Įkraunama...
Įkraunama...

Granuliniai katilai

Sveiki, kiek kainuoja apytiksliai granulinio katilo prijungimas ?
Atsakyti
QUOTE(egilis @ 2014 03 20, 22:54)
Sveiki, kiek kainuoja apytiksliai granulinio katilo prijungimas ?

Sveiki, tiek pat kiek malkinio:
Priklausomai nuo medziagu
Sistemos ispildymo
Pajunginetojo kastu
Tiksliau atsako pajunginetojas apsilankes katilineje
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2014 03 21, 07:35)
Sveiki, tiek pat kiek malkinio:
Priklausomai nuo medziagu
Sistemos ispildymo
Pajunginetojo kastu
Tiksliau atsako pajunginetojas apsilankes katilineje

Bent apytikslė kokia būtų kaina ,su normalios kokybės medžiagom ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egilis: 21 kovo 2014 - 23:47
QUOTE(egilis @ 2014 03 21, 23:47)
Bent apytikslė kokia būtų kaina ,su normalios kokybės medžiagom ?

Man 3000 kainavo. Čia suvisom medžiagom. Pajungė granulinį, senajį atmosa ir akumuliacine.uztruko apie savaite jei gerai pamenu
Atsakyti
QUOTE(MindeMDU @ 2014 03 22, 05:17)
Man 3000 kainavo. Čia suvisom medžiagom. Pajungė granulinį, senajį atmosa ir akumuliacine.uztruko apie savaite jei gerai pamenu

Dėkui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(egilis @ 2014 03 22, 21:58)

nereikia skubet su isvadom, siuo atveju buvo pamaisymo mazgas prie naujojo katilo bei kazkiek valdymo i namus buvo po senojo, taip pat talpoje boileris, todel cia buvo atmesta nuo pajungimu (pagarba pajunginetojui)

Nuosirdziai siulau nepasikliaut kazkokiu skaiciumi - po to gali buti daug nusivylimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paliukas: 24 kovo 2014 - 12:03
QUOTE(Paliukas @ 2014 03 24, 12:02)
nereikia skubet su isvadom, siuo atveju buvo pamaisymo mazgas prie naujojo katilo bei kazkiek valdymo i namus buvo po senojo, taip pat talpoje boileris, todel cia buvo atmesta nuo pajungimu (pagarba pajunginetojui)

Nuosirdziai siulau nepasikliaut kazkokiu skaiciumi - po to gali buti daug nusivylimo

Nu bet kad tu ir atsimeni viska smile.gif .
Pajunginėtojui tikrai pagarba. Viskas šauniai pajungta viskas veikia. Būtu jis pasakes 4000 buciau mokejas 4000. Aš ne iš tu kur iškau pigiausio varijanto.

O šeip žmogus klause kiek gali kainuoti. Aš parašiau kiek as mokėjau. Kitas gal parašys kad 5000 mokėjo. Ir taip žmogus gales susidaryt nuomone kiek gali kainuot. Aš prieš isirengiant irgi skaitinėjau forumus kad maždaug susigaudyt kas kiek kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(MindeMDU @ 2014 03 24, 16:20)
Nu bet kad tu ir atsimeni viska smile.gif .
Pajunginėtojui tikrai pagarba. Viskas šauniai pajungta viskas veikia. Būtu jis pasakes 4000 buciau mokejas 4000. Aš ne iš tu kur iškau pigiausio varijanto.

O šeip žmogus klause kiek gali kainuoti. Aš parašiau kiek as mokėjau. Kitas gal parašys kad 5000 mokėjo. Ir taip žmogus gales susidaryt nuomone kiek gali kainuot. Aš prieš isirengiant irgi skaitinėjau forumus kad maždaug susigaudyt kas kiek kainuoja.

Kazkiek atsimenu kazkiek ne smile.gif
Kaip saule spigina? man vis idomu

kas del kainu, kazkada "is lempos" skeliau kad gali kainuoti (buvau priremtas prie sienos) apie 5000Lt, o po to gavau velniu ir priekaistu - kainavo brangiau (kai nuvykes paskaiciavo). Todel kas liecia pajungimo kainas stengiuos but "nepagaunamas" - tegul skaiciuoja pagal vieta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2014 03 24, 15:35)
Kazkiek atsimenu kazkiek ne smile.gif
Kaip saule spigina? man vis idomu

kas del kainu, kazkada "is lempos" skeliau kad gali kainuoti (buvau priremtas prie sienos) apie 5000Lt, o po to gavau velniu ir priekaistu - kainavo brangiau (kai nuvykes paskaiciavo). Todel kas liecia pajungimo kainas stengiuos but "nepagaunamas" - tegul skaiciuoja pagal vieta smile.gif

Nu kolkas nelabai ka galiu tau papasakot apie ta saule. Namuose jau pusantro menesio nebuvau. Darbai i užsienį išvija. Nu bet tikiuosi už savaitės, blogiausiu atveju už dvieju parsirasiu į lt.
Galiu tik pasakyt kad 12,5 kv kolektoriu. Nusukti i rytu pietrycius ir kampas tik 11 laipsniu. Toks jau stogas pas mane. Nors siule statyt i pietus ir normaliu kampu. Bet kazkaip nesinorejo darkyti man to fasado. Plius  nors ir tikino kad vejas nenukels man ju bet kazkaip pabijojau. Gailiuosi tik kad pataupiau ant valdiklio. Kilovatu jis man neskaiciuoja. Tik darbo valandas.
Butu visai idomu. Nors su matematika draugauju tai kai namie busiu bus galima pasiskaiciuot preliminariai kiek ten tu kw isuka.

Pagal visus tuos ju modeliavimus tai vasarai turetu buti per akis tos saules. O kaip bus tai matysim.
Jei ka tai dar sakiau dasipirksiu keles plokstes. Kazkokio atsipirkimo didelio nesitikiu. Dejau as juos daugiau is idejos. Taip kad nors dar vasaros ir nesulaukiau, bet kiekviena sauleta diena dabar dvigubai smagesne smile.gif

O seip jei bus noro, ir busi netoli tai prasom i svecius ir pasiziuresi
Atsakyti
QUOTE(MindeMDU @ 2014 03 25, 03:26)
Nu kolkas nelabai ka galiu tau papasakot apie ta saule. Namuose jau pusantro menesio nebuvau. Darbai i užsienį išvija. Nu bet tikiuosi už savaitės, blogiausiu atveju už dvieju parsirasiu į lt.
Galiu tik pasakyt kad 12,5 kv kolektoriu. Nusukti i rytu pietrycius ir kampas tik 11 laipsniu. Toks jau stogas pas mane. Nors siule statyt i pietus ir normaliu kampu. Bet kazkaip nesinorejo darkyti man to fasado. Plius  nors ir tikino kad vejas nenukels man ju bet kazkaip pabijojau. Gailiuosi tik kad pataupiau ant valdiklio. Kilovatu jis man neskaiciuoja. Tik darbo valandas.
Butu visai idomu. Nors su matematika draugauju tai kai namie busiu bus galima pasiskaiciuot preliminariai kiek ten tu kw isuka.

Pagal visus tuos ju modeliavimus tai vasarai turetu buti per akis tos saules. O kaip bus tai matysim.
Jei ka tai dar sakiau dasipirksiu keles plokstes. Kazkokio atsipirkimo didelio nesitikiu. Dejau as juos daugiau is idejos. Taip kad nors dar vasaros ir nesulaukiau, bet kiekviena sauleta diena dabar dvigubai smagesne smile.gif

O seip jei bus noro, ir busi netoli tai prasom i svecius ir pasiziuresi

Sia ziema berods du kartus buvau kaiminysteje (kokie 500-800m nuo tamstos) smile.gif
Ziema veiksmas vyksta taip "pas sita greitai, tada pas ana, ir griztant dar pasta praziureti ir kitiems atsakyti..." - taip kad laiko neperdaugiausiai buna ziema, o vasara jeigu netoliese bus galimybe uzsukti, manau uzsuksiu (aisku pries tai prainformuosiu) smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
reikia jusu patarimo - renkames katila, norim, kad butu galima granulem ir smulkinta anglim kurenti. Apsistojom ties 2 variantais, kuri siulytumet rinktis - Defro Duo Pellet 15 kW (Defro) ar Pellets Fuzzy Logic II- 15 KW (Kostrzewa). O gal dar kazka kita pasiulysit..? smile.gif Is anksto aciu uz nuomones 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saguteb @ 2014 03 28, 11:55)
Sveiki,
reikia jusu patarimo - renkames katila, norim, kad butu galima granulem ir smulkinta anglim kurenti. Apsistojom ties 2 variantais, kuri siulytumet rinktis - Defro Duo Pellet 15 kW (Defro) ar Pellets Fuzzy Logic II- 15 KW (Kostrzewa). O gal dar kazka kita pasiulysit..?  smile.gif  Is anksto aciu uz nuomones  4u.gif

Sveiki,

pasitikslinkite dar karta del defro - jame smulkia angli pakurensite tik rankiniu budu kraunant - ji nebus paduodama automatiniu budu.
Atsakyti