Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

o kokias priemones naudojat pigmentiniu demiu salinimui?
Atsakyti
O as dziaugiuosi atradus forever kosmetika, pries beveik menesi isigijau alijosiaus geli, kuri tepu nakciai vietoj naktinio kremo, oda po truputi tvarkosi, va vaizdine medziaga, taip atrode pries 22 dienas:
user posted image

o taip siandien:
user posted image

Pries 4 dienas pradejau dar naudoti ju kauke ir sveitikli (juos galima naudoti kiekviena diena). Dar noreciau isigyti sios produkcijos giliai valancia kauke, bet kaina man siuo metu truputi kandziojasi 4u.gif ir pigmentines demes sviesinanti seruma, bet del sito gal dar reikes su kosmetologe pasitart ar nera per stiprus ir ar dabar tas sezono laikas, kai galiu ji naudoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bio: 28 lapkričio 2013 - 10:26
Bio saunus rezultatas biggrin.gif Dziaugiuosi, tikrai thumbup.gif pati dabar tokioje pacioje gyjimo stadijoje,bet ne del priemoniu,o del mitybos, nes esu isitikinusi kad viduje reik sutvarkyti bedeles,tada ir veidukas bus grazus. nezinau kiek laiko tuo tikesiu - gal iki kitos berimo bangos biggrin.gif
Tik priemones paketei ar gal ir mityba?, ar sportuoji'?
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 11 28, 12:03)
Bio saunus rezultatas  biggrin.gif Dziaugiuosi, tikrai  thumbup.gif pati dabar tokioje pacioje gyjimo stadijoje,bet ne del priemoniu,o del mitybos, nes esu isitikinusi kad viduje reik sutvarkyti bedeles,tada ir veidukas bus grazus. nezinau kiek laiko tuo tikesiu - gal iki kitos berimo bangos  biggrin.gif
Tik  priemones paketei ar gal ir mityba?, ar sportuoji'?

Sportuoti, tai nesportuoju blush2.gif mityba pasikeite tik gal tiek, kad maziau valgau, bet racionas nelabai g.gif Mano oda taip "isgrazejo" po mokslu, siemet buvo baigiamieji magistro metai, daug streso, daug nervu, daug nemiegotu naktu, nepastovus valgymas. Visa vasara bandziau gaivinti as ja, tuo metu mezoterpija padejo, bet grizau nuo rudens i mokslus ir vel tas pats ant veido doh.gif Bandziau mazinti pieno produktus, bet neiseina man, nes be mesos galiu gyventi, bet be visokiu varskyciu, sureliu, ne blush2.gif Ir del hormonu tyriausi, bet viskas gerai. Su spuogais kovoju nuo paauglytes, is pradziu buvo T zona, dabar subrendus, ji kaip ir susitvarke, bet persimete ant zandu. Gydyme man tiek nusivylimu yra teke patirti, kad ir maniau, jog tik is vidaus kazkas negerai, netikejau jokia isorine pagalba, todel dabar matydama toki rezultata del kosmetikos pakeitimo, esu maloniai nustebus 4u.gif
Papildyta:
Nors pasikeites dar vienas dalykas, kaip maisto papilda pradejau vartoti alijosiaus sultis is to pacio forever smile.gif
Atsakyti
o tame alijosiaus gelyje kuri naudoji yra gal kokiu BHA ar AHA ar dar ko kasu su acne kovoja,ar ten tik alijosius veikia pagrinde?

As visa vasara per didziausius karscisu isbuvaau be spuogu, dziaugiausi kad dingo, priemonemis buvau patnekint, bet pradejo magis eiti i mokyla, bliauti, nenoreti, pradejau nervuotis ir as ziauriai,ir va rezultatas kaip ir pas tave ant zanduku blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 11 28, 12:23)
o tame alijosiaus gelyje kuri naudoji yra gal kokiu BHA ar AHA ar dar ko kasu su acne kovoja,ar ten tik alijosius veikia pagrinde?

As visa vasara per didziausius karscisu isbuvaau be spuogu, dziaugiausi kad dingo, priemonemis buvau patnekint, bet pradejo magis eiti i mokyla, bliauti, nenoreti, pradejau nervuotis ir as ziauriai,ir va rezultatas kaip ir pas tave ant zanduku  blush2.gif  ax.gif

Ne rugsciu nera, pirmas ingrididientas, tai alijosiaus sultys, nezinau, ka daro Triethanolamine ir Carbomer g.gif dar kas ieina i sudeti ir kovoja su spuogais, tai vitaminas E, bet jis nera saraso pradzioj.

O del gydymo rugstimis, pabandziau ODA prausikli ir balzama, meciau, labai audrina oda, man visai netiko
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2013 11 28, 11:31)

O del gydymo rugstimis, pabandziau ODA prausikli ir balzama, meciau, labai audrina oda, man visai netiko

as kol dariausi ODA valymus buvau labai patenkinta, aisku nusipirkau prausikli ir krema namuose naudoti, tai kaip diena ir naktis - odai visai nepatinka g.gif
Atsakyti
Pas Bio yra uzdegimas, gal netgi i akne nesa. g.gif As kazkada toki sustabdziau Octanisan prausikliu o paskui padejo Biodermos priemones. Bet reikia ne tik gydyti oda bet ir ja valyti nes pas tave zidiniai yra ir jie niekur nedings uztepus kremo. Man kosmetologe minejo ir pati dbr suprantu kad tos visos priemones apgydo is isores bet jei yra zidinys jis vis tiek puliuos smile.gif
netinka rugstines, bandyciau tada kazkokias kitas proceduras. mano patirtis rodo kad tu ten tepk daryk ka nori, kol neisvalys tau zidiniu tol istisai bers. o del rugstiniu proceduru, juk po ju oda nepasikeicia, nereikia apsileist smile.gif man net nepatogu, drauge mane visiems rodo, pameni kokia pas ja oda buvo o kokia dbr biggrin.gif nu isdygsta man koks spuogiukas bet principe turiu svaria oda ir tik todel kad ja issivaliau mechaniskai plius rugsciu proceduros kurios nugesino zidinius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 11 28, 14:55)
Pas Bio yra uzdegimas, gal netgi i akne nesa. g.gif As kazkada toki sustabdziau Octanisan prausikliu o paskui padejo Biodermos priemones. Bet reikia ne tik gydyti oda bet ir ja valyti nes pas tave zidiniai yra ir jie niekur nedings uztepus kremo. Man kosmetologe minejo ir pati dbr suprantu kad tos visos priemones apgydo is isores bet jei yra zidinys jis vis tiek puliuos smile.gif
netinka rugstines, bandyciau tada kazkokias kitas proceduras. mano patirtis rodo kad tu ten tepk daryk ka nori, kol neisvalys tau zidiniu tol istisai bers. o del rugstiniu proceduru, juk po ju oda nepasikeicia, nereikia apsileist smile.gif man net nepatogu, drauge mane visiems rodo, pameni kokia pas ja oda buvo o kokia dbr  biggrin.gif nu isdygsta man koks spuogiukas bet principe turiu svaria oda ir tik todel kad ja issivaliau mechaniskai plius rugsciu proceduros kurios nugesino zidinius smile.gif

ne cia jau ne akne, cia kazkoks jau kitoks ligos pavadinimas, butent tai ir budinga, kad meta nebe paauglysteje ir ant zandu. Suprantu, kad kosmetika vien nesusitvarkysi, kaip tik grizo mano kosmetologe is uzsienio, tai mastau atnaujinti mezoterapija, ji man dar siulo darytis mikrodermabrazija, bet pati to aparaciuko neturi, tai teks ieskoti Vilniuje smile.gif Kiekviena turim rasti sau priemones, kurios padeda isoriskai apraminti oda, matomai tau vienos gelbejo, man kitos mirksiukas.gif
Papildyta:
Be to rugsties neatmetu, kaip ir rasiau ODA temoje, esu ja naudojusi, tiko ir patiko, mastau apie rimtesne, manau man tik butent ODA produkcija nepasiteisino smile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2013 11 28, 13:55)
netinka rugstines, bandyciau tada kazkokias kitas proceduras. mano patirtis rodo kad tu ten tepk daryk ka nori, kol neisvalys tau zidiniu tol istisai bers. o del rugstiniu proceduru, juk po ju oda nepasikeicia, nereikia apsileist smile.gif man net nepatogu, drauge mane visiems rodo, pameni kokia pas ja oda buvo o kokia dbr  biggrin.gif nu isdygsta man koks spuogiukas bet principe turiu svaria oda ir tik todel kad ja issivaliau mechaniskai plius rugsciu proceduros kurios nugesino zidinius smile.gif

oij Guodzik dziaukis issivalius oda ir tikiuosi ji tokia ir isliks 4u.gif
as jau du kartus rugstiniais pilingais buvau issivaliusi oda, po pusmecio kazkur grista lygiai tokie patys zidiniai kaip pas Bio. Del to ir ieskau kas viduj negerai, nor kraujas nieko nerodo, skrandis irgi isgydytas.Galvoju gal koki Detox kursa pagerti.
Na vistiek griebiuosi siaudo ir nuo rytojaus vel pradedu ODA pilingu kursa ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Emidora @ 2013 11 28, 16:00)
oij Guodzik dziaukis issivalius oda ir tikiuosi ji tokia ir isliks  4u.gif
as jau du kartus rugstiniais pilingais buvau issivaliusi oda, po pusmecio kazkur grista lygiai tokie patys zidiniai kaip pas Bio. Del to ir ieskau kas viduj negerai, nor kraujas nieko nerodo, skrandis irgi isgydytas.Galvoju gal koki Detox kursa pagerti.
Na vistiek griebiuosi siaudo ir nuo rytojaus vel pradedu ODA pilingu kursa  ax.gif

bet tai koks cia issivalymas iki galo, jei ir vel reikia kartoti? Atrodo, kad visais atvejais randi, kas nuramina oda, kas veiksminga butent tau ir zaidi taip visa gyvenima, o kazkoks issivalymas iki galo tik mitas g.gif
Atsakyti
Nezinau jau mergaites, zinau kad darau viska,bet to maza, kazkas dar yra 4u.gif
Atsakyti