QUOTE(Tomienė @ 2013 10 21, 09:37)
Kustuce, kaip duodi D kvėpuot ventoliną? ar jis jau pripratęs ir kvėpuoja be problemų? kaip buvo pirmi kartai? nors jaučiu su mažesniu lengviau buvo
U plešia triūbą, klykia

naktelė neišpasakyta buvo

per prievartą daviau kvėpuot, bet už tad atsikvėpė, tik bijau, kad nebūtų jai siaubas ta triūba
Reikia ieškot kažkokio būdo jai su ja susidraugauti, nes draugauti teks daug ir ilgai

dabar jau dvi triūbos namie, kiekvienam atskirai

prasidėjo šalčiai, prasidėjo mūsų bėdos
As sesdavausi pries veidrodi, dedavau triuba sau ir dedavau vaikiukui, nu linksmai sakydavau o-ooooo, kas cia, vel jam , vel sau, paskui ipurksdavau, ir atsargiai kius kius i sakius zaisdavom, nu zodziu ne kiekvienam tas veikia, bet svarbiaus manau yra neisgasdinti

Suveikdavo ir dukrai ir sunui, kartais budavo ir asaru, bet niekada nebuvo isterijos ar klykimo
QUOTE(Pupukas24 @ 2013 10 21, 10:18)
su mama syryt susipykom, net i darba ziauriai velavau... gincas kilo del atsisveikinimu, ji isiremus aiskina, kad reikia pabegt, kol nemato, tada vaikui jokiu problemu, jo jis nei verkia nei nieko, prietina veliau prie duru kelis kartus, paklausia kur mama, sako mama niam niam isejo ir nueina, bet uztai visa kita laika kai as su juo, jis mane taip saugo, kad sakes...
sakau del to ir saugo, nes jis nesupranta, kad as galiu bet kada dingti..
sakau reikia atsisveikinti, jis tada verkt pradejo, mama sako va ziurek matai ka dabar padarei... zodziu susipykom gerai, net gasdinti pradejo, kad nebebus prie vaiko...
ech...
kaip mane eda ta trintis... gyvenam 2 kambariu butelyje, tevo niekad nera, as pastoviai gruze, kad seima kaip kiaura pintine, vaikas raganeja, mama nurodineja, zodziu, taip pavargau.... jei kas leistu viena gyvenime ivyki pakeisti, tai neabejodama keisciau tik savo pasirinkima 2 metus pabuti su juo....
mano taip pat, bam bam bam ir duoda per galva

irgi raganeja biciuks amerikons ziuriu
mano irgi demesio kaip reikalauja, rekia labai garsiai kalba kai mes uzsikalbam....
o del (), tai atnesa kaldryte savo, ant kurios as ji migdau ir maitinu ir sako mniam mniam
Nesinervuok, nu yra dabar jau kaip yra...seip yra dvi teorijos, vieni teigia, kad nereikia atsisveikinti, kiti priesingai, kaip ir tu sakai, kad vaikas veliau nebepaleidzia ir t.t., taip, kad kaip visada nera vieno lengvo stebuklingo budo tinkancio visiems, as rinkciaus kas geriau suveikia, jei tu su juo atsisveikini ir vis vien palieki verkianti, tai gal geriau tada pabegti