Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 45 tema

QUOTE(b.s @ 2013 10 07, 21:25)
Tikrai pavyks, tik reikia kelis kartus būt išbandžius.

O ką dar būtų galima? g.gif

Betukai
, pašte yra dainelės apie vaiduokliukus žodžiai. Gal turi ir pačią dainelę? Ir fonogramą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 08 spalio 2013 - 16:28
Dainelę radau youtubej smile.gif Fonogramos neturiu... Apsieisiu irnesakyk.gif
Gal reikia kam? Konvertavaus į mp3 mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas, labai dėkinga už ,,Širdelės" fonogramą, taip vaikams patiko, kad per vieną pamoką visą dainą mintinai išmoko. Labai ačiū už primintus mintinio skaičiavimo ir stotelių metodus, tikrai, kad dirbdama su dviem klasėm degraduoju, nieko nepamenu ką anksčiau dariau doh.gif
Spaliukes sveikinu su gimtadieniu, būkit laimingos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutasgilė @ 2013 10 07, 21:35)
Sveikinu visas
spalio mėnesį gimusias!!!

user posted image

Aciu, aciu...Manau cia musu nemazai smile.gif
Atsakyti
Labadiena,
Pašte skaičiau, kad reik prisistatyti iš kurios klasės, tai aš antrokė tongue.gif .

Gal kas turit integracinės dienos planelio pavyzdį? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
elbitele šiemet dirbu tik su pirmokais. Ačiū už rūpestį. Atleiskit pirmokų mokytojai, nes visur vėluoju... ax.gif
Atsakyti
Dar kartelį pasikartosiu, info apie klasę rašykite asmenine žinute forume. Man taip lengviau viską sužiūrėti. Ačiū.

Mergele, ar tavęs nebuvo sąraše, ar aš jau apžlibau blink.gif ?
Atsakyti
sveikos merginos, gal kuri turit J. Andriuškevičienės „Pasitikrinamieji darbai 2 klasei “ ? aciu labai wub.gif

dovile.stulgaitiene@yahoo.com
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 10 07, 22:32)
Planuok pamoką stotelių metodu.

Tikrai geras dalykas, kaip šaunu, kai kas primena. Galvoju kaip čia būtų galima paprasčiausiai ir greičiausiai tokiu metodu prasivesti tokias kasdienines neparodines matematikos pamokas? Na, kad to printinimo būtų kuo mažiau. gal stotelėse padėti vadovėlius ir pažymėti kokius uždavinius reikia išspręsti, na o atsakymai?..o kur turi būti atsakymai? blush2.gif Pamiršau ax.gif Jei ant to pačio stalo bus, tai gi pasižiūrės iš karto bigsmile.gif Priminkit nesusipratėlei lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 10 09, 16:18)
Dar kartelį pasikartosiu, info apie klasę rašykite asmenine žinute forume. Man taip lengviau viską sužiūrėti. Ačiū.

Mergele, ar tavęs nebuvo sąraše, ar aš jau apžlibau  blink.gif ?

Ne, nebuvau, bet aš nieko ir nesakiau. mirksiukas.gif rolleyes.gif
Atleisk, kad parašiau temoj savo duomenis, tik dabar perskaičiau žinutes atgal ir pastebėjau kur vis dėl to reikia rašyti. blush2.gif Vsio, reik akinių ir poilsio galvai. Šiaip akinius turiu, bet reik naujų.
Mergaitės, moteraitės, mirksiukas.gif mestelkit kokį nors integruotą planiuką. blush2.gif Aš taip noriu pažiūrėti kaip jūs rašot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 09 spalio 2013 - 22:38
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 10 09, 21:32)
Tikrai geras dalykas, kaip šaunu, kai kas primena. Galvoju kaip čia būtų galima paprasčiausiai ir greičiausiai tokiu metodu prasivesti tokias kasdienines neparodines matematikos pamokas? Na, kad to printinimo būtų kuo mažiau. gal stotelėse padėti vadovėlius ir pažymėti kokius uždavinius reikia išspręsti, na o atsakymai?..o kur turi būti atsakymai? blush2.gif Pamiršau ax.gif Jei ant to pačio stalo bus, tai gi pasižiūrės iš karto bigsmile.gif Priminkit nesusipratėlei  lotuliukas.gif

Aš irgi norėjau klaust apie tą stotelių metodą. Nesuprantu, nors tu ką.. doh.gif Susidomėjau, tai ir internete aprašymų paieškojau, bet visur panašiai kaip forume aprašyta. Nesuprantu, kam vaikus skirstyti grupėmis, jei kiekvienas turi užduočių lapus. Kaip tada jie toje grupėje susitinka? Gal kas paaiškintų truputį išsamiau?.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 10 09, 21:32)
T

QUOTE(naminukė @ 2013 10 10, 00:33)

Bandysiu atsakyti vėliau.
Atsakyti