Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Sveikos, gal esate kuri išbandžiusios šį ar kažką panašaus?
TANDA CLEAR+
Atsakyti
Jeigu vaistų išrašymui, gali tikt daugelis dermatologų. Bet jei reikia procedūros, retas kuris gydytojas tai daro. Kam rekomendavau Dermatokosmetologijos klinika Putvinskio g. Kaune, visi džiaugiasi. Pati ten lankausi ir džaiugiuosi kad mano oda rupinasi gydytoja kosmetologe...
QUOTE(MeiLLi @ 2015 10 30, 14:48)
Sveikos. Kankinuosi ir aš su veido bėrimais. Pažiūrėjau šiandien veidrodin ir nusprendžiau su tuo kovot kur kas stipriua nei iki šiol. Gal Kaune gali kuri patart gerą dermatologą? Kaip estetus klinika? Ar kuri bandėt? Nenoriu jau pirkaliot kremukų iš akies. Pabodo , o ir naudos nėr.

Atsakyti
QUOTE(tade @ 2015 11 11, 17:27)
Jeigu vaistų išrašymui, gali tikt daugelis dermatologų. Bet jei reikia procedūros, retas kuris gydytojas tai daro. Kam rekomendavau Dermatokosmetologijos klinika Putvinskio g. Kaune, visi džiaugiasi. Pati ten lankausi ir džaiugiuosi kad mano oda rupinasi gydytoja kosmetologe...

ko jus ta Tumiene per visas temas reklamuojat? doh.gif
Atsakyti
Atsiprašau, gal neteisingai suprantu žmonių klausimus. Jei norėčiau reklamos, reklamuočiau kitaip, kitur ir tik už pinigus. Čia ir temoje apie kosmetologes Kaune tik pasidalinu savo žiniomis ir patyrimu (beja ne tik savo, o visų pažįstamu, kam ji padėjo).
Atsakyti
QUOTE(tade @ 2015 11 16, 18:31)
Atsiprašau, gal neteisingai suprantu žmonių klausimus. Jei norėčiau reklamos, reklamuočiau kitaip, kitur ir tik už pinigus. Čia ir temoje apie kosmetologes Kaune tik pasidalinu savo žiniomis ir patyrimu (beja ne tik savo, o visų pažįstamu, kam ji padėjo).

Visu pirma ji jokia ne dermatologe ir jokia ne gydytoja. Visu antra - viena prasciausiu kosmetologiu, pas kokia tik esu buvus (ne pas viena ir ne pas dvi). Taip kad va ir kita nuomone.
Atsakyti
Užjaučiu, kad ji niekuo Jums negalėjo padėti...Mano giminaitė kartu su ja studijavo ir baigė KMU. Ten kiek žinau ne statybininkus ruošia...
Atsakyti
QUOTE(tade @ 2015 11 17, 13:29)
Užjaučiu, kad ji niekuo Jums negalėjo padėti...Mano giminaitė kartu su ja studijavo ir baigė KMU. Ten kiek žinau ne statybininkus ruošia...

Taip KMU. Mano giminaite su ja studijavo ir baige visuomenes sveikata. Tai nekeicia fakto, kad ji jokia ne gydytoja ir jokia ne dermatologe wink.gif
Atsakyti
Sveikos. Nuo šiandien pradėjau savo spuogelių gydymą "sveika oda" klinikoj pas Radzevičių. Nudžiugino, kad pasakė,kad lazerio tikrai nereiks smile.gif . Pagulėjau 20min po spec. lempa, išrašė biodermos vandens 2k dienon pasiplaut veidą su juo ir i tepamo tepalo su antibiotikais. Kadangi dar žindau vaikiuką tai davė silpnesnių. Kitą savaitę vėl 2k turėsiu šviesos procedūras. Kaip supratau trijų ir tereiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeiLLi: 22 lapkričio 2015 - 00:54
QUOTE(ejudzentyte @ 2015 10 22, 14:33)
Gal yta tikrai kazkas veiksminga nuo spuogu? Turiu rouaccutana jau bet nesiryztu jo gerti zinau kad yra blogesniu.atveju nei mano bet as tiesiog negaliu susiguventi so tokia oda.ir pastoviu pudros tepimu ...... duacas.padejo dbr nebeveikia.buvo apsitvarkiusi oda ir vel.tragedija nieko.negaliu padaryti net net nejauciu kaip.isdraskau tuos spuogus.iki zaizu tada randai ir pasaka be galo.... Apie brangias.kosmetikas.jau nekalbu bandyta begalo daug bet nieko.... kaip manote roaccutanas iseitis?daug kartu buvau pas dermayologus.rase viska.rezultato.nulis.o si roaccutana patare pabandyti seimos.gydytoja ....

Aš pakartosiu ką kitoje temoje jau parašiau ir pasidalinsiu savo patirtimi, gal padės. 4u.gif Dariausi du Dermaceutic pylingus (glikolio+salicilio r.), prieš tai ultragarsu išvalius mechaniškai odą. Po antrojo pylingo praėjo jau 5 sav. ir penktadienį eisiu į trečią procedūrą. Kadangi su akne kovoju kokius 8 metus (esu ir Roaccutane tris serijas sugėrus per tą laiką), esu išbandžiusi visokiausių priemonių, bet dar niekuo taip nesidžiaugiau kaip Dermaceutic priemonėmis ir pylingais. Taip kad ir aš LABAI rekomenduoju. Naudoju Dermaceutic Foamer 5 prausiklį ryte ir Neostratos Resurface putas vakare, Dermaceutic K-Ceutic kremuką (glikoproteinai, vitaminai A+E, ir t.t.) ryte, Dermaceutic Hyal Ceutic kremuką (haliurono r., aloe vera, vit.E, jojoba) vakare ir Dermaceutic Oil reducing Mask 15 (glikolio+salicilio r.) dukart savaitėje. Dienos metu dar nepakeičiamoji Exuviance Cover Blend pudra. Plius šiuos du mėn.maitinuosi pagal specialų mitybos planą (pagal maisto netoleravimo testą), tai oda mano žymiai pagerėjo, gilūs spuogai nekyla, poros žymiai švaresnės, oda nesusiriebaluoja iki vakaro.

Turiu pasakyti, kad pirmą mėn (o ir iki to kiek kartų nebesuskaičiuoju) buvau benuleidžianti rankas, nes tiesiog atrodė niekas man niekad nepadės, bet kaip dabar negaliu atsidžiaugti kantrybės rezultatais... Ir tai tik pusiaukelė. Šitos priemomės+tinkama mityba man nerealiai veikia. MITYBA yra LABAI svarbi, kad ir ką kas sakytų mes tampame tuo, ką valgome. Na, bet prieš pradedent bet kurį gydymąsi reikėtų išsitirti hormonus, alergijas ir pan. Daug youtube (ieškant: acne dairy) yra istorijų kai cistinę aknę iššaukdavo pieno produktai pvz., nes juose pilna hormonų...
Atsakyti
Mielosios,

patarkit, kokį prausiklį nupirkti vaikinui. Veido oda nėra spuoguota, bet poros ŽIAURIAI užsikimšusios, tiesiog krūva juodu taškų, visa oda tokia. Kokio prausiklio dairytis? Galbūt reiktų rūgštinio? (Į veido valymus kategoriškai atsisako eiti.) Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(pavasario_lietus @ 2015 12 30, 01:07)
Mielosios,

patarkit, kokį prausiklį nupirkti vaikinui. Veido oda nėra spuoguota, bet poros ŽIAURIAI užsikimšusios, tiesiog krūva juodu taškų, visa oda tokia. Kokio prausiklio dairytis? Galbūt reiktų rūgštinio? (Į veido valymus kategoriškai atsisako eiti.) Ačiū.

Gaila kad LT nėra pirkti bet Shiseido prausiklis Perfect wipe superinis siam reikalui.palaikius ant veido 5 minutes poru turinys tiesiog issistumia per kelis mm.paieskokite atsiliepimu apie si prausikli.jeigu skaitote rusiškai ju yra irrecomend.ru arba yuotubei susiveskite pavadinima yra video.
As perkuosi per tarpininkes is Japonijos.anksciau naudodavau kiekviena diena dabar 2 3 kart savaitei.sis prausiklis kardinaliai pakeitė mano odos bukle.jis matizuoja nuima paraudimus sviesina postakne zinoma sudetis chimozine nieko naturalaus jo cinkelis kad jo puta yra mikrodispersine deguonine butent ta puta ir istumia nesvarumus is poru.as turiu suaugusiuju akne tik tinkama prieziura man leidzia dziaugtis lygia oda bet be prausiklio dar visko naudoju.....vanduo papildai kremukai ir pan.ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(pavasario_lietus @ 2015 12 30, 01:07)
Mielosios,

gal sutiktu eiti i valymus ultragarsu? tai netraumuoja, neskausminga, nepalieka ilgam raudonu demiu
Atsakyti