o kokias priemones naudojat pigmentiniu demiu salinimui?
O as dziaugiuosi atradus forever kosmetika, pries beveik menesi isigijau alijosiaus geli, kuri tepu nakciai vietoj naktinio kremo, oda po truputi tvarkosi, va vaizdine medziaga, taip atrode pries 22 dienas:

o taip siandien:

Pries 4 dienas pradejau dar naudoti ju kauke ir sveitikli (juos galima naudoti kiekviena diena). Dar noreciau isigyti sios produkcijos giliai valancia kauke, bet kaina man siuo metu truputi kandziojasi
ir pigmentines demes sviesinanti seruma, bet del sito gal dar reikes su kosmetologe pasitart ar nera per stiprus ir ar dabar tas sezono laikas, kai galiu ji naudoti

o taip siandien:

Pries 4 dienas pradejau dar naudoti ju kauke ir sveitikli (juos galima naudoti kiekviena diena). Dar noreciau isigyti sios produkcijos giliai valancia kauke, bet kaina man siuo metu truputi kandziojasi

Bio saunus rezultatas
Dziaugiuosi, tikrai
pati dabar tokioje pacioje gyjimo stadijoje,bet ne del priemoniu,o del mitybos, nes esu isitikinusi kad viduje reik sutvarkyti bedeles,tada ir veidukas bus grazus. nezinau kiek laiko tuo tikesiu - gal iki kitos berimo bangos
Tik priemones paketei ar gal ir mityba?, ar sportuoji'?

QUOTE(Emidora @ 2013 11 28, 12:03)
Bio saunus rezultatas
Dziaugiuosi, tikrai
pati dabar tokioje pacioje gyjimo stadijoje,bet ne del priemoniu,o del mitybos, nes esu isitikinusi kad viduje reik sutvarkyti bedeles,tada ir veidukas bus grazus. nezinau kiek laiko tuo tikesiu - gal iki kitos berimo bangos

Sportuoti, tai nesportuoju

Papildyta:
Nors pasikeites dar vienas dalykas, kaip maisto papilda pradejau vartoti alijosiaus sultis is to pacio forever

o tame alijosiaus gelyje kuri naudoji yra gal kokiu BHA ar AHA ar dar ko kasu su acne kovoja,ar ten tik alijosius veikia pagrinde?
As visa vasara per didziausius karscisu isbuvaau be spuogu, dziaugiausi kad dingo, priemonemis buvau patnekint, bet pradejo magis eiti i mokyla, bliauti, nenoreti, pradejau nervuotis ir as ziauriai,ir va rezultatas kaip ir pas tave ant zanduku
As visa vasara per didziausius karscisu isbuvaau be spuogu, dziaugiausi kad dingo, priemonemis buvau patnekint, bet pradejo magis eiti i mokyla, bliauti, nenoreti, pradejau nervuotis ir as ziauriai,ir va rezultatas kaip ir pas tave ant zanduku

QUOTE(Emidora @ 2013 11 28, 12:23)
o tame alijosiaus gelyje kuri naudoji yra gal kokiu BHA ar AHA ar dar ko kasu su acne kovoja,ar ten tik alijosius veikia pagrinde?

Ne rugsciu nera, pirmas ingrididientas, tai alijosiaus sultys, nezinau, ka daro Triethanolamine ir Carbomer

O del gydymo rugstimis, pabandziau ODA prausikli ir balzama, meciau, labai audrina oda, man visai netiko
QUOTE(bio @ 2013 11 28, 11:31)
O del gydymo rugstimis, pabandziau ODA prausikli ir balzama, meciau, labai audrina oda, man visai netiko
as kol dariausi ODA valymus buvau labai patenkinta, aisku nusipirkau prausikli ir krema namuose naudoti, tai kaip diena ir naktis - odai visai nepatinka

Pas Bio yra uzdegimas, gal netgi i akne nesa.
As kazkada toki sustabdziau Octanisan prausikliu o paskui padejo Biodermos priemones. Bet reikia ne tik gydyti oda bet ir ja valyti nes pas tave zidiniai yra ir jie niekur nedings uztepus kremo. Man kosmetologe minejo ir pati dbr suprantu kad tos visos priemones apgydo is isores bet jei yra zidinys jis vis tiek puliuos
netinka rugstines, bandyciau tada kazkokias kitas proceduras. mano patirtis rodo kad tu ten tepk daryk ka nori, kol neisvalys tau zidiniu tol istisai bers. o del rugstiniu proceduru, juk po ju oda nepasikeicia, nereikia apsileist
man net nepatogu, drauge mane visiems rodo, pameni kokia pas ja oda buvo o kokia dbr
nu isdygsta man koks spuogiukas bet principe turiu svaria oda ir tik todel kad ja issivaliau mechaniskai plius rugsciu proceduros kurios nugesino zidinius

netinka rugstines, bandyciau tada kazkokias kitas proceduras. mano patirtis rodo kad tu ten tepk daryk ka nori, kol neisvalys tau zidiniu tol istisai bers. o del rugstiniu proceduru, juk po ju oda nepasikeicia, nereikia apsileist

QUOTE(guodzik @ 2013 11 28, 14:55)
As kazkada toki sustabdziau Octanisan prausikliu o paskui padejo Biodermos priemones. Bet reikia ne tik gydyti oda bet ir ja valyti nes pas tave zidiniai yra ir jie niekur nedings uztepus kremo. Man kosmetologe minejo ir pati dbr suprantu kad tos visos priemones apgydo is isores bet jei yra zidinys jis vis tiek puliuos
man net nepatogu, drauge mane visiems rodo, pameni kokia pas ja oda buvo o kokia dbr
nu isdygsta man koks spuogiukas bet principe turiu svaria oda ir tik todel kad ja issivaliau mechaniskai plius rugsciu proceduros kurios nugesino zidinius 

ne cia jau ne akne, cia kazkoks jau kitoks ligos pavadinimas, butent tai ir budinga, kad meta nebe paauglysteje ir ant zandu. Suprantu, kad kosmetika vien nesusitvarkysi, kaip tik grizo mano kosmetologe is uzsienio, tai mastau atnaujinti mezoterapija, ji man dar siulo darytis mikrodermabrazija, bet pati to aparaciuko neturi, tai teks ieskoti Vilniuje

Papildyta:
Be to rugsties neatmetu, kaip ir rasiau ODA temoje, esu ja naudojusi, tiko ir patiko, mastau apie rimtesne, manau man tik butent ODA produkcija nepasiteisino

QUOTE(guodzik @ 2013 11 28, 13:55)

oij Guodzik dziaukis issivalius oda ir tikiuosi ji tokia ir isliks

as jau du kartus rugstiniais pilingais buvau issivaliusi oda, po pusmecio kazkur grista lygiai tokie patys zidiniai kaip pas Bio. Del to ir ieskau kas viduj negerai, nor kraujas nieko nerodo, skrandis irgi isgydytas.Galvoju gal koki Detox kursa pagerti.
Na vistiek griebiuosi siaudo ir nuo rytojaus vel pradedu ODA pilingu kursa

QUOTE(Emidora @ 2013 11 28, 16:00)
oij Guodzik dziaukis issivalius oda ir tikiuosi ji tokia ir isliks
as jau du kartus rugstiniais pilingais buvau issivaliusi oda, po pusmecio kazkur grista lygiai tokie patys zidiniai kaip pas Bio. Del to ir ieskau kas viduj negerai, nor kraujas nieko nerodo, skrandis irgi isgydytas.Galvoju gal koki Detox kursa pagerti.

bet tai koks cia issivalymas iki galo, jei ir vel reikia kartoti? Atrodo, kad visais atvejais randi, kas nuramina oda, kas veiksminga butent tau ir zaidi taip visa gyvenima, o kazkoks issivalymas iki galo tik mitas

Nezinau jau mergaites, zinau kad darau viska,bet to maza, kazkas dar yra