QUOTE(egre @ 2013 10 15, 11:12)
Pagalvojau cia as,kad mano vaikas vos kelis zodzius taria
ant pirstu galiu suskaiciuot,suprast suprata ka pasakai ka.
Visi vaikuciai skirtingi.
drauges berniukas metais vyresnis ir taria 20 zodziu. Musiske taria virs 50. As skaiciuoju ir au au, ir miau. Nes tai yra zodziai turintys prasme.
o va, kitos drauges bernukas mane isvis zavi. Budamas 17 men risliai tare tikrus zodzius, o 20 men jau formavo 3 zodziu sakinius. Pvz. As noriu zaisti.
man jis toks subrendes ne pagal amziu atrodo. Gal cia japoniski genai itakoja.
labai protingas vaikis.
Cia Pupukas rase apie vaiku lyginimus, konkurencijas... Nezinau kaip jums, bet man tikrai idomu zinoti, kaip sekasi, kaip auga liepinukai. Juk tam ir susiburem cia, kad augti kartu ir pasidalinti patirtim. Man lygiai taip pat zingeidu zinoti kaip sekasi, kuo gyvena drauges ir ju vaikuciai vyresni. Ir siaip jau domiuosi geraja prasme, o ne konkurencine, lenktynine.
QUOTE(Grainė @ 2013 10 16, 10:47)
sako karo merga auga
Mano mazge reikia ant dietos sodint, nupirkau iki keliu emukus, tai per blauzda neina apmaut
storakoje mano
Musiske buvo karinga vasara, rudeniop sujautrejo. Jei vasara nepasiduodavo metais vyresniam, tai rudeni jis eme ja skriausti, o ji savotiskai tartum bega nuo jo. Nebenori bendrauti. Tokia jautresne pasidarius, nebekovoja, nebeatimineja. Greiciau I asaras puola, jei atima anas vaikis... Retai ji mato ta berniuka.
GRAINYT, musiske irgi putliakoje. Ilgai matavom rudeniui batukus. Vis netilpo per blauzdas. Prisikankinom, susilom pardej su vyru... Ne taip paprasta pamatuot. Lekia strimgalviais. Neuzilgo lauks zieminiu batuku matavimas. Bet su jais manau bus paprasciau. Imsim kokius sniegbacius su lipuckom.