Pupuk, mes praeita sestadieni irgi grizom pries 24 val. Irgi mazyle neuzmigusia radom. Pasmus tas pats, tik su papuliu miega. Dar vienas zodis, papuli saukia pa pa. Niekada nesakiau zpdzio papas jai. Vyras kartais uzvemdavo, to uzteko... Tai dabar, jei nori pieno saukia papa. Ir plesia rubus.

kruopa mano.
Maniškio naujas žodis "diabu", bet niekaip neišrišu ką jis reiškia
Man labai patinka, kaip jis taip užtikrinai sako "nenioni" ir krato galvą, o vakar, kai daviau žaislą pasakė "ati"

. Yra tik keletas žodžių, kuriuos taip sąžiningai ir teisingai taria. Man kur kas labiau patinka jo išmonė, kai ateina močiutė, o paskui sako "na, man jau laikas namo eiti, bet dar nesikelia ir neina, tai jis iš karto sako "ate, ate", nuvaro, paima jos striukę, atneša ir paduoda jai
Nesigiriu, tik dalinuosi savo džiaugsmu
Sako "diuo" tipo duok, bet labai dažnai man kažką duodamas sako, ne imk ar kažką panašaus, o 'diuo"
Bet kai pakeičiau vaiko čiužinį, miegas iš karto pasitaisė, eina kčiortu, kiek laiko aš jį kankinau
mano tai atrado ne jau antra savaite, tai viskas ne

o del ismones, tai mano lygiai tas pats, budavo per skype kai su mamyte kalbedavom, ta sako, nu gerai... tai jis visada atlekia arba atsisuka ir tipo ate ate daro
o kas buvo ciuziniui?