Įkraunama...
Įkraunama...

Liepinukų pilaitė

dar gal ir nuo žmonių priklauso kaip žiūri į neįgaliuosius, kitokius žmogiukus...man tai kažkaip natūralu, mano dukrų geriausia žaidimų draugė cerebriniu paralyžiumi serganti mergytė ir jos tą priima natūraliai, žino, kad su ja gauduko nepažais, bet randa kitų užsiėmimų, svarbu su vaikais patiems šeimose kalbėti ir aiškinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip, mamos, tik nuo musu priklauso, ar isauginsim nauja, tolerantiskesne karta.

Kaip laikotes? Mano mazius tai nuo sestadienio temp. turi, buvo gydytoja atvaziavusi, tai nusprendem, kad del dantu, 5 dygsta, bent kiek uzmatem, nesiduoda apziurinet doh.gif Dar prie to pacio stomatitas prasideda, slogyte, gerkle vos vos raudona. Seiles tysta vaikui, ant ranku ir ant papo tik ir buna... Siandien net nevalgo nieko verysad.gif
Atsakyti
Alegria - likimo drauge drinks_cheers.gif mano irgi nuo sestadienio su tempa...irgi nurasiau dantims, bet manau kad salia ir virusas kazkoks prikibes...sergam gana lengvai ( 3 k/pfu) apart tempos ir seiletekio ir sutrikusio miego nieko nera...

Labas visoms 4u.gif

uzejes tingejimo periodas ax.gif per ta laika buvau privaciai pasitikrinti apgamus ( po antro gimdymo ju padaugejo ) , tai dziaugiuos kad nieko blogo nera...bent sita vieta susitvarkiau...viena apgama nupjove del estetikos - thumbup.gif Lb noreciau susitvarkyt sveikata - issitirt nugara, pasidaryt lazerine akiu op , issibalint dantis wub.gif prisisvajojau lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2013 10 14, 15:36)
uzejes tingejimo periodas  ax.gif per ta laika buvau privaciai pasitikrinti apgamus ( po antro gimdymo ju padaugejo ) , tai dziaugiuos kad nieko blogo nera...bent sita vieta susitvarkiau...viena apgama nupjove del estetikos - thumbup.gif Lb noreciau susitvarkyt sveikata - issitirt nugara, pasidaryt lazerine akiu op , issibalint dantis  wub.gif  prisisvajojau  lotuliukas.gif

Mano dantys buvo balti, bet pries vestuves uzsimaniau tobulos sypsenos, nes zinojau, kd reiks visa dien sypsotis biggrin.gif tai pasibalinau dantis, tai db jie jautresni pasidare sad.gif
As irgi ruosiuosi apgmus pasitikrinti.
O pacii reikia kazkokiu budu imuniteta sustiprinti. Ir irgi noreciau atsikratyti akiniu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ir mes prie serganciu sad.gif Temperatura nuo penktadienio vakaro. Savaitgali pratempem,o siandien jau lekem pas gydytojus,nes nieko nevalgo tik verkia istisai doh.gif
Dantys dygsta,bet kad tokia didele tempa tai nelabai noriu tiket.

Gydytoja ledu sake duot doh.gif

Pusk gal nuo veido pasalino apgama? Man irgi reikia net 3 pasalint.

Ligoniukams 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egre: 14 spalio 2013 - 16:58
QUOTE(egre @ 2013 10 14, 16:57)
Sveikos 4u.gif

Ir mes prie serganciu sad.gif Temperatura nuo penktadienio vakaro. Savaitgali pratempem,o siandien jau lekem pas gydytojus,nes nieko nevalgo tik verkia istisai doh.gif
Dantys dygsta,bet kad tokia didele tempa tai nelabai noriu tiket.

Gydytoja ledu sake duot doh.gif

Pusk gal nuo veido pasalino apgama? Man irgi reikia net 3 pasalint.

Ligoniukams 4u.gif

Sveikit ir Jus kuo greiciau 4u.gif
Taip, man lazeriu nuo kaktos nueme apgama, jauciu dideli palengvejima thumbup.gif buciau zinojus, kad procedura tokia paprasta, tai nebuciau tiek delsus doh.gif dbr kai pinigai kisenes draskys pasalinsiu likusius apgamus...

Zyga- imkis saves ir Tu mirksiukas.gif as manau dbr geriausias metas- ruduo, nykuma...

Beje, grupinis.
lt snd kaip tik yra kuponai apgamu patikrinimui ir salinimui Vilniuje thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pusk: 14 spalio 2013 - 17:10
Egre, maniskiui iki 39 pakildavo sikart del dantuku ir gan ilgai, sakyciau, laikesi, siandien tik 37.6, pagaliau, krenta karsta.gif

Bet tai kas cia su tais negalavimais ir temperaturom unsure.gif , lankom su mazium mamyciu ir vaikuciu fitnesa, ten visi vaikuciai yra daug maz vienodo amziaus, tai paskambinau trenerei, kad neateisim, perskambino, kad nukeliam sia savaite, nes beveik visi vaikuciai negaluoja verysad.gif

Apgamus ir as issitirus, reikia viena pasalint, yra ant galvos po plaukais, toks nemazas, bet vis neprisiregistruoju. Pusk, kiek mokejei? Nelabai isivaizduoju kokios daug maz kainos galetu but g.gif

O dantu baltu ir as kazkada norejau labai, bet atkalbejo, sako, reiks balintis ir balintis pastoviai, tai persigalvojau ax.gif
Atsakyti
Alegria, mokejau 210lt - patikra 50lt+150 lt apgamo salinimas+10lt nuskausminimas. Apgamas buvo max degtuko galvutes dydzio...
Mano vaikina nezymiai, lb smulkiai isbere- galvoju buvo tridiene...arba nuo prakaito ar alergijos pabertas, dar nesupratau...bet snd mes be tempos, o ryt jau noriu ir i lauka istyst... Kai cia raset, kad spiegia Jusu liepinukai, tai buvo man juokinga, o nuo vakar ir as namie noriu ausu kistuku- uzejo spiegimo banga ir pas mus doh.gif
Dar kart pagirsiu loritos merino golfiukus- bodziukus ir nebijokit 80 cm- jie tikrai didinti wink.gif nu kaip man parinka ta vilna prie kuno wub.gif
Ka Jus veikiat?

Atsakyti
Sveikos

QUOTE(*Alegria* @ 2013 10 15, 09:44)
Egre, maniskiui iki 39 pakildavo sikart del dantuku ir gan ilgai, sakyciau, laikesi, siandien tik 37.6, pagaliau, krenta karsta.gif

maniskiui buvo viena nakti beveik 40 doh.gif nuo vakar vakaro,jau nera thumbup.gif . Dar su teciu miega,gal isbere.Reiks apziuret kai atsikels.
Ryt i lauka trauksim butinai,geri orai kol kas.

Geriu kava,nuvezusi dukra i darzeli.tokia ramybe nors trumpam wub.gif

Pusk dekui uz info del apgamu.Seniai noriu pasalint,bet vis nelieka laiko,per trumpos atostogos smile.gif

Pagalvojau cia as,kad mano vaikas vos kelis zodzius taria g.gif ant pirstu galiu suskaiciuot,suprast suprata ka pasakai ka.
Atsakyti
Sveikos,
Mano pana augina ne 4, o maziausiai 6 dancius. Supratau kodel musu naktys tokios "linksmos" doh.gif Jau laukiu kada grisim namo, nes nuo savo visu ligu ir tokiu linksmu naktu esu pervargus juodai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(egre @ 2013 10 15, 12:12)
Pagalvojau cia as,kad mano vaikas vos kelis zodzius taria g.gif ant pirstu galiu suskaiciuot,suprast suprata ka pasakai ka.

ir ką tuo nori pasakyti biggrin.gif . Viskas tam tavo vaikui gerai mirksiukas.gif , netgi labai gerai

Sveikos

maniškis apačioje turi tik du priekinius dantis, o jau krūminius varo, viršuje turi keturis priekinius ir du krūminius doh.gif , kažkoks bezpadobnas dantų dygimo planas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pusk @ 2013 10 15, 11:09)
Alegria, mokejau 210lt - patikra 50lt+150 lt apgamo salinimas+10lt nuskausminimas. Apgamas buvo max degtuko galvutes dydzio...

Normaliai, maniskis didesnis gal trigubai.

QUOTE(egre @ 2013 10 15, 12:12)
maniskiui buvo viena nakti beveik 40 doh.gif nuo vakar vakaro,jau nera thumbup.gif . Dar su teciu miega,gal isbere.Reiks apziuret kai atsikels.
Ryt i lauka trauksim butinai,geri orai kol kas.

Nieko sau uzkilo blink.gif , gerai, kad jau ramu 4u.gif
Kaip as noriu i lauka, dustam jau namuose, rodos, nera ka beveikt mums cia, viskas nusibodo smile.gif
Maniskis irgi nebaisiai daug kalba, gal apie 10 zodeliu ir gyvunu garsu moka, bet nepergyvenu nekiek, ismoks irnesakyk.gif

Paziurejau, kad mano vaikinui 5 dantukai jau islinde, dar 2 prie pat doh.gif Irgi keista tvarka rikiuojasi, vieni kiek veluoja, kit doh.gif kiek skuba.
Atsakyti