenu kiek anksti pradėjo kalbėt:)
QUOTE(antoniene @ 2014 02 19, 11:18)
Laba diena,
maniske 15kg. bet yra coliuku geguziukuose yra
Mano apie 18kg vaikas sveria:) Vis dar nekalba, nei vieno zodzio netaria... net ir sako kalba nieko nebando sakyti... O siaip gyvenam neblogai... tuoj i darbus reiks kibti, biski panika ima... vis tik trys metai nera taip mazai.
QUOTE(leone @ 2014 02 19, 12:34)
yra yra kaip tavo geguziuke ? turbūt jau apsakymus pasakoja kai pamenu kiek anksti pradėjo kalbėt:)
Jo Liepa musu snekore. Man tai taip naturalu,tai vis nusistebiu kad kiti stebisi. Papasakosiu paskutini juoka. Ryte vaiksto po namus ir kazkokia daina niuniuoja.:brangi mamyte ir dar kazka... paskui atbega pas mane ir klausia:-mama,o tai tu daug kainuoji,kad esi brangi?
QUOTE(antoniene @ 2014 02 19, 11:18)
mano panelė sveria 13kg, nors valgo tikrai gerai
Mano ponia sveria 12kg.
QUOTE(Gintariukass @ 2014 02 19, 11:55)
Mano apie 18kg vaikas sveria:) Vis dar nekalba, nei vieno zodzio netaria... net ir sako kalba nieko nebando sakyti... O siaip gyvenam neblogai... tuoj i darbus reiks kibti, biski panika ima... vis tik trys metai nera taip mazai.
grįši į darbą? kur mažoji bus?
QUOTE(ana-banana @ 2014 02 19, 12:35)
Jo Liepa musu snekore. Man tai taip naturalu,tai vis nusistebiu kad kiti stebisi. Papasakosiu paskutini juoka. Ryte vaiksto po namus ir kazkokia daina niuniuoja.:brangi mamyte ir dar kazka... paskui atbega pas mane ir klausia:-mama,o tai tu daug kainuoji,kad esi brangi?
maniske šiandien paklausė kada ateis Kalėdų bobutė? nes apie Velykų bobute prieš kokia savaitę kalbėjom
QUOTE(Viktė. @ 2014 02 19, 16:24)
Mano ponia sveria 12kg.
Vikte,nzn kad jus tuoj antro sulauksite. Jetus kaip apsidziaugiau!
Vikte
Kokia fainuole Uzsirasineti reikia tokius vaiku perliukus )
Kaip tavo pilvukas? Kaip saldumynu laidele? Minejai kazka, kad filmuosites:)
As ieskosiuosi darbo... bedarbe esu:) Ugnei sueis lapkriti 2 metukai, gal darzeli gausim, tai pratinsimes nors po puse dienos eiti. Mano geguziukas rugseji irgi i darzeli... tik va, Dainius panasu, kad darzeli gaus, o del Ugnes dar nieko neaisku... tai jei negausim, nezinau... vis po truputi link savo verslo keliauju, bet kolkas dar viskas labai letai....
O jei ieskosiu darbo, tai butu idealu surasti kazka, kad galeciau dirbti ir namuose, arba po puse dienos.
QUOTE(ana-banana @ 2014 02 19, 13:35)
Kokia fainuole Uzsirasineti reikia tokius vaiku perliukus )
QUOTE(Lina'M @ 2014 02 19, 14:05)
mano panelė sveria 13kg, nors valgo tikrai gerai
Kaip tavo pilvukas? Kaip saldumynu laidele? Minejai kazka, kad filmuosites:)
QUOTE(leone @ 2014 02 19, 16:31)
As ieskosiuosi darbo... bedarbe esu:) Ugnei sueis lapkriti 2 metukai, gal darzeli gausim, tai pratinsimes nors po puse dienos eiti. Mano geguziukas rugseji irgi i darzeli... tik va, Dainius panasu, kad darzeli gaus, o del Ugnes dar nieko neaisku... tai jei negausim, nezinau... vis po truputi link savo verslo keliauju, bet kolkas dar viskas labai letai....
O jei ieskosiu darbo, tai butu idealu surasti kazka, kad galeciau dirbti ir namuose, arba po puse dienos.