Įkraunama...
Įkraunama...

Granuliniai katilai

QUOTE(martynotete @ 2014 01 28, 09:49)

Gražus video smile.gif Nebandžiau Pelmax dangčio atidarinėti, degant katilui.

Bikški nepatiko pačių turbuliatorių kokybė. Man ant dviejų turbuliatorių, viršutinės lėkštutės atsikabino ;/ Reiks arba pardavėją judinti arba pritvirtinti su vielą.

Gal kam buvo išokęsi klaidos pranešmas 23: Gesinimo klaida ?

Katilas nebeužsikuria kol neatjungi pilnai maitinimo (klaidos patvirtinimas ar kontrolerio restartas nepadeda). Klaida išoko ant auto režimo (katilas ir degiklis), perjungiau ant rankinio kolkas kūrenosi parą be nuotikių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo goldbug: 03 vasario 2014 - 12:07
QUOTE(goldbug @ 2014 02 03, 13:07)
Gražus video smile.gif Nebandžiau Pelmax dangčio atidarinėti, degant katilui.

Bikški nepatiko pačių turbuliatorių kokybė. Man ant dviejų turbuliatorių, viršutinės lėkštutės atsikabino ;/ Reiks arba pardavėją judinti arba pritvirtinti su vielą.

Gal kam buvo išokęsi klaidos pranešmas 23: Gesinimo klaida ?

Katilas nebeužsikuria kol neatjungi pilnai maitinimo (klaidos patvirtinimas ar kontrolerio restartas nepadeda). Klaida išoko ant auto režimo (katilas ir degiklis), perjungiau  ant rankinio kolkas kūrenosi parą be nuotikių.

Vejai lauke neblogi buvo, cia irgi gali buti priezastis, be to pavalyt pati degikli irgi siulyciau.
P.s. kazkas sestadieni raset I az, per klaida istryniau ir neatsakiau - brukstelkit dar karta
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2014 02 03, 13:28)
Vejai lauke neblogi buvo, cia irgi gali buti priezastis, be to pavalyt pati degikli irgi siulyciau.

O kaip apsisaugoti nuo tokių situacijų su vėju (žinoma jei tame buvo priežastis) ?
Atsakyti
QUOTE(goldbug @ 2014 02 03, 13:37)
O kaip apsisaugoti nuo tokių situacijų su vėju (žinoma jei tame buvo priežastis) ?

Traukos reguliatorius ir jushka

Nuo uragano jau apsisaugot nepavyks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2014 02 03, 13:55)
Traukos reguliatorius ir jushka

Nuo uragano jau apsisaugot nepavyks smile.gif

Traukos reguliatorius vidinis yra, juškos kaip ir ne.

Įdomu gal praeitą savaitę kažka buvo panašių bėdų su katilais ?
Atsakyti
man tokios ner buve, buna tik nera ugnies/kuro.
Atsakyti
QUOTE(goldbug @ 2014 02 03, 14:05)
Traukos reguliatorius vidinis yra, juškos kaip ir ne.

Įdomu gal praeitą savaitę kažka buvo panašių bėdų su katilais ?

Praeita savaite kose siluma is namu, per greitai trauke per tenus deguoni, del to kartais neuzsikurdavo, persireguliavusiems - neuzkeldavo temp., kitiems perkaisdavo katilai, neirengtiems iki galo (nesandariems) sunkiai keldavo teperaturas - priklausomai nuo modeliu.
Aisku visa tai susivesdavo ir i isaugusias granuliu sanaudas.

Negalvokit, pas kitus panasiai buvo, tik jie apie tai nesako smile.gif
Atsakyti
as praeita savaite gyvenau rankiniu rezimu,tai yra pavara atjunges nuo trieigio,tai nebuvo jokios bedos,na aisku sanaudu gerokai didesnes buvo. ner ko noret,bet domu tai,kad neleidzia pakelt kiek noriu temperaturos i troba uz trisakio. padarau 70,o rodo tik 56 pvz. matyt permgudrus man tas pelmaxas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(martynotete @ 2014 02 03, 14:22)
as praeita savaite gyvenau rankiniu rezimu,tai yra pavara atjunges nuo trieigio,tai nebuvo jokios bedos,na aisku sanaudu gerokai didesnes buvo. ner ko noret,bet domu tai,kad neleidzia pakelt kiek noriu temperaturos i troba uz trisakio. padarau 70,o rodo tik 56 pvz. matyt permgudrus man tas pelmaxas biggrin.gif

Na pas mus kiek buvo, tai gana sunku per salcius islaikyt 70c I namus, paprastai iki 65 dakelia.

O tiesa, man taip idomu - buvo atvyke?
Atsakyti
dar pakeliui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(martynotete @ 2014 02 03, 14:43)
dar pakeliui biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

mmmm da... g.gif

salciai ir vejai baiges - siulau grazinti atgal pavara i auto rezima, vel veiks normaliai
Atsakyti
tai ta jau vakar padariau smile.gif siaip,nenusimato keliones i Aukstaitijos sostine? Kava pavaisinciau. Katilinej biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti