Mano dukra paaugle, tai atsiranda tikrai nemazai spuogu, daug bandem ivairiu prausikliu, sveitikliu, losjonu, bet pastebejom kad geriausiai veikia paprastas, grynas arbatmedzio aliejus, jei patepi raudona, pulinga spuoga, jau po keliu valandu matosi kaip sumazeja uzdegimas, o po nakties jau rezultatas ryskus, kas vakara dabar tepam arbatmedziu aliejum, veido bukle laaaabai pagerejus, tik kvapas jo, toks nelabai

Daug metu kovojau su spuogais, kainavo nemazai pinigu ir nervu, pirkau ir brangias priemones, bet niekas taip netiko, kaip Rasos priemones skirtos probleminei odai
Manau, kas tinka vienai, nereiskia, kad tiks ir kitai, tiesiog reikia atrasti sau tinkancias priemones

gal kam teko naudoti saltalankiu alieju? esu girdejus, kad neblogai naikina randelius, bet sio aliejaus aprasymuose skaiciau, kad taip pat tinka ir esant berimams.
Sveikutes. Sakykit ka patartumet paauglei, 15metu panelei. Kakta isberta stipriai smulkiais spuogiukais, aplink lupas jau tokia pasausejusi lopais oda.. Dar susigadino su pasenusiai veido prieziuros kosmetika, atrodo veidukas baisiai...
Dabar paluna veiduka su prausikliu su arbatmedziu.. Isbandyta nemazai visokiu priemoniu.. Anskciau spuogus degindavo su spiritu.. Zodziu susivariusi veida yra visai... Planuoja pas privatu dermatologa, i estetikos klinika.. Kaip jus tai, kad but atliekamas koks rugstinis valymas ar ultragarsinis, ne per jauna dar?
Aciu
Dabar paluna veiduka su prausikliu su arbatmedziu.. Isbandyta nemazai visokiu priemoniu.. Anskciau spuogus degindavo su spiritu.. Zodziu susivariusi veida yra visai... Planuoja pas privatu dermatologa, i estetikos klinika.. Kaip jus tai, kad but atliekamas koks rugstinis valymas ar ultragarsinis, ne per jauna dar?
Aciu
QUOTE(kkristtina @ 2013 11 14, 11:03)
Sveikutes. Sakykit ka patartumet paauglei, 15metu panelei. Kakta isberta stipriai smulkiais spuogiukais, aplink lupas jau tokia pasausejusi lopais oda.. Dar susigadino su pasenusiai veido prieziuros kosmetika, atrodo veidukas baisiai...
Aciu
Aciu
Eičiau ne pas privatų, o užsirašyčiau pas gydytoją-dermatologą:
Santa, aš pati buvau pas Liną Duobienę (pažiūrėsite, kairėj pusėj gydytojai išvardinti). Mokėti nereikia, tik turbūt teks palaukti. Jos visos ir privačiai dirba, aišku.
Visokiems rūgštiniams ir pan. valymams, manau, kad tikrai per jauna. Manau, gydytojas jums patars geriausiai.
Gal esate naudojusios Bio oil spuoguotai odai gydyti, paliktiems ju randams?

QUOTE(kkristtina @ 2013 11 14, 11:03)
Aciu
Aciu
Aplink lupas spuogelius dazniausiai lemia problemos su moteriskais rekalais. Deja dauguma odos problemu lemia hormonai

Sveikos, mamytės, aš taip pat nuo pat -iolikos (atrodo jau visą amžinybę) kovoju su problemiška oda, spuogeliais, inkštirais ir viso to paliktomis pasekmėmis, beto gal jau būtų laikas ir odos elastingumu pradėti rūpintis, o neseniai interneto platybėse aptikau tokį sraigių gelį, apie kurį labai gerai atsiliepiama, tad sugalvojau, kad galbūt reikėtų išmėginti kas ten per stebuklas, beto dabar užmačiau ir akciją jam. Galbūt kas nors esate naudoję ar žinote kokių nors atsiliepimų?
http://kartu.lt/akci...16526?preview=1

http://kartu.lt/akci...16526?preview=1
QUOTE(Bledsoe @ 2013 11 18, 13:56)
Aš ryte užsitepiu kremą nuo spuogų, per pietus man yra treniruotės ir tada visas išprakaituoju. Kažin po to man reikia vėl teptis tą kremą ar ne? 

Po treniruotes pirmiausia reiketu nusiprausti/nusivalyti kazkuo, o ne galvoti, ar palikti, kaip yra, ar atnaujinti krema.
Sveikos. Ar Lietuvoje be O.D.A ir RASA produkcijos yra kokių priemonių nuo spuogų su rūgštimis (AHA,BHA) ?
Labai ačiū, kas atsakysite

QUOTE(Young @ 2013 11 21, 19:01)
Sveikos. Ar Lietuvoje be O.D.A ir RASA produkcijos yra kokių priemonių nuo spuogų su rūgštimis (AHA,BHA) ?

Grynai lietuviskos jus turite omenyje? tai tada nera, bet yra kitu puikiu firmu, viena is populeresniu pvz. Natinuel