Įkraunama...
Įkraunama...

Granuliniai katilai

QUOTE(martynotete @ 2014 01 25, 11:24)
nelabai man aisku ka granuliniu temoj veikia siurblistai biggrin.gif

Gincyjas smile.gif

Jeigu 700lt elektrai lygint granulem - gausim apie puse tonos
Bet galvoj netelpa viena - maudynem turim gi irgi kazkokias islaidas
Kaip sekes kova?
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2014 01 25, 12:36)

Bet galvoj netelpa viena - maudynem turim gi irgi kazkokias islaidas
Kaip sekes kova?

Sekas gerai smile.gif,jei tai kova galima pavadinti smile.gif
Siemet tik pradejom gyventi tai k.vandeni pradejom ruosti si sezona
Tad sildymui ir karstam vandeniui isleista :
2013m gruodzio men.--- 290kWh tai pinigine verte butu 123,83Lt
2014m iki sausio 25d 11.30min . isleista 312kwh ir apie 15kg briketu krosnelei pakurti . Tai litais butu 133Lt.+6Lt=139Lt . Ai dar tena jungiau viena karta ,kad pakelti temp. iki 70lC tai plius dar apie 4 lt . Viso 143lt .

Papildyta:
QUOTE(BangaS @ 2014 01 25, 12:35)
O kas gręžia už 50Lt/m viskas įskaičiuota?

Grezta po 60lt/m pries pora metu- Kauno hidrogeologija .
Atsakyti
QUOTE(martynotete @ 2014 01 24, 23:39)
o tai katilas kurenasi ar siaip stovi? per tris su puse menesio tona granuliu? cia jau man is fantastikos srities... as sildau 160 kv. ir nuo spalio pradzios iki dabar sukurenau tris tonas,cia nemanau kad labai daug... bet tona..? uzmusk nepatikesiu...

Sveiki, pas mus katilas taip pat Smart Fire 11 ir taip pat nuo spalio pradzios iki sausio pirmos dienos sukurenom 1t granuliu. ir nera cia jokios fantastikos mirksiukas.gif Pas mus sildomo ploto 160 m2 temperatura plaikom 21-22
Atsakyti
QUOTE(Paliukas @ 2014 01 25, 12:36)
Jeigu 700lt elektrai lygint granulem - gausim apie puse tonos

Koks skaiciuojamas vidutinis granuliu kaloringumas is vieno kg ,ivertinus katilo naudingumo koef., isvertus i kWh ?
Atsakyti
QUOTE(martynotete @ 2014 01 24, 21:39)
o tai katilas kurenasi ar siaip stovi? per tris su puse menesio tona granuliu? cia jau man is fantastikos srities... as sildau 160 kv. ir nuo spalio pradzios iki dabar sukurenau tris tonas,cia nemanau kad labai daug... bet tona..? uzmusk nepatikesiu...

Jus ka juokaujat? As pernai 3.5 tonos sukurinau, tai buvo antras kurenimo sezonas, siu metu kurenimo sezona apie 1.5 t isleke pro kamina. Kai tokie salciai kaip dabar kazkur per para reikia 22 kg.
Atsakyti
viskas,metu savo nibe,perku smartfire. man dabar apie 30kg per para eina,sildomo ploto 164 kvadratai. namas siltintas,nauja statyba...
Atsakyti
QUOTE(martynotete @ 2014 01 25, 16:35)
viskas,metu savo nibe,perku smartfire. man dabar apie 30kg per para eina,sildomo ploto 164 kvadratai. namas siltintas,nauja statyba...

nu bet jus ir lyginat, SF11 yra max 11kw ant pilno gazo, i Nibe 20/24? dvigubai juk galingesnis.
Atsakyti
20,bet juk granulinis protingas,jis reguliuoja galinguma,jei nereikia jis ir nesikurena ant 20kw galingumo
Atsakyti
QUOTE(martynotete @ 2014 01 25, 17:00)
20,bet juk granulinis protingas,jis reguliuoja galinguma,jei nereikia jis ir nesikurena ant 20kw galingumo

O jeigu lietuviskai nuraminciau, kad yra tokiu kuriems sf11 naudoja siuo metu apie tris maisus?
Cia namo poreikis ir nieko nepadarysi smile.gif

P.s. kaip sekes vakar?
Atsakyti
atsukau ranka pavara ir laikau apie 60 laipsniu pastoviai,tik kazkodel neypatingai jauciasi rezultatas. pora laipsniu pakilo kambaryje temperatura.
pradedu galvot apie oro kamsti grindyse,nes buvau isardes grbaus valymo filtra pries siurbli. laukiu garantinio aptarnavimo atstovo. vis dar.
Atsakyti
QUOTE(martynotete @ 2014 01 25, 17:25)
atsukau ranka pavara ir laikau apie 60 laipsniu pastoviai,tik kazkodel neypatingai jauciasi rezultatas. pora laipsniu pakilo kambaryje temperatura.     
pradedu galvot apie oro kamsti grindyse,nes buvau isardes grbaus valymo filtra pries siurbli. laukiu garantinio aptarnavimo atstovo. vis dar.

Na nesalat - o tas yra gerai. Kai padavimas su grizimu plius minus pasilygins, pameginkit pavara ant automato perstatyt
Atsakyti
Paliukai, provokacinis klausimas, galima?
Jus garantiskai aptarnaujat/atstovaujat HKS Lazar imone Lietuvoje ir jos produkcija, taip?
Kaip del HKS Lazar katilu kurie pirkti ne pas jus? Pvz Lenkijoje? g.gif g.gif
Atsakyti