Įkraunama...
Įkraunama...

Granuliniai katilai

Dėl akumuliacines tai kaip Paliukas ir sake pas mane viskas i talpa pajungta. Dar pamiršau paminėt kad ir senasis atmosas 18s liko. Jis irgi pajungtas i talpa.

Kas del varžos tai nestatybininkas as,bet kokie 5 bus manau. Sienos lyg 25 keraminiai blokeliai ir polisterolas lyg 15. (nama pirkau jau pastatyta ir irengta)Nepamenu tiksliai  neturiu kur pažiūrėt dabar. Bet kažkas panašaus.

O saulute irgi jau pasijungem. Kolkas tik tos saules nebaisiai daug. Bus matyt vasara.
Atsakyti
Pas mane 155 kv.m. siais metais per kamina isleista 2.6 tonos granuliu.
Atsakyti
QUOTE(Noriukas5 @ 2014 03 06, 19:42)
Pas mane 155 kv.m. siais metais per kamina isleista 2.6 tonos granuliu.

Šiais metais ar šį šildymo sezoną???
Atsakyti
QUOTE(silainiai @ 2014 03 06, 19:42)
Šiais metais ar šį šildymo sezoną???

Sakydamas siais metais turiu omenyje si sildymo sezona.
Atsakyti
Si sezona sildome 120kv.m. nama su SF11 nuo spalio men. ir jau baigiam sudeginti 2 tonas granuliu
Atsakyti
pasiskaitau as tokiu postu ir norisi verkti... dvigubai maziau sunaudoja zmones granuliu nei as sad.gif
Atsakyti
[quote=martynotete,2014 03 06, 22:08]
pasiskaitau as tokiu postu ir norisi verkti... dvigubai maziau sunaudoja zmones granuliu nei as sad.gif
[/quote

O kodel jus daug?ar per sienas vejas pucia?kazin ar verta keist malkas ir angli i granules taupymo atzvilgiu?:-\
Ziuriu mes is to pacio miesto.kas jums state katila?
Atsakyti
jei klausimas kas STATE,tai pats. jei kur pirkau-Jaukurai. vejas nepucia,namas siltintas,stogas siltintas,grindys sildomos,antram aukste radiatoriai. man vietos atzvilgiu malkinis netinka,o ir peckuriu dirbt nera noro. greiciausiai esme sanaudu yra ta,kad nera zmogaus galincio teisingai sureguliuoti katila,nera kas isaiskintu ka daryt atitinkamoj situacijoj.
Atsakyti
QUOTE(martynotete @ 2014 03 06, 23:48)
jei klausimas kas STATE,tai pats. jei kur pirkau-Jaukurai. vejas nepucia,namas siltintas,stogas siltintas,grindys sildomos,antram aukste radiatoriai. man vietos atzvilgiu malkinis netinka,o ir peckuriu dirbt nera noro. greiciausiai esme sanaudu yra ta,kad nera zmogaus galincio teisingai sureguliuoti katila,nera kas isaiskintu ka daryt atitinkamoj situacijoj.

Stebuklų nebūna ir fizikos neapgausi. Jei sąnaudos tokios įtartinos, reiktų pradžiai namo termoviziją pasidaryt, visokių atradimų gali būt...
Atsakyti
buvo minciu. reiktu kol nesusilo orai pasiieskoti kas uzsiima tokiais reikalais,tik matyt musu mieste bus sunkiau,o is kito miesto neapsimokes kviestis zmoniu
Atsakyti
QUOTE(martynotete @ 2014 03 06, 23:56)
buvo minciu. reiktu kol nesusilo orai pasiieskoti kas uzsiima tokiais reikalais,tik matyt musu mieste bus sunkiau,o is kito miesto neapsimokes kviestis zmoniu

Galit nesikviesti, galit issinuomoti termovizoriu parai (galit su kaimynu kokiu susimesti ir pasiziureti) ir papyskinti i nama i langus ir is vidaus.
Pagrindine salyga:
lauke kuo salciau, viduje kuo silciau - kad butu kuo didesnis skirtumas temperaturinis. O tada pameginti kazka ir pasiskaiciuoti tiksliau drinks_cheers.gif
net ir prie ziauriai blogo suderinimo, perreguliavus katila, kalbetume apie kuro skirtuma 0,5-1t/sezonui maksimum
Atsakyti
ir velgi nuoma ne musu kaime smile.gif bandysiu ieskotis pas mus,o beja 0.5 ar net 1T visai dziugintu sezonui. praeita(pirma) sezona sukurenau irgi 5T...
Atsakyti