Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukų pilaitė

QUOTE(kustuce @ 2013 10 15, 13:53)
ir ką tuo nori pasakyti  biggrin.gif . Viskas tam tavo vaikui gerai  mirksiukas.gif , netgi labai gerai

Nepabaigiau minties smile.gif norejau paklaust kaip kiti ar pasako daugiau zodeliu.
As nelinku labai lygint vaiku. Bet kadangi gyvenamne Lt,tai cia niekas nieko neklausia per daug.
Atsakyti
Sveikos,

Egre, mano vaikas irgi gal apie 10 zodziu, ne daugiau moka. Balbatuoja tai jis daug, taip juokingai, bet nk neina suprast biggrin.gif

Pusk, as irgi dabar uzsiemus savo sveikata, va ryt einu i klinikas keliena parodyt. Dantis balinsiu pries Kaledas, nors balinau anksti pavasari, bet jau vel sena spalva igave. Beje, net nebuvo pasidare jautrus man jie, nors ir gerai isbalo wink.gif

Bet eina sau kiek ligoniuku daug, kai paskaitau. Maniskiui nzn kas pasidare, trecia diena vos isiulau maisto, viska spjauna. Ka jau ka, bet obuolius valgo, neatsisako, as jau net neberodau ju, bijau kad per daug bus. Gyd.apzejo, nri dsntys dygsta, nei serga, siaip uzejo idkrovos dienos turbut smile.gif Pasisverem, tai 8,8 kg ir 78,5 cm. O kai skiepijo, tai net nepajuto saunuolis mano smile.gif

Merginos, kas pirke naujos statybos butus, isduokit kiek pavyko nusideret kainos? Mes intensyviai ieskom busto, jau bloga nuo tu skelbimu. Tai va ir iskilo klsusimas kiek daug maz bandyti deretis wink.gif
Atsakyti
Sveikos,Egre mano isvis gal moka kokius 5 zodzius,jei po teisybei tai net neskaiciuoju, o visa kita varo savo kalba, ypac kai nori ant ko nors pasibart biggrin.gif
Sesuo nusivede karta i darzeli , pas save i grupe, vaikai ten priesmokyklinukai, tai sako, neisivaizduoju ka ji ten dare biggrin.gif snekino, kibino, lindo buciuotis biggrin.gif suvalge savo porcija ir dar is kitu atiminejo, sako karo merga auga, nu gal nors viena tokia bus, nes vyriausioji isvis ramiake, nu Aine dar biski sustresne, bet ir nelabai.Tai gal ta abi sese apgins biggrin.gif I darzeli vest turbut nebus problemu, tiek, kad greit tai dar neis.Dirbt tikiuos nepradesiu ax.gif tai gal nuo kokiu 3 m. pradesim.
Del dantu balinimo, tai as jau balinu 2m. biggrin.gif atnesiojau kabes, sakau nusibalinsiu, pastojau,paskui maitinau, dabar vel neina, nu tai tikiuos kitais metais susiimt.
Mano mazge reikia ant dietos sodint, nupirkau iki keliu emukus, tai per blauzda neina apmaut doh.gif storakoje mano wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Grainė @ 2013 10 16, 11:47)
Sveikos,Egre mano isvis gal moka kokius 5 zodzius,jei po teisybei tai net neskaiciuoju, o visa kita varo savo kalba, ypac kai nori ant ko nors pasibart  biggrin.gif
Sesuo nusivede karta i darzeli , pas save i grupe, vaikai ten priesmokyklinukai, tai sako, neisivaizduoju ka ji ten dare  biggrin.gif snekino, kibino, lindo buciuotis  biggrin.gif suvalge savo porcija ir dar is kitu atiminejo, sako karo merga auga, nu gal nors viena tokia bus, nes vyriausioji isvis ramiake, nu Aine dar biski sustresne, bet ir nelabai.Tai gal ta abi sese apgins  biggrin.gif I darzeli vest turbut nebus problemu, tiek, kad greit tai dar neis.Dirbt tikiuos nepradesiu  ax.gif tai gal nuo kokiu 3 m. pradesim.
Del dantu balinimo, tai as jau balinu 2m.  biggrin.gif  atnesiojau kabes, sakau nusibalinsiu, pastojau,paskui maitinau, dabar vel neina, nu tai tikiuos kitais metais susiimt.
Mano mazge reikia ant dietos sodint, nupirkau iki keliu emukus, tai per blauzda neina apmaut doh.gif storakoje mano  wub.gif

lotuliukas.gif pavaro mergina. Bet mano Danas ir ne pėsčias, pas gustą varinėja grupėj, ištempt neina, bet čia jie tik dabar tokie, nes nesupranta, kas tas tikrasis darželis. Pamenu su Gustu taip buvo, o vat dviejų metukų jau buvo problema palikti, nes suprato, kad mamos šalia nebėra smile.gif

Šiąnakt danas išsinėrė iš pamperso ir visą lovytę sumyžo, ir toliau miegojo visas šlapias doh.gif

O su batais ir vargas, blauzdukės storos, tai ne į bet kokius įvairuot eina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kustuce @ 2013 10 15, 12:53)

maniškis apačioje turi tik du priekinius dantis, o jau krūminius varo, viršuje turi keturis priekinius ir du krūminius  doh.gif , kažkoks bezpadobnas dantų dygimo planas  doh.gif

pas maniškį lygiai tokia pat tvarka dygsta doh.gif
o daugiau tai nieko naujo baltus arklius šiandien ganau biggrin.gif va ir čia parodysiu kokį kumelį padariau rudenėlio šventei, bet Kamilė parėjus iš mokyklos sakė:"man tai čia šuo "
user posted image
Atsakyti
Man tai zinokit su tom derliaus sventem budavo kazkoks siaubas doh.gif nu nemegstu as tokiu daryt nors tu ka, fantazijos pas mane nulis. Ziurim su Aine ir kalbam,sakau manes vel laukia toks pat kosmaras kelis metus biggrin.gif tai ji prisizadejo uz mane daryt biggrin.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Ryt laikot spygas kupscius ir apsirengiat sekme nesancius rubus biggrin.gif man vairavimo egzas ax.gif
Kuziutis jungiasi prie tos kompanijos kur sunkiai dygsta dantys....iltinukai jau beveik islindo o 4 kruminukai pakeliui doh.gif teperatura 38 ir visa diena kabo ant (.) doh.gif
Jau vel zirzia,einu ji maudyt ir bandysiu uzmigdyt unsure.gif
Atsakyti
Sveikos paskutini karta is Italijos,
Jau griztam namo. Siandien galvojau, kad iskepsim kaip buvo karsta biggrin.gif
Graine skaiciau tavo posta ir zvengiau biggrin.gif
Serra, laikom laikom ir stiprybes su Kuziuku del dantu. Kaip tave suprantu wink.gif Pas mus virsuje vienas kruminukas isdygo ir db apacioj 2 kalasi, o iltys kazkur uzstrigo biggrin.gif nes nei vienos neturi biggrin.gif
Gavau rubeliu Ignei, tai reikejo matyti kaip as juos grudau I lagamina biggrin.gif Bet sugrudau. Apsitavarinau metams I prieki smile.gif
Atsakyti
Graine, kokia fainuole tavo maziuke biggrin.gif
QUOTE(sapnelyte @ 2013 10 16, 15:31)
va ir čia parodysiu kokį kumelį padariau rudenėlio

Super thumbup.gif

QUOTE(Serra do Mar @ 2013 10 17, 00:27)
man vairavimo egzas  ax.gif

Laikau kumscius 4u.gif
Maniskis irgi toks pat, temp. sokineja, verkslena, papo nepaleidzia, valgo vos vos, nakti dejau zvakute, zyze kas pusval., tai bent ismiegojom.

QUOTE(ZyGa @ 2013 10 17, 02:40)
o iltys kazkur uzstrigo biggrin.gif

Siaip iltys turetu 16-23 men dygti mirksiukas.gif Pirmieji kruminiai ir turetu pirmi islist 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sapnelyt ,saunuole thumbup.gif neesu girdejus nieko apie baltasias morkas g.gif

Sera,laikom kumscius.

Zyga geros keliones atgal. O del dantuku Alergija atrase.Pirma kiek pamenu dygsta kruminiai,o tik paskui iltinukai.

Tie dartys mane nuzudys doh.gif maziukas jau savaite nevalgo normaliai.Vakar is vis beveik neeme. O taip savaites meniu baisus.Bulka,duona,jogurtukas,vynuoges ir gal viskas doh.gif Taip kudenka,o dar neima nieko.Net gert negeria iki pietu beveik.Su dukra nebuvo tokiu dalyku.
Pasiziuriu i sita lentele ir silpa darosi.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egre: 17 spalio 2013 - 11:21
Maniskeje trupuciuka intervalai tik skiriasi smile.gif
user posted image
Dabar ziuriu vis i ja, nes vienam dygsta, kitai tebakrenta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(egre @ 2013 10 15, 11:12)

Pagalvojau cia as,kad mano vaikas vos kelis zodzius taria g.gif ant pirstu galiu suskaiciuot,suprast suprata ka pasakai ka.

Visi vaikuciai skirtingi. smile.gif drauges berniukas metais vyresnis ir taria 20 zodziu. Musiske taria virs 50. As skaiciuoju ir au au, ir miau. Nes tai yra zodziai turintys prasme. smile.gif o va, kitos drauges bernukas mane isvis zavi. Budamas 17 men risliai tare tikrus zodzius, o 20 men jau formavo 3 zodziu sakinius. Pvz. As noriu zaisti. blink.gif man jis toks subrendes ne pagal amziu atrodo. Gal cia japoniski genai itakoja. blink.gif labai protingas vaikis.
Cia Pupukas rase apie vaiku lyginimus, konkurencijas... Nezinau kaip jums, bet man tikrai idomu zinoti, kaip sekasi, kaip auga liepinukai. Juk tam ir susiburem cia, kad augti kartu ir pasidalinti patirtim. Man lygiai taip pat zingeidu zinoti kaip sekasi, kuo gyvena drauges ir ju vaikuciai vyresni. Ir siaip jau domiuosi geraja prasme, o ne konkurencine, lenktynine. wub.gif

QUOTE(Grainė @ 2013 10 16, 10:47)
sako karo merga auga
Mano mazge reikia ant dietos sodint, nupirkau iki keliu emukus, tai per blauzda neina apmaut doh.gif storakoje mano  wub.gif

Musiske buvo karinga vasara, rudeniop sujautrejo. Jei vasara nepasiduodavo metais vyresniam, tai rudeni jis eme ja skriausti, o ji savotiskai tartum bega nuo jo. Nebenori bendrauti. Tokia jautresne pasidarius, nebekovoja, nebeatimineja. Greiciau I asaras puola, jei atima anas vaikis... Retai ji mato ta berniuka.
GRAINYT, musiske irgi putliakoje. Ilgai matavom rudeniui batukus. Vis netilpo per blauzdas. Prisikankinom, susilom pardej su vyru... Ne taip paprasta pamatuot. Lekia strimgalviais. Neuzilgo lauks zieminiu batuku matavimas. Bet su jais manau bus paprasciau. Imsim kokius sniegbacius su lipuckom.
Atsakyti